Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Той знае всичко. И всичко останало - с Google Assistant.

Регистрация

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button1. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Вижте какво може да прави

Дизайн

Вдигнахме високо летвата на дизайна и след това го усъвършенствахме

Произведение на изкуството за всеки ден. Благодарение на тънкия 8,4 mm корпус и извитото 2.5D стъкло, можете да се насладите на приятното усещане, когато държите телефона в ръка. А екранът 5,71" HD+ със съотношение 19:9 е радост за окото. И със своята издържлива батерия, която се адаптира към вас, той не само изглежда добре, но е и умен.

Изследвайте дизайна

Създаване на изображения

Вашите спомени никога не се изглеждали толкова добре.

Заснемете всичко. Двойната камера и широкоъгълната селфи камера ще поместят всички в снимката. А след това изразете творческите си заложби с авангардни възможности като режим Боке и разширени корекции на кадъра.

Гмурнете се във визуалното изживяване
Гмурнете се във визуалното изживяване
Гмурнете се във визуалното изживяване

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 4.2 е с Android 9 Pie и осигурява чисто Android изживяване с програмата Android One. Без ненужни приложения и допълнителен софтуер, с безплатни месечни актуализации за сигурност, които колкото и да е невероятно, не забавят телефона.

Към това добавете и изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, плюс предвидлив бърз достъп до приложения и wellbeing инструменти, и ще получите Android изживяване, което трудно можете да откажете.

Вижте как

Nokia 4.2

Носител на награда Good Design® за 2019 г.

Nokia 4.2 получи наградата Good Design за 2019 г. от Чикаго Атенеум: Музей за архитектура и дизайн, в категорията "Електроника", за своя дизайн и достъпна цена, в комбинация с последните иновации при смартфоните.

Вижте профила за Good Design

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Функции

Nokia 4.2

Помощта е на един клик разстояние с бутона за Google Assistant. Насладете се на видео и игри на 5,71” HD+ екран, вграден в 2.5D заоблено стъкло с невероятен дизайн. Заснетите набързо снимки изглеждат превъзходно благодарение на двойната 13 MP и 2 MP основна камера и професионалните инструменти за обработка на изображенията. Функцията за биометрично лицево разпознаване отключва лесно телефона за секунди.

The Google Assistant

The Google Assistant

Бърз достъп до Google Assistant със специалния бутон за Google Assistant.

Дисплей

Дисплей

2.5D стъкло, заоблено отпред и отзад, с 5,71" HD+ екран.

Камери

Камери

Двойна основна камера и 8 MP предна камера. Редактиране на снимки с функцията боке.

Лицево разпознаване

Лицево разпознаване

Бързо и сигурно отключване на телефона с биометрично лицево разпознаване.

Пълни спецификации

Nokia 4.2

Въпроси, упътвания и предложения - всичко само с едно докосване на Google Assistant Button. Всичко това на 5,71” HD+ дисплей със зашеметяващ дизайн от 2.5D заоблено стъкло. Перфектен за дълги сесии на използване с една ръка. Особено с дълготрайната батерия от 3000 mAh, управлявана от изкуствен интелект2. Двойната основна камера с 13 MP и 2 MP превръща кадрите в истински фотографии с помощта на професионалните инструменти за корекция. А биометричното лицево разпознаване лесно отключва телефона за секунди. Всичко това с Android 9 Pie, с безплатни месечни актуализации, които не забавят телефона, а го правят още по-добър.

Избери магазин

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.