Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design

Nokia X10

Οπτικοποιήστε τις επαγγελματικές ιδέες σας με χρωματική διαβάθμιση και κοινοποιήστε τις μέσω 5G¹

Χρώμα
Μοντέλο
4 GB RAM, 128 GB Εσωτερική μνήμη, Διπλή SIM

Ζήστε σε γρήγορους ρυθμούς και μετά χαλαρώστε. Με 5G.

Nokia X10

Το να διευθύνετε μία επιχείρηση απαιτεί ενέργεια, απόδοση και καινοτομία – όλα όσα θα βρείτε στο Nokia X10. Το εκπληκτικά γρήγορο 5G¹ και η οθόνη Full HD+ σάς επιτρέπουν να εργάζεστε δυναμικά. Εν τω μεταξύ, η τετραπλή κάμερα 48 MP με ZEISS Optics θα απαθανατίσει όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς. Επιπλέον, τα επαγγελματικά εργαλεία χρωματικής διαβάθμισης θα σας βοηθήσουν ώστε να παρουσιάζετε τις ιδέες σας με πραγματική δεινότητα. Θα λάβετε επίσης την τελευταία έκδοση του Android™ 11 και έως και 3 χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού, καθώς επίσης μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε νέες λειτουργίες τώρα αλλά και μελλοντικά.

Πλήρεις προδιαγραφές

Ταχύτητες 5G

Κατεβάστε και ανεβάστε αρχεία στη στιγμή, με γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα 5G¹.

Οθόνη 6,67” Full HD+

Μοιραστείτε τις ιδέες σας πίνοντας καφέ και δείξτε τους τι εννοείτε με τη βοήθεια της μεγάλης οθόνης.

Τετραπλή κάμερα 48 ΜΡ

Με το ZEISS Optics, δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να απαθανατίσετε αυτό που βλέπετε.

Επεξεργασία και χρωματική διαβάθμιση

Χρησιμοποιήστε την πλήρη σειρά εργαλείων για να μετατρέψετε τις λήψεις σας σε εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε ιδέες.

Αστραπιαία γρήγορο 5G

Εργαστείτε και χαλαρώστε με εκπληκτικές ταχύτητες 5G

Το 5G μπορεί να ενισχύσει την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε περισσότερα, πολύ πιο γρήγορα. Σκεφτείτε βιντεοδιασκέψεις, αποστολή αρχείων, λήψη μεγάλων παρουσιάσεων και πραγματοποίηση συνδέσεων, όλα έως και 20 φορές πιο γρήγορα.² Και όταν η παραγωγικότητα αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τον ελεύθερο χρόνο σας. Κέρδος, όπως και αν το δείτε.

Ασφάλεια

Ολοένα και μεγαλύτερη ασφάλεια

Με ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα για έως και 3 χρόνια, όλα τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά αρχεία, βίντεο, φωτογραφίες και δεδομένα σας θα είναι σε ασφαλή χέρια.

Android™ One

Λογισμικό που γίνεται ολοένα και καλύτερο

Το Android 11 φέρνει πλήθος καινοτόμων λειτουργιών στο τηλέφωνό σας, όπως το να μπορείτε να βλέπετε, να απαντάτε και να ελέγχετε όλες τις συνομιλίες σας από διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όλα από το ίδιο σημείο. Οπότε, όσο απασχολημένοι κι αν είστε, δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα. Και με τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, θα είστε πάντα πρωτοπόροι και θα απολαμβάνετε νέες λειτουργίες για πολλά χρόνια.

Οθόνη 6,67” Full HD+

Καθηλωτικό, όχι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς

Η οθόνη Full HD+ είναι ιδανική για εργασία εν κινήσει, βιντεοκλήσεις, επαγγελματικές παρουσιάσεις αλλά και χαλάρωση με μία επική ταινία στο τέλος μιας επικής ημέρας.

Τετραπλή κάμερα 48 ΜΡ

Μοιραστείτε τις εργασίες σας με τον κόσμο

Η νεότερη τετραπλή κάμερά μας 48 MP με ZEISS Optics, σε συνδυασμό με την πλήρη σειρά εργαλείων επεξεργασίας και χρωματικής διαβάθμισης, θα σας βοηθήσει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία θα ανεβάσουν τον πήχη. Και με το 5G¹ μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπνεύσεις σας στη στιγμή. Εκεί που η τέχνη συναντά την παραγωγικότητα.

Σχεδίαση

Πανέμορφο και αξιόπιστο

Το Nokia X10 έρχεται σε δύο χρώματα εμπνευσμένα από τα σκανδιναβικά τοπία. Επιπρόσθετα, είναι αρκετά ανθεκτικό στα καθημερινά χτυπήματα και ταυτόχρονα εξαιρετικής εμφάνισης.

μπαταρία

Διατηρεί χαμηλή θερμοκρασία ακόμα και υπό πίεση

Το προηγμένο σύστημα ψύξης φροντίζει ώστε να παραμένει δροσερό το τηλέφωνό σας, ακόμα και όταν δουλεύετε σκληρά. Και με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο ημέρες³, ο επαγγελματισμός του είναι εξίσου ισχυρός με τον δικό σας.

Παραγωγικότητα

Εκεί όπου η εργασία συναντά το Σαββατοκύριακο

Η λειτουργία Focus σάς επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπές και η λειτουργία Ύπνου σας βοηθά να χαλαρώνετε. Γιατί ένα καλό αύριο ξεκινά με έναν καλό ύπνο σήμερα.

Επεξεργαστής

Ετοιμαστείτε για απίστευτες αποδόσεις

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή ή τη συσκευή σας, όλα αφορούν την απόδοση. Πλατφόρμα φορητών συσκευών Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες. Πολλαπλές διεργασίες με τις εφαρμογές σας: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και απολαύστε τις αγαπημένες εκπομπές σας, όλα την ίδια στιγμή.

E-waste

Αλλάζουμε το περιεχόμενο του κουτιού για να μειώσουμε τα ηλεκτρονικά απόβλητα

Οι φορτιστές τηλεφώνων συμβάλουν στη δημιουργία χιλιάδων τόνων ηλεκτρονικών αποβλήτων κάθε χρόνο στην ΕΕ. Καθώς πολλοί από εμάς έχουν ήδη έναν, αντικαθιστούμε τον φορτιστή με μια κομποστοποιήσιμη θήκη, μειώνοντας έτσι τα ηλεκτρονικά απόβλητα και συμβάλλοντας στο να διαρκέσει το τηλέφωνό σας για περισσότερο. Χρειάζεστε φορτιστή; Μπορείτε να αγοράσετε έναν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε δωρεά τα έσοδα σε έναν περιβαλλοντικό σκοπό.
Μάθε περισσότερα

love it, trust it, keep it

Στη Φινλανδία, η νοοτροπία μας σε ό,τι αφορά τη ζωή και την ευτυχία είναι απλή – κρατήστε όσα αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία αυτή στον σχεδιασμό ενός τηλεφώνου, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: ένας καθημερινός σύντροφος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και που θα αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου. Η τελευταία σειρά τηλεφώνων της Nokia δεν αποτελεί εξαίρεση. Με καινοτόμες λειτουργίες, ανθεκτική κατασκευή και συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, θα είναι δίπλα σας για απίστευτα πολύ καιρό.

Αυξήστε το επίπεδο ασφαλείας σας με το ExpressVPN

Είτε χρησιμοποιείτε WiFi είτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το ExpressVPN προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα δεδομένα σας από τα αδιάκριτα μάτια. Λάβετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ExpressVPN, αποκλειστικά σε επιλεγμένα τηλέφωνα Nokia.

Μάθετε περισσότερα
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Όλα όσα θέλετε να ακούσετε και πολλά ακόμη

Όλα τα κομμάτια και podcast που γνωρίζετε και αγαπάτε — αλλά και εκατομμύρια ακόμα που θα ανακαλύψετε. Τα smartphone της Nokia έχουν πλέον προεγκατεστημένο το Spotify, την πιο δημοφιλή υπηρεσία ροής ήχου στον κόσμο. Έτσι, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα καλύτερα τραγούδια, από τους διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο. Έτοιμα για αναπαραγωγή κάθε βδομάδα στο Spotify.

Μάθετε περισσότερα
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Μη χάσετε το παραμικρό. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές των τηλεφώνων Nokia.

Η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός κάτοχος άδειας της επωνυμίας Nokia για τηλέφωνα και tablet. Η επωνυμία Nokia είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της Nokia Corporation. Τα Android, Google και τα άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Qualcomm Snapdragon είναι προϊόν της εταιρείας Qualcomm Technologies Inc. ή/και των θυγατρικών της. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Το 5G ενδέχεται να είναι περιορισμένο και να μην υποστηρίζεται από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας. Η πραγματική ταχύτητα εξαρτάται από το δίκτυο καθώς και άλλους παράγοντες. 2Σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές της HMD Global, σε live δίκτυα 4G ένα συμβατό τηλέφωνο έχει μέση ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων περίπου 60 Mbps. Σε live δίκτυα 5G, το Nokia X10 μπορεί να φτάσει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 1,2 Gbps. 3 Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με καινούργια μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.