‌‌
Свържете се с отдела за поддръжка

Начини да получите помощ

Чатете с нас

Преди да започнете разговор с нашия отдел за поддръжка, моля, оставете ни контакти за връзка с Вас. Имайте предвид, че нашият чат не работи в браузъри Microsoft Edge – опитайте с Chrome или Firefox.

Изпратете ни имейл

Опишете ни проблема, който имате и ние ще отворим на вашия имейл.
Ръководства за потребителя
Ръководства за употреба

Най-новите ръководства за употреба на телефони Nokia

Вижте всички ръководства за употреба
ЧЗВ

Най-четени статии и теми

Защо телефонът ми понякога спира да се зарежда, преди да достигне 100%?

При ниски и високи температури се активира защитата при зареждане – това осигурява оптимална работа и безопасност на батерията. За да продължите с нормална скорост, моля, преместете телефона си в среда със стайна температура.

>

Телефонът ми не се зарежда. Какво да правя?

Първо се уверете, че проблемът не е с източника на захранване, който използвате – можете бързо да проверите това, като включите телефона си в друг контакт и видите дали се зарежда. Ако проблемът не е в контакта, огледайте отблизо захранващия кабел или порта за зареждане на телефона и се уверете, че всичко е както трябва. След това изключете телефона си напълно и го включете в контакта – имайте предвид, че ако батерията е напълно изтощена, може да минат 2–3 минути, преди да започне да се зарежда.

>

Как да възстановя напълно оригиналните фабрични настройки на моя смартфон?

Важно: възстановяването на фабрични настройки напълно ще изтрие всички данни, настройки и съдържание в смартфона Ви и ще го върне към оригиналните му настройки. Препоръчваме ви преди да възстановите фабричните настройки да архивирате всички лични данни от устройството. Посетете тук, за да научите повече за това как да архивирате смартфона си.

За да възстановите фабричните настройки на смартфона си и да изтриете цялото му съдържание, се уверете, че телефонът ви е свързан към източник на захранване. Освен това батерията Ви трябва да е заредена най-малко на 50%.

Едновременно натиснете бутона за увеличаване на силата на звука и бутона за захранване за около 30 секунди или докато се изведе ROOT менюто. След това изберете действието, което искате да извършите от ROOT менюто, в този случай „Заличаване на данни/възстановяване на фабрични настройки“.

Друг начин, по който можете да го направите е като натиснете Настройки > Архивиране и рестарт > Възстановяване на фабрични данни > Рестарт на телефона > Изтриване на всичко.

>
Сервиз и поддръжка

Сервиз и поправки

Онлайн поддръжка на телефони Nokia

Имате проблем с вашия Nokia телефон? Нашата онлайн поддръжка позволява да регистрирате за ремонт вашия смартфон Nokia.

Онлайн поддръжка
Гаранция и застраховка

Гаранция

Проверка на гаранцията

За да проверите дали гаранцията ви още е валидна, въведете IMEI кода на устройството ви.

Къде да намеря IMEI кода?

Телефони с Android За да намерите IMEI кода на вашия телефон, отидете в Настройки > За телефона > Състояние > Информация за IMEI. Ако телефонът ви има два IMEI кода, моля, посочете IMEI1.

Класически телефони За да намерите IMEI кода на вашия телефон, наберете *#06# на клавиатурата, докато сте на главния екран.

Изберете локацията си
Проверка на гаранцията

Намерете гаранцията си

Запознайте се с гаранционните условия за вашия телефон или аксесоар Nokia.

Показване на гаранцията