Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip med 4G

Den lille røde, du bare må eje.

Klassisk klaptelefon

Enkel og pålidelig

Det er klaptelefonen, som du husker den, med nogle opgraderinger. Med de betjeningsvenlige funktioner, såsom store knapper og tekst, er den velkendt og pålidelig til at hjælpe dig med at holde forbindelsen til venner og familie.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger

Holdbarhed

Bygget til at holde

Nokia 2720 Klkap-mobil kan prale af fremragende holdbarhed og et tidløst design og er kompakt nok til at passe i en lomme eller en håndtaske. Den er lavet af hård polycarbonat, der er stærkt nok til at håndtere hverdagens stød.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger

batteri

Op til 28 dages standbytid

Nokia 2720 Flip leverer op til 28 dages standbytid på en enkelt opladning, hvilket giver dig flere muligheder for at komme i kontakt med venner og familie.

Google-assistenten¹

En hurtigere måde at udføre opgaver

Foretag opkald og send beskeder uden at skrive. Med et tryk på en knap kan din Google Assistant hjælpe med de mest brugte telefonfunktioner med bare din stemme.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger

Google Assistent

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Find svar og få oplysninger med et tryk på en knap. Søg på internettet, tjek vejrudsigten eller få opdateringer om nyhederne endnu hurtigere ved hjælp af din Google Assistant.

Nødknap

Ro i sindet

Hvis det uventede skulle ske, kan Nokia 2720 Klapmobils nødknap4 bringe ro i sindet. Når der trykkes på knappen, sendes der en nød-SMS, der indeholder den nuværende placering, og ringes til fem nødkontakter fra adressebogen.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Læs brugervejledningenLæs brugervejledningenLæs brugervejledningen

Apps og 4G

WhatsApp, Facebook og mere

Populære apps, såsom Facebook og WhatsApp, er allerede installeret, så du kan holde kontakten til venner og familie. Plus, den har både 4G og internet-delingsfunktioner.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger

Funktioner

Nokia 2720 Klapmobil

Den klassiske klaptelefon er tilbage. Hold forbindelsen med 4G og WhatsApp- og Facebook-apps. Den har to skærme – den udvendige skærm viser, hvem der ringer. De store taster gør det nemt at skrive beskeder og ringe. Og den dedikerede nødknap er der for ekstra ro i sindet.

Klaptelefon

Klaptelefon

Se opkalds-ID på den udvendige skærm. Klap telefonen sammen for at lægge på.

Taster

Taster

Tastatur med store taster samt en nødkontaktknap.

batteri

batteri

Op til 28 dages standbytid på en enkelt opladning.

4G

4G

Facebook og WhatsApp er forudindlæst. Wi-fi hotspot-funktionalitet.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Leder du stadig?

Find den perfekte telefon til dig

Se alle telefoner

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog.

2Tilgængeligheden af VoLTE HD-opkald er afhængig af lokale operatørers tjenester.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4Knapindstilling vælges under opstart. Hvis tilgængelighedstilstand vælges under den første start af Nokia 2720 Klapmoil, aktiveres nødknappen. Hvis tilgængelighedstilstand ikke vælges, indstilles knappen til Google Assistant.

5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.