‌‌

Nokia 8.1

Förvänta dig mer

Köp nu

Kamera

Underbara selfies, dag som natt

Läs mer

Överlägsen displayvisning

Den adaptiva displayen – 6,18’’ Full-HD PureDisplay – har korrekt färgåtergivning och är synlig även i starkt solljus. Tack vare stöd för HDR10, 96 % färgomfång och ett kontrastförhållande på 1:1500 så kan du njuta av videor med skarpare detaljer och fylligare färger. Plus att den nya funktionen i Android 9 Pie med adaptiv ljusstyrka lär sig hur starkt ljus du vill ha på din skärm och automatiskt justerar inställningarna.

  • 6,18’’ Full HD+ display
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Design

Förfinad design

Hårdvara

Kraft i dagar

Den högpresterande och AI-stödda processorn Qualcomm™ Snapdragon® 710 levererar den hastighet du behöver, samtidigt som den nya funktionen för adaptivt batteri på Android 9 Pie hjälper batteriet att räcka i två dagar1.

  • Android 9 Pie Adaptivt batteri
  • 18 W snabbladdning

Android 9 Pie

Spara tid och batteri med Android 9 Pie

Android 9 Pie släpper lös kraften från artificiell intelligens för att du ska få ut mer av din Nokia 8.1. Det anpassar sig till dig och hur du använder din telefon, lär sig vad du föredrar och blir allt bättre med tiden så att allt flyter bättre under längre tid.

  • Adaptivt batteri
  • Intuitivt gränssnitt baserat på gester

Android One

Det bästa av Android

Android One är en uppsättning telefoner som uppfyller skärpta mjukvarukrav ställda av Google. Eftersom Nokia 8.1 har Android One får du allt det du vill ha och ingenting onödigt: ett smidigt och användarvänligt gränssnitt, ett omsorgsfullt urval av förinstallerade appar samt gratis, obegränsad lagring av högupplösta bilder med Google Photos2. Regelbundna säkerhetsuppdateringar och två års mjukvaruuppgraderingar betyder att nya Nokia 8.1 med Android One håller sig skyddad, plus att du får de allra senaste innovationerna från Google, som optimering för Google Assistant.

Nokia 8.1

Priset kan vara ett annat när du köper från andra återförsäljare, och det kan variera beroende på minne, färg och andra variabler.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Google, Android och andra varumärken är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. USB Type-C™ är ett varumärke som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Gratis lagring av högupplösta bilder, kräver Google-konto och internetanslutning.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

5 Om den levereras med Android Oreo / Android 9 Pie kan den uppgraderas till Android 10. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata