Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Προπορευθείτε με καινοτομίες ΤΝ

Εγγραφή

Android™

Ολοένα καλύτερο

Το Nokia 2.2 αποτελεί πιστοποιημένο τηλέφωνο Android One το οποίο συνοδεύεται από τη νεότερη, ενσωματωμένη εμπειρία λογισμικού Android 9 Pie. Περιλαμβάνει 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι το τηλέφωνό σας παραμένει πάντα μπροστά από τους ανταγωνιστές του.

Χωρίς περιττά στοιχεία ή λογισμικό τρίτων το οποίο σας καθυστερεί και με ΤΝ η οποία μαθαίνει πώς χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, έχετε μια άψογη και εξατομικευμένη εμπειρία Android.

Μάθε περισσότερα

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Το Google Assistant

Λάβετε βοήθεια εν κινήσει ή στην οικία σας, με ένα μόλις άγγιγμα

Χάρη στο Google Assistant Button1, τα πάντα γίνονται με ταχύτερο ρυθμό. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant σας μαθαίνει ακόμη κι ενόσω το χρησιμοποιείτε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

Μάθε περισσότερα

Κάμερα

Δείτε καλύτερα στο σκοτάδι

Η νύχτα είναι ο νέος φίλος σας με την οπίσθια κάμερα 13 MP, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένη απεικόνιση χαμηλού φωτισμού. Όπου και αν σας βρει το βράδυ, τραβήξτε αποκλειστικά και μόνο καλύτερες φωτογραφίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Καλύμματα Xpress-on

Xpress yourself

Βρείτε το δικό σας στυλ με ανταλλάξιμα καλύμματα Xpress-on της Nokia. Κατασκευασμένο με την ίδια ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια όπως το αρχικό περίβλημα των τηλεφώνων και εύκολα μεταβλητό, μπορείτε να ταιριάξετε το κάλυμμά σας με τη διάθεσή σας.

Σχεδίαση

Υψηλή ποιότητα. Εκπληκτικός σχεδιασμός.

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το τηλέφωνό σας έχει κατασκευαστεί ώστε να ικανοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Αποτελούμενο από συμπαγές πολυανθρακικό περίβλημα και με εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα, η ομορφιά συνδυάζεται με την αντοχή σε απόλυτη αρμονία.

Nokia 2.2

Με την τελευταία τεχνολογία ΤΝ και το Android 9 Pie, το τηλέφωνό σας θα σας παρέχει μια ομαλή αίσθηση από τη στιγμή ακριβώς που θα το βγάλετε από τη συσκευασία του. Και με τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, το τηλέφωνό σας απλά θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Η οθόνη 5,71" HD+ και η συνδυασμένη απεικόνιση χαμηλού φωτισμού θα κάνουν όλες τις φωτογραφίες σας ακόμα καλύτερες.

Εγγραφή
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές

Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

Τα Google, Android, Google Lens, τα σχετικά λογότυπα και άλλα σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.

1 Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση https://support.google.com/assistant.

2Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και οι εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

3 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

*Xpress-on covers sold separately.