Stop hackers with secure Android enterprise

‌‌

Yritysälypuhelimet

Suomalaista turvallisuutta

Maailman laajin Android Enterprise Recommended -älypuhelinten valikoima. Hakkerit pysäyttävä suojaus. Viimeisin Android™-käyttökokemus. Euroopan johtavan älypuhelinbrändin legendaarinen luotettavuus.

HMD Connect Pro

Kaikki yhteydet helposti hallinnassa

Pidä kaikki IoT-laitteet ja henkilökohtaiset älypuhelimet turvallisesti yhteyksissä ja työntekijäsi verkossa. Yhteyksiä ja kustannuksia voi hallita keskitetysti hallintakonsolissa.

Mobiilitietoturva

Pahoittelut, hakkerit

Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimet suojaavat tietosi tehokkaasti ja monella tasolla. Kolmen vuoden kuukausittaiset päivitykset1 suojaavat yrityksesi myös viimeisimmiltä uhilta ja hakkereiden hyökkäyksiltä.

Olemme äärimmäisen sitoutuneita tarjoamaan sujuvan Android-kokemuksen säännöllisillä suojaus- ja huoltopäivityksillä.

Laajin valikoima

Turvaa joka hintaluokassa

Miksi tyytyisit vähempään?

Kaikkiin Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset1.

Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia, kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopiva laite.

Kaikki yrityspuhelimet

2/2 tuotetta valittu
Nokia 5.3
Nokia 3.4

Ota yhteyttä

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa.

Jos kaipaat tukea Nokia-puhelimille, siirry osoitteeseen nokia.com/phones/support.

Choose Android Enterprise Recommended Nokia smartphones for your employees and business, and enjoy better security, manageability and reliability from a European brand you can trust. Your personal data will be processed according to HMD Global's Privacy Policy.

Tämä sähköpostiosoite ei ole kelvollinen. Tarkista tiedot ja yritä uudelleen.
Yhteydenoton syy
Millä alalla toimit?

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset alkavat maailmanlaajuisesta ensimmäisestä myyntipäivästä.

(