Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip

Класическият сгъваем телефон се завръща с 4G

Регистрация

Класически сгъваем телефон

Семпъл и надежден

Сгъваемият телефон, който помните, но с някои подобрения. Големи бутони и текст, го правят лесен за употреба и ви помагат да поддържате връзка с приятелите и семейството си.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Устойчивост

Устойчив

Nokia 2720 Flip може да се похвали с изключителна устойчивост и непреходен дизайн, който е достатъчно компактен да се побере в джоба ви. Изработен е от здрав поликарбонат, който е достатъчно устойчив на сътресенията в ежедневието.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

батерия

До 28 дни в режим на готовност

Nokia 2720 Flip може да издържи 28 дни в режим на готовност само с едно зареждане, което ви осигурява повече възможности да поддържате връзка с приятелите и семейството си.

Google Assistant¹

По-бърз начин за приключване на задачите

Можете да се обаждате и да изпращате съобщения без да пишете. С натискане на един бутон Google Assistant може да ви помогне да управлявате най-често използваните функции на телефона само с гласа си.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Намирате отговори на въпроси и информация с натискане на един бутон. С помощта на вашия Google Assistant можете да търсите в Интернет, да проверявате прогнозата за времето или да получавате новини още по-бързо.

Бутон за спешни случаи

Спокойствие

Ако се случи нещо неочаквано, бутонът за спешни случаи на Nokia 2720 Flip4 може да ви помогне да запазите спокойствие. Когато натиснете бутона, телефонът изпраща текстово съобщение за спешен случай заедно с текущото местоположение и набира пет контакта за спешни случаи от адресната книга.

Научете повече
Научете повече
Научете повече
Ръководство на потребителяРъководство на потребителяРъководство на потребителя

Приложения и 4G

WhatsApp, Facebook и много други

Инсталирани са основни приложения, като Facebook и WhatsApp, с които да поддържате връзка с приятелите и семейството си. Освен това се предлага както с 4G, така и с възможност за споделяне на Интернет.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Функции

Nokia 2720 Flip

Класическият сгъваем телефон се завърна. Поддържайте връзка с 4G и приложенията WhatsApp и Facebook. Той има два екрана – външният екран показва кой се обажда. Големите бутони улесняват писането на съобщения и набирането на номера. Освен това специалният бутон за спешни случаи ви дава допълнително спокойствие.

Сгъваем телефон

Сгъваем телефон

Вижте кой се обажда на външния екран. Затворете телефона, за да приключите обаждането.

Бутони

Бутони

Клавиатура с големи бутони и бутон за спешни случаи.

батерия

батерия

До 28 дни в режим на готовност с едно зареждане.

4G

4G

Предварително инсталирани Facebook и WhatsApp. Функция за Wi-Fi споделяне.

Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Incorporated, регистрирана в Съединените щати и в други държави. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици.

2Действителната възможност за осъществяване на повиквания VoLTE HD зависи от предлагането на местните оператори и доставчици на услуги за пренос на данни.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4Опцията на бутона се избира при първоначалната настройка. Ако при първоначално стартиране на Nokia 2720 Flip е избран режим на достъпност, тогава се активира бутонът за спешни случаи. Ако не е избран режим на достъпност, тогава бутонът се настройва като бутон за Google Assistant.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

(