Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design

Nokia X10

Visualisera dina affärsidéer med vitbalansering och dela dem med 5G¹.

Plantera 20 träd med denna enhet
Färg
Inställningar
6 GB RAM, 64 GB Intern lagring, Dual SIM
Slutsåld

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Lev snabbt. Varva ner. Med 5G.

Se nu

Nokia X10

Att driva ditt företag kräver energi, prestanda och innovation – allt det finns i Nokia X10. Med supersnabb 5G¹ och en skärm i full HD+ får du kraft till arbetet. Under tiden fångar quad-kameran på 48 MP med ZEISS Optics allt det viktiga. Plus att de professionella färggraderingsverktygen hjälper dig presentera dina idéer. Du får även den senaste Android™ 11 och upp till tre års programvaruuppdateringar och månatliga säkerhetsuppdateringar, så du kan njuta av nya funktioner både nu och i framtiden.

Fullständiga specifikationer

5G-hastigheter

Ladda ner och upp filer på ett ögonblick med snabb och stabil 5G-anslutning.

6,67" skärm i Full HD+

Dela dina idéer över en kaffe och visa vad du menar på den stora skärmen.

48 MP quad-kamera

Med ZEISS Optics har du inga problem att fånga det du ser på bild.

Redigering och färggradering

Använd hela uppsättningen verktyg för att förvandla dina foton till bilder du kan använda för att presentera idéer.

Blixtsnabbt 5G

Jobba och koppla av i 5G-hastighet

5G kan uppgradera ditt företag så att du kan göra mer, snabbare. Exempelvis videokonferenser, skicka filer, ladda ner stora presentationer och skapa kontakter – allt upp till 20 gånger snabbare.² Och högre produktivitet leder till mer fritid. Vinn-vinn.

Säkerhet

Säkerhet som blir bättre och bättre

Med säkerhetsuppdateringar varje månad under upp till tre år förblir alla dina största och viktigaste filer, videor, foton och data i tryggt förvar.

Android™ One

Programvara som bara blir bättre

Android 11 ger din telefon en mängd innovativa funktioner, som möjligheten att se, besvara och hantera dina konversationer från olika meddelandeappar från en och samma plats. Så oavsett hur populär du blir så missar du ingenting. Med regelbundna programvaruuppdateringar behåller du konkurrensförsprånget och får nya funktioner under flera år.

6,67" skärm i Full HD+

Fördjupa dig i mer än jobbet

Skärmen i full HD+ är perfekt för att arbeta när du är på språng, för att presentera pitchar och för att släppa allt och försjunka i en episk film efter en episk dag.

48 MP quad-kamera

Dela ditt arbete med världen

Vår senaste quad-kamera med ZEISS Optics i kombination med ett brett utbud redigerings- och färggraderingsverktyg gör att du har allt du behöver för att skapa ännu bättre foton och videor. Och med 5G¹ kan du omedelbart dela med dig av inspirationen. I mötet mellan konst och produktivitet.

Design

Vackert pålitlig

Nokia X10 finns i två färger, inspirerade av det skandinaviska landskapet. Den är tillräckligt tålig för att stå emot vardagens alla smällar och fortfarande se bra ut.

batteri

Håll huvudet och telefonen kalla

Vårt avancerade kylsystem gör att din telefon förblir sval, även om jobbet hettar till. Och med en batteritid på upp till två dygn³ har den en lika stark arbetsmoral som du.

Produktivitet

Där jobb och ledighet möts.

Fokusläget låter dig arbeta utan avbrott, och Sängläget hjälper dig varva ner. Eftersom en bra morgondag börjar med en god sömn.

Processor

Gör dig redo för heltäckande prestanda

När det kommer till din enhets livslängd handlar allt om prestanda. Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G betyder att du kan se fram emot riktigt, riktigt höga hastigheter. Multitaska dina appar: se de senaste nyheterna och njut av dina favoritserier samtidigt.

E-waste

Vi ändrar lådans innehåll för att minska e-avfall

Telefonladdare orsakar flera tusen ton e-avfall inom EU varje år. Onödigt tycker vi, för de flesta av oss har som bekant redan en laddare i vår ägo. Istället för att bidra till plastberget skickar vi istället med ett komposterbart skyddsfodral till din telefon. Behöver du ändå en laddare? Du kan fortfarande köpa en, så donerar vi intäkterna till ett miljöprojekt.
Läs mer

Älska den, lita på den, behåll den

I Finland har vi en enkel metod för ett lyckligt liv: håll hårt i det som du älskar och litar på. När vi använder den filosofin för att designa telefoner blir resultatet tydligt: en vardagskompis du kan lita på, en som hänger med i vått och torrt. Det senaste utbudet av Nokia-telefoner är inget undantag. Med innovativa funktioner, hållbar konstruktion och löpande uppdateringar av både operativsystem och säkerhetsskydd är de byggda för att hänga med dig på din livsresa under många år framöver.

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

15G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer. 2 Enligt interna tester utförda av HMD Global har en kompatibel telefon en genomsnittlig dataöverföringshastighet på omkring 60 Mbps i aktiva 4G-nätverk. I aktiva 5G-nätverk kan Nokia X10 nå överföringshastigheter på upp till 1,2 Gbps. 3 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.