Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna 5G 6.56

Nokia G42 5G smartphone

Hoppa till huvudinnehållet

Ta fantastiska foton och dela dem snabbt. Gör det i flera dagar innan du behöver ladda igen.

Förstora Så grå Nokia G42 5G från Fram- och baksida
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Front
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Tillbaka
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Tillbaka
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Fram- och baksida
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Front
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Tillbaka
Förstora Så grå Nokia G42 5G från Fram- och baksida
FärgSå grå
Inställningar
Meddela mig

Meddela mig när Nokia G42 5G kan köpas

Fyll i din e-postadress nedan så meddelar vi dig när denna produkt blir tillgänglig.

Nokia G42 5G in Grey and Purple
Nokia G42 5G in Grey and Purple

Nokia G42 5G

Så snabb. Så mycket batteri.

Beprövad och testad

Nokia G42 5G har genomgått omfattande hållbarhetstester mot vardagliga stötar.

Självreparerbar och uppdaterad

Tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och två års OS-uppgraderingar.¹ Reparera telefonen hemma med delar från iFixit.

Återvunnet material

Nokia G42 5G har en baksida med 65 % återvunna material, och den levereras i en FSC®-certifierad blandförpackning.

Nokia G42 5G

Snappa, dela, shoppa och streama i din egen takt med 5G²-anslutning. Ta fantastiska bilder med AI-driven bildbehandling och få snabbt upp dem på sociala medier. Låt det gå flera dagar mellan laddningar och få sinnesfrid i flera år – 3 dagars batteritid³ gör att du klarar hela helgen, medan QuickFix-reparerbarhet innebär att du kan utföra reparationer hemma och använda telefonen längre.

Fullständiga specifikationer

5G-anslutning²

Snabba nätverkshastigheter, drivs av Snapdragon® 480+ 5G-chipset.

Stor skärm, grymt ljud

6,56" HD+-skärm och OZO Playback för uppslukande videor och musik.

Fantastiska foton

Tack vare AI-algoritmer kan 50 MP-kameran ta snygga bilder både dag och natt.

Tre dygns batteritid

Har du glömt laddaren? Nokia G42 5G ser till att du klarar dig över helgen.

Wearing Nokia Clarity Earbuds 2 + in pink

Nokia Clarity Earbuds 2 +

Så uppslukande

Få den perfekta matchningen för G42 5G med nya Nokia Clarity Earbuds 2 +. De finns i rosa, lila och grått och ger en otroligt uppslukande ljudupplevelse.

Läs mer
Nokia G42 5G with 5G connectivity

5G

Så snabb

Lås upp kraften med 5G² och fortsätt surfa, shoppa och dela bilder utan lagg. Och med upp till 3 dagars batteritid³ får du mer gjort mellan laddningar.

The rear triple camera on Nokia G42 5G

Photos

Så tydlig

Den bakre trippelkameran fungerar med våra senaste AI-algoritmer för att få ut mer av alla ljusförhållanden, så att du är redo att ta bilder och dela dem på dina sociala medier oavsett tid på dygnet. Och när du spelar in video ser OZO 3D-ljudinspelning till att de låter lika bra som de ser ut.

Nokia G42 5G with a 6.56” HD+ display and OZO Playback

Skärm och ljud

Så underhållande

Njut av utsikten med en 6,56" HD+-skärm och 90 Hz uppdateringsfrekvens för smidig bläddring. Och med bättre ljud som drivs av OZO Playback hör du varenda ton. Om du befinner dig i en bullrig miljö lyfter ljudförstärkningsläget för högtalaren fram ljuden som du vill höra, och tonar bort bullret.

Läs mer
Repairable Nokia G42 5G smartphone

QuickFix

Så flexibel

Har du någonsin tappat telefonen och tvingats stå ut med en sprucken skärm? Det finns bättre alternativ. Tack vare dess QuickFix-design kan Nokia G42 5G repareras i hemmet. Du behöver bara lite reservdelar och verktyg från iFixit.

Läs mer

Performance

Så sömlös

Med den virtuella minnesfunktionen⁴ kan du avsätta upp till 5 GB lagringsutrymme som extra RAM, vilket gör att telefonen fungerar smidigare. Kort och gott: kör du många appar samtidigt? Aktivera det här för att känna skillnaden.

Virtual memory provides extra RAM on Nokia G42 5G

Android™ 13

Så säker

Med Android™ 13 får du mer kontroll över vilken information som appar kan och inte kan se, inklusive specifika foton, videor och urklippshistorik. Med upp till 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar¹ behöver du inte oroa dig över att inte vara skyddad mot nya säkerhetshot inom en snar framtid.

Android 13 on Nokia G42 5G smartphone
Android 13 on Nokia G42 5G smartphone

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. OZO är ett registrerat varumärke tillhörande Nokia Technologies Oy. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer.

¹ Från det globala lanseringsdatumet för Nokia G42 5G.

²5G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer.

³ Testet av tre dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

⁴ Användning av minnesförlängning (virtuellt RAM) kräver tillräckligt med lagringsutrymme. För att skydda lagringsutrymmet inaktiveras minnesförlängningen automatiskt och permanent när 90 % av användningsgränsen uppnåtts. Detta kan inträffa efter 4 års frekvent användning.