Brug touchskærmen

Vigtigt: Sørg for, at du ikke ridser touchskærmen. Brug aldrig en almindelig pen, blyant eller en anden skarp genstand på touchskærmen.

Tryk og hold nede for at trække et element

Tryk og hold nede for at trække et element

Placer fingeren på elementet i et par sekunder, og træk derefter fingeren over skærmen.

Stryg

Stryg

Placer din finger på skærmen, og lad fingeren glide i den ønskede retning.

Rul gennem en lang liste eller menu

Rul gennem en lang liste eller menu

Lad fingeren hurtigt svippe op eller ned på skærmen, og løft fingeren. Tryk på skærmen for at stoppe rulningen.

Zoom ind eller ud

Zoom ind eller ud

Placer 2 fingre på et element, f.eks. et kort, et billede eller en webside, og spred fingrene eller knib dem sammen.

Lås skærmretningen

Skærmen roteres automatisk, når du vender telefonen 90 grader.

Hvis du vil låse skærmen i stående format, skal du stryge nedad fra toppen af skærmen og trykke på Roter automatisk.

Naviger med bevægelser

Hvis du vil aktivere brugen af bevægelsesnavigation, skal du trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Systemnavigation > Navigation med bevægelser.

• Du kan se alle dine apps ved at stryge opad fra bunden af skærmen.
  • Du kan gå til startskærmen ved at stryge op fra bunden af skærmen. Den app, du brugte, forbliver åben i baggrunden.
  • For at se, hvilke apps der er åbne, skal du stryge op fra bunden af skærmen uden at løfte din finger, indtil du ser disse apps. Løft derefter fingeren.
  • Hvis du vil skifte til en anden åben app, skal du trykke på appen.
  • For at lukke alle åbne apps skal du stryge til højre gennem alle apps og trykke på RYD ALLE.
  • For at gå tilbage til det forrige skærmbillede, du var på, skal du stryge fra højre eller venstre kant af skærmen. Din telefon husker alle de apps og websteder, du har besøgt, siden sidste gang skærmen blev låst.

Naviger med tasterne

Du kan slå navigationstasterne til ved at trykke på Indstillinger > System > Bevægelser > Systemnavigation > 3-knap-navigation.

• Stryg starttasten radio_button_checked op for at se alle dine apps.
  • Du kan gå til startskærmen ved at trykke på starttasten. Den app, du brugte, forbliver åben i baggrunden.
  • Hvis du vil se dine åbne apps, skal du trykke på stop.
  • Hvis du vil skifte til en anden åben app, skal du stryge til højre og trykke på appen.
  • For at lukke alle åbne apps skal du stryge til højre gennem alle apps og trykke på RYD ALLE.
  • Hvis du vil gå tilbage til det forrige skærmbillede, du var på, skal du trykke på . Din telefon husker alle de apps og websteder, du har besøgt, siden sidste gang skærmen blev låst.