Περισσότερη ελευθερία με το Google One

Τηλέφωνα Nokia και Google One

Περισσότερη αποθήκευση, περισσότερη ελευθερία

Απολαύστε 3 μήνες συνδρομή στο Google One η οποία συμπεριλαμβάνεται σε επιλεγμένα smartphone της Nokia1.

Ο χώρος αποθήκευσής σας

Περισσότερος χώρος αποθήκευσης για όλες τις αναμνήσεις σας

Αποκτήστε περισσότερο χώρο για τα πάντα, με αποθήκευση 100 GB σε Google Drive, Gmail και Google Photos. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προσκαλέσετε έως και 5 επιπλέον μέλη της οικογένειας για να μοιραστείτε το πρόγραμμά σας χωρίς επιπλέον κόστος, απλοποιώντας την αποθήκευση για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα αντίγραφα ασφαλείας σας

Το τηλέφωνό σας, πάντα με αντίγραφα ασφαλείας

Εάν υπάρχει στο τηλέφωνό σας, είναι σημαντικό για εσάς. Με το Google One, οι φωτογραφίες, οι επαφές, τα μηνύματα και άλλα αρχεία σας ανεβαίνουν αυτόματα ως αντίγραφα ασφαλείας στο cloud, σώα και αβλαβή. Συνεπώς, εάν χάσετε το τηλέφωνό σας δεν σημαίνει ότι θα χάσετε και τα αρχεία σας – απλά επαναφέρετε ό,τι είναι σημαντικό για σας στη νέα συσκευή σας.

Τα οφέλη σας

Οι ειδικοί της Google, στα χέρια σας

Λάβετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε, με πρόσβαση σε κορυφαία υποστήριξη της Google. Οι ειδικοί του Google One είναι πραγματικοί άνθρωποι, διαθέσιμοι μέσω συνομιλίας, τηλεφωνικής κλήσης ή email για να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες της Google. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα Google One για να μάθετε περισσότερα.

Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.

Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1Ισχύουν όροι.