Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Bluetooth®

Verbinden met een Bluetooth-apparaat

1. Tik op Instellingen > Verbonden apparaten > Verbindingsvoorkeuren > Bluetooth.
  2. Stel Bluetooth in op Aan.
  3. Zorg ervoor dat het andere apparaat is ingeschakeld. U moet mogelijk het koppelingsproces vanaf het andere apparaat starten. Raadpleeg voor details de gebruikershandleiding van het andere apparaat.
  4. Tik op Nieuw apparaat koppelen en tik in de lijst met ontdekte Bluetooth-apparaten op het apparaat dat u wilt koppelen.
  5. Mogelijk moet u een code invoeren. Raadpleeg voor details de gebruikershandleiding van het andere apparaat.

Omdat de draadloze Bluetooth-technologie op radiogolven is gebaseerd, hoeven Bluetooth-apparaten zich niet in het zicht te bevinden. De afstand tussen Bluetooth-apparaten mag echter niet meer dan 10 meter zijn. De verbinding kan hierbij wel hinder ondervinden van obstakels, zoals muren of andere elektronische apparaten.

Gekoppelde apparaten kunnen verbinding maken met uw tablet wanneer Bluetooth is ingeschakeld. Andere apparaten kunnen uw tablet alleen detecteren als de weergave met Bluetooth-instellingen is geopend.

Maak geen koppelingen met een onbekend apparaat en accepteer hiervan ook geen verbindingsverzoeken. Op die manier kunt u uw tablet beschermen tegen schadelijke inhoud.

Uw inhoud delen via Bluetooth

Wanneer u foto's of andere content met vrienden wilt delen, kunt u Bluetooth gebruiken om deze naar hun apparaten te verzenden.

U kunt meer dan één Bluetooth-verbinding tegelijkertijd gebruiken. U kunt bijvoorbeeld tijdens het gebruik van een Bluetooth-headset nog steeds iets naar andere apparaten verzenden.

1. Tik op Instellingen > Verbonden apparaten > Verbindingsvoorkeuren > Bluetooth.
  2. Zorg ervoor dat Bluetooth op beide apparaten is ingeschakeld en dat de apparaten elkaar kunnen zien.
  3. Ga naar de inhoud die u wilt verzenden en tik op share > Bluetooth.
  4. Tik in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten op het apparaat waarnaar u iets wilt verzenden.
  5. Als er voor het andere apparaat een code nodig is, voert u deze in of accepteert u deze en tikt u op KOPPELEN.

De code wordt alleen gebruikt als u de eerste keer ergens een verbinding mee maakt.

Een koppeling verwijderen

Als u het apparaat dat is gekoppeld aan uw tablet niet langer hebt, kunt u de koppeling verwijderen.

1. Tik op Instellingen > Verbonden apparaten > EERDER VERBONDEN APPARATEN.
  2. Tik op settings naast de naam van een apparaat.
  3. Tik op VERGETEN.