Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Περιμένετε περισσότερα

Εγγραφή

Κάμερα

Υπέροχες selfie, ημέρα ή νύχτα

Μάθε περισσότερα

Εκπληκτική προβολή

Η προσαρμοστική οθόνη 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay διατηρεί την ακρίβεια των χρωμάτων και την ορατότητα του περιεχομένου – ακόμη και σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Χάρη στην υποστήριξη HDR10, την γκάμα χρωμάτων και την αναλογία αντίθεσης 1:1500, μπορείτε να απολαμβάνετε βίντεο με ευκρινέστερες λεπτομέρειες και πλουσιότερα χρώματα. Επίσης, η νέα δυνατότητα Προσαρμοστικής φωτεινότητας στο Android 9 Pie μαθαίνει τις προτιμήσεις σας ως προς τη φωτεινότητα της οθόνης και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις.

  • 6,18’’ οθόνη Full-HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Σχεδίαση

Εκλεπτυσμένη σχεδίαση

Υλικό

Ισχύς για ημέρες

Ο υψηλής απόδοσης επεξεργαστής Qualcomm™ Snapdragon® 710 με υποστήριξη AI προσφέρει την ταχύτητα που χρειάζεστε, ενώ η νέα δυνατότητα Προσαρμοστικής μπαταρίας στο Android 9 Pie βοηθά στην παροχή 2ήμερης1 διάρκειας ζωής μπαταρίας.

  • Android 9 Pie Μπαταρία που προσαρμόζεται
  • 18 W γρήγορη φόρτιση

Λογισμικό

Το Android™ 10 είναι τώρα διαθέσιμο προς λήψη

Οι ρυθμίσεις απορρήτου έγιναν εύκολες, οι απαντήσεις γράφονται ταχύτερα και οι γενικές βελτιώσεις σας κάνουν να νιώθετε τη χρήση του τηλεφώνου σας πιο φυσική - το Android 10 έρχεται με πλήθος νέων λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το smartphone Nokia που διαθέτετε.

  • Σκοτεινό θέμα
  • Έξυπνη απάντηση

Android One

Ό,τι καλύτερο προσφέρει το Android

Το Android One είναι μια γκάμα τηλεφώνων που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις λογισμικού που έχει θέσει η Google. Ως συσκευή Android One, το Nokia 8.1 Plus προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε, χωρίς περιττά στοιχεία, σε ένα βελτιστοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον, ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στο Google Photos2. Οι τακτικές ενημερώσεις ασφάλειας και τα δύο χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος σημαίνουν ότι το Nokia 8.1 με Android One παραμένει ασφαλές και διαθέτει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Google, όπως για παράδειγμα τη βελτιστοποίηση του Google Assistant.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Χαρακτηριστικά

Nokia 8.1

Περιμένετε περισσότερα από το τηλέφωνό σας. Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες με τη διπλή κάμερα 12 ΜΡ και 13 ΜΡ ή την κάμερα selfie 20 MP, όλες με ZEISS Optics. Και με την μπαταρία διάρκεια ζωής 2 ημερών1, το βραβευμένο Nokia 8.1 σας θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

Κάμερες

Κάμερες

Διπλές πίσω κάμερες με ZEISS Optics και κάμερα selfie 20 ΜΡ.

Οθόνη

Οθόνη

Οθόνη 6,18’’ Full HD+ με PureDisplay και υποστήριξη HDR10.

μπαταρία

μπαταρία

Ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 710. Έως 2 ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας¹.

Δημιουργικές ρυθμίσεις

Δημιουργικές ρυθμίσεις

Πορτρέτα με επαγγελματικό φωτισμό. Προσθέστε εφέ θαμπώματος με την λειτουργία Ζωντανό Bokeh.

Πλήρεις προδιαγραφές

Εγγραφή

Μάθετε από τους πρώτους τα πιο πρόσφατα νέα μας.

Οι επωνυμίες Google, Android και άλλα εμπορικά σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Qualcomm Snapdragon είναι ένα προϊόν της εταιρείας Qualcomm Technologies Inc. και/ή των θυγατρικών της. Η ονομασία USB Type-C™ αποτελεί εμπορικό σήμα της USB Implementers Forum. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Όλες οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2 Δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα, απαιτείται λογαριασμός Google και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

3Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

4 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

5Αν διαθέτει το Android Oreo / Android 9 Pie, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 10. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου