Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

Den klassiske klaptelefon er tilbage med 4G-forbindelse.

899,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
512 MB RAM , 4 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Plant 5 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi. Få mere at vide

Nokia 2720 Klapmobil

Den klassiske klaptelefon er tilbage. Hold forbindelsen med 4G og WhatsApp- og Facebook-apps. Den har to skærme – den udvendige skærm viser, hvem der ringer. De store taster gør det nemt at skrive beskeder og ringe. Og den dedikerede nødknap er der for ekstra ro i sindet.

Komplette specifikationer

Klaptelefon

Se opkalds-ID på den udvendige skærm. Klap telefonen sammen for at lægge på.

Taster

Tastatur med store taster samt en nødkontaktknap.

batteri

Op til 28 dages standbytid på en enkelt opladning.

4G

Facebook og WhatsApp er forudindlæst. Wi-fi hotspot-funktionalitet.

Den klassiske klaptelefon har nu 4G

Se nu

Klassisk klaptelefon

Enkel og pålidelig

Det er klaptelefonen, som du husker den, med nogle opgraderinger. Med de betjeningsvenlige funktioner, såsom store knapper og tekst, er den velkendt og pålidelig til at hjælpe dig med at holde forbindelsen til venner og familie.

Opkald

Nem at bruge

Nokia 2720 Klap-telefon har to separate skærme. På den udvendige skærm kan du se beskeder, eller hvem der ringer, inden du åbner telefonen til den store hovedskærm. Når du er færdig, kan du blot klappe den sammen for at lægge på.

Beskeder og opkald

Store knapper. Stor tekst.

Nokia 2720 Klapmobil har store knapper til ubesværede opkald og beskeder. Du kan også vælge stor tekst, hvilket gør det nemt at læse beskeder.

batteri

Op til 28 dages standbytid

Nokia 2720 Flip leverer op til 28 dages standbytid på en enkelt opladning, hvilket giver dig flere muligheder for at komme i kontakt med venner og familie.

Nokia 2720 Klapmobil

Vinder: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip blev for nylig udpeget som vinder af den verdenskendte designpris iF DESIGN AWARD, tildelt af iF International Forum Design GmbH i Hannover.

Se iF DESIGN-profilen

Holdbarhed

Bygget til at holde

Nokia 2720 Klkap-mobil kan prale af fremragende holdbarhed og et tidløst design og er kompakt nok til at passe i en lomme eller en håndtaske. Den er lavet af hård polycarbonat, der er stærkt nok til at håndtere hverdagens stød.

Nødknap

Ro i sindet

Hvis det uventede skulle ske, kan Nokia 2720 Klapmobils nødknap4 bringe ro i sindet. Når der trykkes på knappen, sendes der en nød-SMS, der indeholder den nuværende placering, og ringes til fem nødkontakter fra adressebogen.

Læs brugervejledningen

Ring efter hjælp

Når man trykker på nødknappen, vil den, udover at sende en SMS, ringe til de fem udvalgte kontakter fra telefonbogen en efter en, på medhør, indtil der oprettes forbindelse til en af nødkontakterne.

Hjælp til hjælperne

Som en ekstra sikkerhed giver ICE (In Case of Emergency) reddere hurtigere adgang til vigtige kontakt- og sundhedsoplysninger.

Apps og 4G

WhatsApp, Facebook og mere

Populære apps, såsom Facebook og WhatsApp, er allerede installeret, så du kan holde kontakten til venner og familie. Plus, den har både 4G og internet-delingsfunktioner.

Apps

Sociale apps med mere

Hold forbindelsen til venner og familie med sociale apps såsom Facebook og WhatsApp. Du kan også downloade andre nyttige apps og spil fra app store.

4G-internet

Del dit internet

Sæt fart på internettet med 4G. Du kan også dele din internetforbindelse med venner, familie eller din egen tablet, så du kan browse på en større skærm, når du vil.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog.

2Tilgængeligheden af VoLTE HD-opkald er afhængig af lokale operatørers tjenester.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4Knapindstilling vælges under opstart. Hvis tilgængelighedstilstand vælges under den første start af Nokia 2720 Klapmoil, aktiveres nødknappen. Hvis tilgængelighedstilstand ikke vælges, indstilles knappen til Google Assistant.

5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.