Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Utforska varje detalj

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Design och prestanda

Excellens

Konst är en process av förfining. Genom att ta bort allt oönskat får du kvar något som är rent och kraftfullt. Utforska alla lager i Nokia 9 PureView här.

Skärm och ljud

En sinnlig njutning

Se mer
Se mer
Se mer
Skärm och ljud
En sinnlig njutning

Den synupplevelse dina foton förtjänar: Nokia 9 PureView har en 5,99” kant-till-kant pOLED QHD-skärm med 2K-upplösning. Med PureDisplay-tekniken får du korrekt färgåtergivning och förbättrad synlighet i solljus.

  • Stöd för HDR10 låter dig njuta av det senaste innehållet med fler detaljer, kontraster och färger
  • Spela in video i 4K HDR med rumslig ljudinspelning för den där extra upplevelsen av djup
  • Qualcomm® aptX™ för högkvalitativ ljuduppspelning på Bluetooth®-högtalare och hörlurar

Programvara: OS

Nerladdning av Android™ 10 tillgänglig nu

Det är enklare att göra integritetsinställningar, det går snabbare att skriva svar och det känns mer naturligt att använda din telefon tack vare övergripande förbättringar – Android 10 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din Nokia-smartphone.

  • Mörkt tema
  • Smart svar
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Vinnare av Good Design® Award 2019

Prisbelönt av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Nokia 4.2 fick utmärkelsen 2019 Good Design Award i kategorin för elektronik för sin avancerade design, pålitlighet, innovativa funktioner och säkra Android-upplevelse.

Se profilen för Good Design

Nokia 9 PureView

Utforska varje detalj

SEK 6490

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.
Fullständiga specifikationer
Fullständiga specifikationer
Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom® är antingen ett registrerat varumärke eller ett varumärke som tillhör Adobe i USA och/eller andra länder. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består av två färgsensorer som arbetar parallellt med tre ultrakänsliga monokromatiska sensorer. Varje monokromatisk bildsensor kan samla in omkring 2,9 gånger mer ljus än en typisk färgbildsensor på en smartphone. Med smartphone-färgbildsensor avses en färgsensor (12 MP, 1,25 um, f/1,8).

2 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

3Gratis lagring av högupplösta bilder, kräver Google-konto och internetanslutning. Gäller inte filer i RAW/DNG-format.

4Google Assistant finns tillgängligt på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

6 Kampanjen för förlängd garanti ger ett (1) års förlängning av tillverkarens begränsade garanti till alla konsumenter som har köpt en Nokia 3.2 eller Nokia 4.2 från Nokias onlinebutik för mobiltelefoner mellan 2019-09-19 och 2019-12-31 och är bosatta i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Irland, Nederländerna, Portugal, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland eller Österrike. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Kampanjen för förlängd garanti förlänger tillverkarens begränsade garanti på två år med ytterligare ett (1) år räknat från telefonens leveransdatum. Kunden måste vara 18 år eller äldre och godkänna kampanjvillkoren för att delta. För att kunna lösa in tjänsten kan det krävas ett giltigt inköpsbevis som en beställningsbekräftelse från Nokias onlinebutik som visar inköpsdatumet för berättigad Nokia smartphone. Fullständiga villkor finns här. Din personliga information kommer att användas i enlighet med HMD Globals integritetspolicy. HMD har rätt att återkalla erbjudandet när som helst.

7Om den levereras med Android Oreo / Android 9 Pie kan den uppgraderas till Android 10. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata.