Nokia 2.1

‌‌

Nokia 2.1

Langvarig underholdning

Køb nu

batteri

Friheden ved todages batterilevetid¹

Udforsk batteriet
Udforsk batteriet
Udforsk batteriet
Friheden ved todages batterilevetid¹

Nokia 2.1 har et 4000 mAh-batteri2, der holder i to dage, så du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om opladning og mere tid på at gøre det, som du kan lide.

Skærm

Oplev mere på en større skærm

Skærmoplevelse
Skærmoplevelse
Skærmoplevelse

Skærm

Oplev mere på en større skærm

Nokia 2.1 forstærker alle dine visningsoplevelser. Se dine yndlingsprogrammer med en ven på 5,5" HD-skærmen, der er stor nok til at dele, eller nyd et øjeblik helt alene. De dobbelte fronthøjtalere fuldender oplevelsen med en fordybende stereolyd.

Design

Udformet med øje for detaljer

Software

Android™ 10 (Go-udgave) er her

Android 10 (Go-udgave) giver dig den nyeste Android-oplevelse med optimerede apps som Google Assistant Go, designet til at bruge mindre lagerplads.

Hardware

Problemfri ydeevne

Android 9 Pie (Go-udgaven) er optimeret til at få mest muligt ud af Qualcomm® Snapdragon™ 425-mobilplatformen i den Nokia 2.1 – det er nemt og problemfrit at scrolle, se videoer og skifte mellem apps.

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 2.1

Vælg forhandler

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android, Android One og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Oreo er et varemærke, som tilhører Mondelez International, Inc.-gruppen Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, browsing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4 Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(