Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Heart Longevity Plant Arrow right Play

Stands hackere med sikker Android enterprise

Gå til hovedindholdet

For virksomhederDin bedste forhandler af virksomhedsmobilitet

Verdens bredeste sortiment af Android Enterprise Recommended-enheder. Mere end blot mobile virksomhedsenheder – vi tilbyder også mulighederne for at holde dem beskyttet, administreret og forbundet. Og den legendariske pålidelighed fra Europas førende smartphonemærke.

Kontakt os for at finde den bedste løsning til din virksomhed, eller opdag hele udvalget af smartphones, som vi tilbyder til alle slags virksomheder, herunder SMV'er.

aer full

Nr. 1 på Techradar Pro-listen

Nokia XR20 udnævnt som bedste smartphone til virksomheder

Med IP65-vandmodstandscertificering, etui af militærstandard og det hårdeste skærmglas, der findes, er den robuste Nokia XR20 designet til selv de mest krævende opgaver og har endda fire års sikkerhedsopdateringer.

Og nu er Android Enterprise Recommended Nokia XR20 blevet udnævnt som den bedste smartphone for virksomheder i dag.

Få mere at vide

Det bredeste udvalg

Sikre smartphones og tablets i alle prisklasser

Tag den rigtige beslutning for din virksomhed uanset dens størrelse.

Uanset hvilken Android Enterprise Recommended Nokia-smartphone du vælger, får du minimum to års opgraderinger af Android-software og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer1. For udvalgte enheder kan du også drage fordel af en 4. sikkerhedsopdatering som en ekstra service.

Og med verdens bredeste udvalg af Android Enterprise Recommended-smartphones og tablets kan du vælge den bedste enhed til hver brugers behov.

Vidste du, at virksomheder kan købe op til 10 enheder ad gangen og få en momsfaktura for deres køb?

Se telefonerne

Nokia XR20 : Hverdagssikker og til det lange løb

Kontakt os

Nokia G21: Support i årevis og batteri i dagevis

Kontakt os

love it

Vi skaber innovative oplevelser på alle vores enheder til en fantastisk pris. Vi går op i hver telefons design – smuk, tidløs finsk æstetik med en nordisk/skandinavisk farvepalet.

trust it

Regelmæssige sikkerhedsopdateringer i flere år til alle Nokia-telefoner, uanset hvilket segment de er lavet til. Nokia-enheder har det bedste fra Android uden bloatware eller rod, der ødelægger den rene Android-oplevelse.

keep it

Overlegen holdbarhed sikrer, at du kan beholde telefonen i dine hænder og væk fra lossepladsen i længere tid. Nokia-telefoner er bygget til at holde, og de gennemgår hårdere tests end branchens gennemsnit. Længere beskyttelse giver længerevarende sikkerhed – 3 års sikkerhedsopdateringer

Kontakt os

Opgrader din produktivitet

Nokia T20 - en tablet designet til at holde

En skarp 2K 10,4" skærm, langvarig batterilevetid og opdateret sikkerhed er blot nogle få af de måder, som Nokia T20 kan opgradere produktiviteten på – både på kontoret og ude i marken.

Nokia T20 med det legendariske Pure Android-operativsystem er den første Android Enterprise Recommended tablet, som modtager to års Android OS-opgraderinger og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Få mere at vide
Close-up of the camera on the Nokia T20

En tablet, der er designet til at holde

Administrer virksomhedens enheder på din måde

Med HMD Enable Pro – HMDs EMM-løsning – kan virksomhedens IT implementere Nokias smartphones og tablets med de nødvendige apps og konfigurationer til opgaven. HMD Enable Pro er effektiv, brugervenlig og fleksibel og er bygget med Android Management API, hvilket gør løsningen fremtidssikret og giver dig fordelene ved de nyeste Android Enterprise-funktioner. Og det fungerer på tværs af alle Android 9 GMS og nyere enheder.

Få mere at vide

Din globale løsning til IoT-dataroamingforbindelse

Med HMD Connect Pro kan din virksomhed nyde global og pålidelig dækning med adgang på over 200 destinationer verden over. Alle dine data dirigeres endda sikkert, og du kan kontrollere SIM-kortene via en administrationskonsol, uanset hvor i verden dine tilsluttede enheder er. Vores løsning er bygget på Nokia WING, som er gennemprøvet med millioner af SIM-kort forbundet verden over.

Få mere at vide

Forsikrings- og garantiaftaler for Nokia-telefoner

Mobilforsikring fra Nokia giver verdensomspændende dækning mod utilsigtet skade, inklusive væskeskader, og Telefonforsikring Plus fra Nokia dækker også tyveri. Vælg mellem en 1- eller 2-årig aftale. Udvidet garanti på telefoner fra Nokia kan også tilkøbes og forlænger producentens garanti og dækning ved mekaniske fejl med yderligere et år.

Kontakt os, og få et tilpasset tilbud, der dækker din beholdning af Nokia-erhvervstelefoner.

Om forsikringsaftaler
Nokia T20 stays secure with regular updates

Mobil sikkerhed

Vid, at din virksomhed er i sikre hænder

Smartphones er blevet en integreret del af arbejdslivet, så det er afgørende at overveje sikkerheden på mobilenheder og de virksomhedsdata, de opbevarer og har adgang til. Så når det kommer til vores smartphones til virksomheder, er sikkerhed vores højeste prioritet.

Alle Nokia-smartphones og -tablets med Android Enterprise Recommended beskytter dine data med omfattende sikkerhed i flere lag. Og med tre års månedlige opdateringer1 er din virksomhed beskyttet mod de nyeste cybertrusler i dag og langt ud i fremtiden.
Se de seneste sikkerhedsopdateringer

Kundens stemme

Casestudier

Lörrach casestudie

Lörrach Council i Tyskland drager fordel af sikker mobilkommunikation med Nokia 7.2 og Nokia 8.3 5G

Få mere at vide
LumiraDx casestudie

Fremskyndelse af COVID-19-diagnosticering med effektiv administration af IoT-forbindelser

In-tech GmbH-casestudie

Wi-fi-opkald på Nokia 4.2 og Nokia 5.1 Plus forbedrer forbindelsen til in-tech

CCS Insight-undersøgelse

Nokia-smartphones med Android: Nye spillere på markedet for mobiletelefoner til virksomheder

Få mere at vide
Isle of Wight Council-casestudie

Isle of Wight Council indkøber 650 Nokia 5.3-smartphones

Vessel-casestudie

Vessel hyrer HMD Connect Pro til at revolutionere patientdatastyring

Nokia

Nokias smartphones overgår Nokias egne krævende standarder

Få mere at vide
SAP

SAP kører på Nokia smartphones

Mukava

Sikkerhed, der beskytter dine mest følsomme data

Accon avm

Accon avm bruger Nokia-smartphones til sikker FMI enterprise-kommunikation

Få mere at vide
YBS

YBS transformerer sig med Nokia smartphones

EnBW

Sådan blev Nokia-telefoner de foretrukne smartphones for EnBW

BæredygtighedBygget til at beskytte morgendagen

Vi har arbejdet ekstremt hårdt på vores strategi for bæredygtighed siden 2017, og vores indsats betaler sig. Vi blev anerkendt af vurderingsbureauet for bæredygtighed EcoVadis, som tildelte os en guldmedalje i 2021. Den gives kun til de øverste 6 % i vores branche for engagement i bæredygtig praksis. Men vi er ikke færdige endnu.

Trade-in-service til virksomheder

Vi mener, at en reduktion af vores miljøpåvirkning er godt for både virksomhederne og planeten. Derfor giver vi dig et tilgodehavende, der kan bruges på dine næste firmatelefoner, når du afleverer dine gamle til sikker genbrug.

Kontakt os

Kontakt os

Læg en besked, så kontakter vi dig

For at få support til Nokia-telefoner som forbruger skal du gå til nokia.com/phones/support

Vælg Nokia smartphones, der er Android Enterprise Recommended til dine medarbejdere og virksomhed, og få bedre sikkerhed, administration og pålidelighed fra et europæisk mærke, du kan stole på. Dine persondata behandles i overensstemmelse med HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Tak for din interesse i Nokia smartphones til erhverv. Et fra af vores team vil snart kontakte dig.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1To års Android-softwareopgraderinger og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer tæller fra den globale salgsstart.