Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right Chevron down

Pysäytä hakkerit suojatulla Android Enterprisella

Yrityksille

Älypuhelimet yrityskäyttöön suomalaisella suojauksella

Maailman laajin Android Enterprise Recommended -älypuhelinten valikoima. Hakkerit pysäyttävä suojaus. Viimeisin Android™-käyttökokemus. Euroopan johtavan älypuhelinbrändin legendaarinen luotettavuus.

Ota yhteyttä

Laajin valikoima

Turvaa joka hintaluokassa

Miksi tyytyisit vähempään?

Kaikkiin Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset1.

Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia, kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopiva laite.

Tutustu mallistoon

Nokian puhelinvakuutus- ja takuuohjelmat

Nokia-puhelinvakuutus kattaa vahingoista (myös kastumisesta) aiheutuneet vauriot maailmanlaajuisesti. Nokia-puhelinvakuutus plus kattaa myös varkaudet. Voit valita yhden tai kahden vuoden vakuutuksen. Saatavilla on myös Nokia-puhelinten pidennetty takuu, joka pidentää mekaaniset virheet kattavaa valmistajan takuuta vuodella.

Pyydä mukautettu vakuutustarjous yrityksesi Nokia-laitteille alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Yritysten vaihtopalvelu

Saat saldoa uusia puhelimia varten, kun tarjoat vaihdossa vanhat puhelimet. Kierrätämme ne turvallisesti. Uskomme, että ympäristövaikutusten vähentämisen tulee auttaa sekä yrityksiä että planeettaamme.

Saat lisätietoja käyttämällä alla olevaa lomaketta.

Ota yhteyttä

Mobiilitietoturva

Pysy hakkereiden edellä

Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimet suojaavat tietosi tehokkaasti ja monella tasolla. Kolmen vuoden kuukausittaiset päivitykset1 suojaavat yrityksesi myös viimeisimmiltä uhilta ja hakkereiden hyökkäyksiltä.

Tietoturva aiheuttaa huolta kaikille yrityksille, joten siitä huolehtiminen on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi kaikkiin Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimiin kuuluu kuukausittaiset suojauspäivitykset kolmen vuoden ajan1. Pahoittelut, hakkerit. On hyvästien aika.

Katso viimeisimmät suojauspäivitykset

Miksi valita turvallisuus?

Jos hakkerointi ei huolestuta sinua, et ole vielä kokenut sitä. Tyypillinen tietomurto aiheuttaa yritykselle lähes 3,5 miljoonan euron kustannukset. IDC:n mukaan 40 % yrityksistä on ollut tietomurron kohteena viimeisen 1,5 vuoden aikana.2 Mobiililaitteiden päätepistesuojaus voi olla merkittävä huolenaihe. Nokia-älypuhelimet suojaavat yritystä kattavasti ja monella tasolla.

Lue IDC-raportti

Miksi valita Android?

Androidin monikerroksinen suojausrakenne on suunniteltu pitämään hakkerit loitolla. Gartnerin tutkimuksessa Android saikin huippuarvosanan 26:ssa turvallisuuskriteerissä 30:sta ja se oli eniten pisteitä saanut mobiilikäyttöjärjestelmä.3.

Lue tutkimus

Miksi valita Nokia-älypuhelimet?

Puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla – Android Enterprise Recommended -älypuhelintemme käyttäjät saavat kolmen vuoden suojauspäivitykset ja kahden vuoden Android-käyttöjärjestelmän päivitykset. Lisäksi puhelimissa ei ole tarpeettomia sovelluksia eikä käyttöä hidastavia bloatware-ohjelmistoja.

Counterpoint-tutkimus

Luotettavuusvertailun ykkönen jo toista vuotta*

”Nokia luotettavuusvertailun kärjessä ohjelmisto- ja suojauspäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta”

Kolmen vuoden kuukausittaisten suojauspäivitysten ja kahden vuoden ohjelmistopäivitysten ansiosta Nokia-älypuhelimet ovat jälleen kerran Counterpoint Researchin vuoden 2020 luotettavuusvertailun kärjessä. Tarjoamme myös laajemman valikoiman Android® Enterprise Recommended -älypuhelimia kuin muut älypuhelinmerkit. Lue lisää tutkimuksesta.

logo-Counterpoint-black-180px

Lue tutkimus

CCS Insight -tutkimus

Nokian Android-älypuhelimet – uusi haastaja yritysmobiililaitteiden markkinoilla

HMD Global, yritys Nokia-puhelinten takana, on nousemassa keskeiseksi tekijäksi liikkuvan työn ja työympäristöjen kehittämisessä

Lue tutkimus

Lörrach Case Study

Lörrach Council in Germany benefiting from secure mobile communications with Nokia 7.2 and Nokia 8.3 5G

Lisätietoja

LumiraDx case study

Accelerating COVID-19 diagnostics with effective IoT connectivity management

Lisätietoja

In-tech GmbH -asiakaskertomus

Wi-Fi-puhelut Nokia 4.2- ja Nokia 5.1 Plus -puhelimilla parantavat yhteyksiä in-techillä

Lisätietoja

CCS Insight -tutkimus

Nokian Android-älypuhelimet – uusi haastaja yritysmobiililaitteiden markkinoilla

Lisätietoja

Isle of Wightin aluevaltuuston asiakaskertomus

Isle of Wightin aluevaltuusto hankki 650 Nokia 5.3 -älypuhelinta

Lisätietoja

Vessel-asiakaskertomus

Vessel uudistaa potilastietojen hallintaa HMD Connect Prolla

Lisätietoja

Nokia

Nokia-älypuhelimet ylittävät Nokian omat tiukat vaatimukset

Lisätietoja

SAP

SAP käyttää Nokia-älypuhelimia

Lisätietoja

Mukava

Tietoturva suojaa arkaluontoisimmat tiedot

Lisätietoja

Accon avm

Accon avm käyttää Nokian älypuhelimia turvalliseen FMI-yritysviestintään

Lisätietoja

YBS

YBS uudistuu Nokia-älypuhelinten avulla

Lisätietoja

EnBW

Nokia-puhelimista tuli EnBW:n ensisijaisia älypuhelimia

Lisätietoja

HMD Connect Pro

Kaikki yhteydet helposti hallinnassa

Pidä kaikki IoT-laitteet ja henkilökohtaiset älypuhelimet turvallisesti yhteyksissä ja työntekijäsi verkossa. Yhteyksiä ja kustannuksia voi hallita keskitetysti hallintakonsolissa.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä

Jos kaipaat tukea Nokia-puhelimille, siirry osoitteeseen nokia.com/phones/support.

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa. Henkilötietojasi käsitellään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kiitos mielenkiinnostasi Nokian yritysälypuhelimia kohtaan. Tiimimme jäsen ottaa sinuun pian yhteyttä.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset alkavat maailmanlaajuisesta ensimmäisestä myyntipäivästä.

2IDC WhitePaper Pillar 1, 2019

3Gartner-tutkimus, When Android Is Secure Enough for the Enterprise (Milloin Android on tarpeeksi turvallinen yrityskäyttöön?), 2018

*Counterpoint Researchin vuoden 2020 tutkimuksen mukaan.