Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Flip phone Keypad Battery 4G 4G Arrow right

Nokia 2720 Flip

Мобилни телефони
Nokia 2720 Flip

Класическият сгъваем телефон се завърна с 4G свързаност.

Цвят

Nokia 2720 Flip

Класическият сгъваем телефон се завърна. Поддържайте връзка с 4G и приложенията WhatsApp и Facebook. Той има два екрана – външният екран показва кой се обажда. Големите бутони улесняват писането на съобщения и набирането на номера. Освен това специалният бутон за спешни случаи ви дава допълнително спокойствие.

Пълни спецификации

Сгъваем телефон

Вижте кой се обажда на външния екран. Затворете телефона, за да приключите обаждането.

Бутони

Клавиатура с големи бутони и бутон за спешни случаи.

батерия

До 28 дни в режим на готовност с едно зареждане.

4G

Предварително инсталирани Facebook и WhatsApp. Функция за Wi-Fi споделяне.

Класическият сгъваем телефон се завръща с 4G

Гледайте сега

Класически сгъваем телефон

Семпъл и надежден

Сгъваемият телефон, който помните, но с някои подобрения. Големи бутони и текст, го правят лесен за употреба и ви помагат да поддържате връзка с приятелите и семейството си.

Обаждане

Лесен за употреба

Nokia 2720 Flip има два отделни екрана. На външния екран можете да виждате съобщенията или да проверявате кой ви търси, преди да отворите големия основен екран. След като приключите с разговора е достатъчно да сгънете телефона, за да затворите.

Изпращане на текстови съобщения и набиране на номера

Големи бутони. Голям размер на текста.

Nokia 2720 Flip има големи бутони за лесно набиране и изпращане на съобщения. Можете да изберете също и голям размер на текста за по-лесно четене на съобщенията.

батерия

До 28 дни в режим на готовност

Nokia 2720 Flip може да издържи 28 дни в режим на готовност само с едно зареждане, което ви осигурява повече възможности да поддържате връзка с приятелите и семейството си.

Nokia 2720 Flip

Носител на награда: iF DESIGN AWARD 2020

Отличен на международния форум в Хановер iF International Forum Design GmbH, Nokia 2720 Flip наскоро получи световноизвестната награда за дизайн iF DESIGN AWARD.

Вижте профила за iF DESIGN

Устойчивост

Устойчив

Nokia 2720 Flip може да се похвали с изключителна устойчивост и непреходен дизайн, който е достатъчно компактен да се побере в джоба ви. Изработен е от здрав поликарбонат, който е достатъчно устойчив на сътресенията в ежедневието.

Бутон за спешни случаи

Спокойствие

Ако се случи нещо неочаквано, бутонът за спешни случаи на Nokia 2720 Flip4 може да ви помогне да запазите спокойствие. Когато натиснете бутона, телефонът изпраща текстово съобщение за спешен случай заедно с текущото местоположение и набира пет контакта за спешни случаи от адресната книга.

Ръководство на потребителя

Обадете се за помощ

При натискане на бутона за спешни случаи, едновременно с изпращането на текстово съобщение ще набере последователно на високоговорителя пет избрани контакта от адресната книга, докато установи връзка с някой от тях.

Помощ на помощниците

За допълнителна сигурност ICE (In Case of Emergency - При спешен случай) осигурява на първите, отзовали се на повикването, по-бърз достъп до важни контакти и медицинска информация.

Приложения и 4G

WhatsApp, Facebook и много други

Инсталирани са основни приложения, като Facebook и WhatsApp, с които да поддържате връзка с приятелите и семейството си. Освен това се предлага както с 4G, така и с възможност за споделяне на Интернет.

Приложения

Приложения за социални мрежи и много други

Поддържайте връзка с приятелите и семейството чрез социални мрежи, като Facebook и WhatsApp. Освен това можете да изтеглите други полезни приложения и игри от магазина за приложения.

4G Интернет

Споделяне на Интернет

По-висока скорост онлайн с 4G. Освен това можете да споделите Интернет връзката с приятелите, семейството и дори със собствения си таблет, за да сърфирате на по-голям екран, когато искате.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Incorporated, регистрирана в Съединените щати и в други държави. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици.

2Действителната възможност за осъществяване на повиквания VoLTE HD зависи от предлагането на местните оператори и доставчици на услуги за пренос на данни.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4Опцията на бутона се избира при първоначалната настройка. Ако при първоначално стартиране на Nokia 2720 Flip е избран режим на достъпност, тогава се активира бутонът за спешни случаи. Ако не е избран режим на достъпност, тогава бутонът се настройва като бутон за Google Assistant.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.