Nokia 8110 4G

Nya Nokia 8110 4G

För originalen

Design

Utmärkande

Ikonens återkomst. På liknande sätt som originalet har nya Nokia 8110 4G ett rundat skyddsskal som du kan skjuta upp för att svara på samtal och skjuta tillbaka för att avsluta dem. Den unika formen innebär att du kan snurra telefonen på sätt som du aldrig föreställt dig.

Anslutning

Håll kontakten med WhatsApp

Nu kan WhatsApp laddas ner på Nokia 8110 4G. Chatta, skicka röstmeddelanden, foton eller videor till vänner och familj.

Appar

Få din vardag i synk

Importera enkelt kontakter och synka dina kalendrar via Gmail och Outlook. Med en butik som drivs av KaiOS och spelet Snake förinstallerat för att hålla dig underhållen.

batteri

Kraftfullt batteri med lång livslängd

Qualcomm® 205 mobilplattform är optimerad för att ge prestanda utan att äventyra batteritiden, vilket ger upp till 25 dagars standby-tid med en enda laddning1.

Teknik

Uppgraderad med 4G-kapacitet

Du kan surfa, chatta och streama snabbare med 4G LTE. Dessutom kan du med den trådlösa Hotspot-funktionen upprätta en egen Wi-Fi-anslutning var du än befinner dig.

Funktioner

Nokia 8110 4G

Med Nokia 8110 4G ansluter du till dina favoritappar och spel ännu snabbare med 4G LTE, utan att behöva avvara den kraftfulla batteritiden på flera dygn. Plus att dess 2,4"-skärm i en unik, böjd design gör att den sticker ut från mängden.

4G

4G

Få kraften och fördelarna med 4G LTE.

Design

Design

Unik, böjd skärm på 2,4" och polykarbonatskal.

batteri

batteri

Flera dagars batteritid, precis som originalet.

Appar

Appar

Håll dig underhållen med alla appar och spel du behöver.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Qualcomms mobilplattform är en produkt från Qualcomm Technologies Inc. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare. Variationer i erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Bilderna är med endast i illustrationssyfte.

1Testning är gjord i laboratorieförhållanden utan att bakgrundsappar körs. 2Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av det interna minnesutrymmet. 3Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar med tiden. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.