Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

En evig klassiker i ny drakt

Registrer deg

Utforming

Førsteklasses håndverk

Android™ 9 Pie

Spar tid samt batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie unleashes the power of artificial intelligence to give you more from your Nokia 5.1 smartphone. It adapts to you and how you use your phone, learning your preferences as you go and improving over time, keeping things running smoother for longer.

  • Adaptive Battery
  • Intuitive UI based on gestures

Skjerm

Større skjerm, høyere oppløsning

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Skjerm

Større skjerm, høyere oppløsning

Den Nokia 5.1 har en stor 5,5" full HD+-skjerm med 18:9-forhold som er perfekt for å se videoer, surfe på nettet og spille. Og den høye oppløsningen sørger for at innholdet ser både skarpere og større ut.

  • 5,5" Full HD+ IPS-skjerm
  • 18:9 forhold

Kameraer

Gruppeselfier på en enkel måte

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Kameraer

Gruppeselfier på en enkel måte

Nye Nokia 5 har et hovedkamera på 16 MP med autofokus med fasedetektering – et raskere og mer pålitelig autofokussystem som fanger opp hver eneste detalj. Og kameraet foran på 8 MP har 84,6 graders synsfelt, som får plass til hele gjengen på samme bilde

  • 16 MP bakre kamera
  • 8 MP kamera foran

Maskinvare

Tilpasset ytelse

Octa-Core-prosessoren på 2,0 GHz i den nye Nokia 5 kjører problemfritt enten du sender meldinger, surfer på nettet, spiller eller veksler mellom alle tre. Du kan også velge RAM, lagring og MicroSD-kortstørrelsen som passer best for deg.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB lagring¹

Programvare

Det beste fra Android

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Programvare

Det beste fra Android

Med Android One får du en Google-utviklet programvareopplevelse med nye Nokia 5. Få alt det du ønsker og ikke noe av det du ikke ønsker, med et strømlinjeformet, brukervennlig grensesnitt, et spesielt utvalg av forhåndsinstallerte apper, og kostnadsfri, ubegrenset lagring av bilder i høy kvalitet2 med Google Foto. Med regelmessige sikkerhetsoppdateringer og to år med OS-oppgraderinger vil den nye Nokia 5 med Android One fortsatt være sikker og ha de nyeste Google-funksjonene, som for eksempel å være optimalisert for Google Assistant.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 5.1

Registrer deg
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android, Android One og andre varemerker er varemerker for Google LLC. Oreo er et varemerke for Mondelez International, Inc.-gruppen. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

1Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet. 2 Google Foto tilbyr gratis og ubegrenset lagringsplass i høy kvalitet for bildene dine. Krever Google-konto og internettilkobling. 3Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 4Testing er utført under labforhold, uten apper kjørende i bakgrunnen. 5Hvis levert med Android Oreo, kan du oppgradere til Android 9 Pie. Vær oppmerksom på at dette kan bruke ekstra mobildata