Brug internettet

Søg på internettet

1. Tryk på Chrome.
  2. Skriv et søgeord eller en webadresse i søgefeltet.
  3. Tryk på trending_flat, eller vælg blandt de viste forslag.
Tip: Hvis din netværksudbyder ikke opkræver et fast beløb for din datatrafik, kan du spare på omkostninger til datatrafik ved at oprette forbindelse til internettet via et Wi-Fi-netværk.

Brug din telefon til at få forbindelse mellem computeren og internettet.

Brug din mobildataforbindelse til at få adgang til internettet med din bærbare computer eller en anden enhed.

1. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og internetdeling.
  2. Aktivér Wi-Fi-hotspot for at dele din mobildataforbindelse via Wi-Fi, Internetdeling via USB for at bruge en USB-forbindelse, Netdeling og mobilt hotspot for at bruge Bluetooth eller Ethernet-internetdeling for at bruge en USB Ethernet-kabelforbindelse.

Den anden enhed bruger data fra dit dataabonnement, og det kan medføre udgifter til datatrafik. Kontakt din netværksudbyder for at få oplysninger om tilgængelighed og gebyrer.