nokia android10-logo

Nokia-telefoner med Android™ 10

Fortrolighed, sikkerhed, brugervenlighed og digital velvære – Android 10, den nyeste version af Android, går skridtet videre med det hele.

Funktioner

Velkommen til den næste innovationsbølge

Med de mange nye funktioner og ændringer på tværs af operativsystemet hjælper Android 10 dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Software

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones bliver hele tiden bedre. Med 2 års softwareopgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år betyder vores forpligtelse på at levere dette løfte, at vi rangerer højest for softwareopdateringer og sikkerhed, så vi er foran alle de andre. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Læs undersøgelsenLæs undersøgelsenLæs undersøgelsen

Sound Amplifier

Hør forskellen

Hør tale og lyd mere tydeligt takket være Sound Amplifier1. Denne funktion hjælper med at forbedre lyden, når du bruger hovedtelefoner ved at øge, filtrere og finjustere lyden alt efter dine præferencer.

Digitalt velvære

Ram den perfekte balance

Skab sunde digitale vaner for dig selv og din familie. Family Link-forældrekontrol er indbygget i din telefons indstillinger, mens timere for websteder og apps giver dig mere kontrol over dit eget digitale velbefindende.

Oplev funktionerne
Oplev funktionerne

1 Adgang til funktionerne i lydforstærkeren kræver muligvis manuel download af lydforstærker-appen, der er udgivet af Google LLC på Google Play Store. Download af appen kræver en Google-konto og en internetforbindelse. Det anbefales af bruge wi-fi-forbindelse under download, da brug af mobildata kan medføre yderligere omkostninger.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC.

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.