Organiser din dag

Kalender

Hold styr på tiden – lær, hvordan du holder dine aftaler, opgaver og tidsplaner opdaterede.

Administrer kalendere

Tryk på Kalender > dehaze, og vælg, hvilken type kalender du vil se.

Kalendere tilføjes automatisk, når du tilføjer en konto på telefonen. Hvis du vil tilføje en ny konto med en kalender, skal du gå til appmenuen og trykke på Indstillinger > Konti > Tilføj konto.

Tilføj en begivenhed

Hvis der er en aftale eller begivenhed, du skal huske, så føj den til din kalender.

1. Tryk på add i Kalender, og vælg posttypen.
  2. Skriv de ønskede oplysninger, og angiv tidspunktet.
  3. Hvis en begivenhed skal gentages på bestemte dage, skal du trykke på Gentages ikke og vælge, hvor ofte begivenheden skal gentages.
  4. Tryk på Tilføj underretning for at indstille en påmindelse, indstil klokkeslæt, og tryk på Udført.
  5. Tryk på Gem.
Tip: Hvis du vil redigere en begivenhed, skal du trykke på den ønskede begivenhed og på mode_edit. Rediger derefter de ønskede oplysninger.

Slet en aftale

1. Tryk på begivenheden.
  2. Tryk på more_vert > Slet.