‌‌

Yritysälypuhelimet

Suomalaista turvallisuutta

Maailman laajin Android Enterprise Recommended -älypuhelinten valikoima. Hakkerit pysäyttävä suojaus. Viimeisin Android™-käyttökokemus. Euroopan johtavan älypuhelinbrändin legendaarinen luotettavuus.

Mobiilitietoturva

Pahoittelut, hakkerit

Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimet suojaavat tietosi tehokkaasti ja monella tasolla. Kolmen vuoden kuukausittaiset päivitykset1 suojaavat yrityksesi myös viimeisimmiltä uhilta ja hakkereiden hyökkäyksiltä.

Olemme äärimmäisen sitoutuneita tarjoamaan sujuvan Android-kokemuksen säännöllisillä suojaus- ja huoltopäivityksillä.

Laajin valikoima

Turvaa joka hintaluokassa

Miksi tyytyisit vähempään?

Kaikkiin Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset1.

Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia, kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopiva laite.

Kaikki yrityspuhelimet

1/2 tuotetta valittu
Nokia 7.2

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset alkavat maailmanlaajuisesta ensimmäisestä myyntipäivästä.

Ota yhteyttä

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa.

Jos kaipaat tukea Nokia-puhelimille, siirry osoitteeseen nokia.com/phones/support.

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa. Henkilötietojasi käsitellään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Yhteydenoton syy
Millä alalla toimit?