Facebook Instagram YouTube Twitter 6.5

Nokia 1.4 smartphone

Skip to main content

Învață și continuă să te distrezi cu un ecran mare și o cameră macro.

Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front and Back
CuloareCharcoal
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 1.4 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 1.4

Conectează-te cu Nokia 1.4. Ecranul HD+ de 6,51” este perfect pentru învățare sau pentru realizarea de fotografii reușite cu aplicația Camera Go. E un telefon pe care te poți baza la fel de mult ca pe familia ta. Prevăzut cu o baterie care durează 2 zile1, chipset Qualcomm® și senzor de amprentă. Android 10 (ediția Go) asigură o experință mai rapidă și mai sigură. Iar cu viitorul Android 11 (ediția Go) vei rămâne conectat mai mult timp la ceea ce contează.
Specificații complete

Ecran

Adună-ți familia în jurul ecranului fără ramă HD+ de 6,51” pentru a învăța și a vă juca.

Camera Go

Imortalizează cele mai frumoase momente prin aplicația Camera Go, cu diferite moduri de fotografiere.

Macro-camera

Apropie-te cu macro-camera integrată, pentru a surprinde fiecare detaliu.

Design

Un telefon durabil, perfect pentru o familie, conceput pentru a se adapta oricărui tip de mână.

Nokia 1.4 smartphone
Nokia 1.4 smartphone

Împreună pentru mai mult timp

The 6.51” HD+ screen on Nokia 1.4

Ecran HD+ de 6,51”

Timp de calitate extins

Bucură-te la maximum de experiența de învățare și de gaming pe ecranul fără ramă HD+ de 6,51” – ai suficient spațiu pentru ambele activități. În plus, te poți distra în siguranță, alături de toată familia, datorită controlului parental integrat.

Nokia 1.4 with a macro rear camera

Macro-camera

Concentrează-te pe ceea ce iubești

Transformă momente de zi cu zi în imagini extraordinare, folosind macro-camera dedicată. Distrează-te alături de membrii familiei fotografiind în detaliu orice vă atrage atenția.

Nokia 1.4 with the Camera Go app

Camera Go

Fotografii pe care vei dori să le pui în ramă

Cele mai frumoase amintiri ale tale tocmai au devenit mai clare. Poți imortaliza oricând imagini superbe prin aplicația Camera Go, folosind modul Portret și modul Nocturn. Indicatoarele de stocare sunt extrem de utile, pentru că nu trebuie să-ți mai faci griji pentru spațiu și poți face o mulțime de selfie-uri cu camera frontală de 5 MP.

The durable build of the Nokia 1.4

Solid din toate punctele de vedere

Alături de tine în toate momentele importante

Datorită designului durabil și prizei sigure pentru orice mână, nu trebuie să-ți faci griji atunci când îți folosesc copiii telefonul. În plus, este un telefon extrem de fiabil datorită tehnologiilor precum chipsetul Qualcomm® și senzorul de amprentă.

Nokia 1.4 with fingerprint sensor
Nokia 1.4 with a long battery life

Baterie

Momentele bune vor dura mai mult

Petrece timp de calitate ore în șir datorită bateriei care durează 2 zile1 încontinuu. Ai suficientă autonomie să te bucuri de apeluri video lungi, să vezi filme sau să te joci.

Nokia 1.4 with Android 11 (Go edition)

Android™

Pe locuri. Fii gata. Start.

Android 10 (ediția Go) îți oferă o modalitate mai rapidă și mai sigură de a folosi telefonul. În plus, va fi pregătit pentru Android 11 (ediția Go), așadar telefonul tău va fi mereu actualizat.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

¹ Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

² Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

³ Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

⁴ Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.