Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

PureDisplay med konstant aktiv HDR

Android™ der bare bliver bedre og bedre
Tilmeld dig

PureDisplay

Vilde farver og klarhed

Fordyb dig fuldt ud i dine videoer med PureDisplay – eksklusivt for Nokia-smartphones. Alle optagelser omdannes i realtid til HDR, hvilket betyder mere levende farver og et klarere billede. Og du kan nyde hvert et sekund med den imponerende 6,3" Full HD+-skærm.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

batteri

Batteri til flere dage

Er du træt af dagligt at løbe tør for batteri? Intet problem med Nokia 6.2. Gå to hele dage uden at lade op1 takket være den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 636-processor med 3500 mAh-batteri2. Det AI-assisterede selvjusterende batteri prioriterer batterilevetid til de apps, du bruger mest.

Design

Omhyggeligt bygget

Nokia 6.2 er inspireret af finsk design og smelter håndværk og kvalitetsmaterialer sammen i en perfekt balance. Hver detalje er velovervejet og udformet i et ægte, tidløst design, der er ligeså stilfuldt, som det er holdbart.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Google Assistent

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Hold trit med dit travle liv med Google Assistant-knappen3. Stil spørgsmål, se din tidsplan eller dæmp lyset. Din assistent lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Ambient Google Assistant

Få mere gjort, håndfrit

Med Google Assistants Ambient Mode kan du tjekke vejret, se din huskeliste og styre musik og smart home-enheder. Du kan også forvandle din mobil til en digital fotoramme, mens din telefon oplades.

Google One

Få mere ud af Google med Google One

Få et 3-måneders prøvemedlemskab på 100 GB Google One inkluderet (kr17,00/måned), når du køber en Nokia 6.24. Som Google One-medlem får du: 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk backup af telefon og adgang til Google-eksperter – alt sammen i et familieabonnement, du kan dele.

Funktioner

Nokia 6.2

Opgrader dit billede med Nokia 6.2. Se videoer i HDR med PureDisplay. Vær kreativ med din fotografering takket være det tredobbelte kamera og avanceret AI-billeddannelse. Det hele kører problemfrit på Android 9 Pie-softwaren – så det bliver bare bedre.

Skærm

Skærm

6,3" Full HD+-skærm med PureDisplay. HDR-konvertering i realtid.

Kameraer

Kameraer

Tredobbelt kamera med AI-billeddannelse. Rediger dine billeder med bokeh-effekter.

batteri

batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 636-processor. Op til to dages batterilevetid1.

Design

Design

Kombinerer massivt metal og Corning® Gorilla® Glass i en let og stærk konstruktion.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android og andre relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, browsing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

4Vilkår gælder.

5Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen.

6Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(