Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Heart Longevity Plant Arrow right Play

Pysäytä hakkerit suojatulla Android Enterprisella

YrityksilleKaikki tarvitsemasi yritysliikkuvuuteen

Tarjoamme maailman laajimman Android Enterprise Recommended ‑älypuhelinten valikoiman. Emme pelkästään tarjoa mobiililaitteita yrityksille, vaan huolehdimme myös keinoista, joilla pidät ne suojassa, hallinnassa ja yhteydessä. Saat Euroopan johtavan älypuhelinbrändin legendaarisen luotettavuuden.

Ota yhteyttä ja löydä paras ratkaisu yrityksellesi. Voit myös selata koko älypuhelinvalikoimaamme, jota tarjoamme kaikenlaisille yrityksille (myös pk-yrityksille).

aer full

Ota yhteyttäTutustu mallistoon

TechRadar Pron sijalla 1

Nokia XR20 nimetty parhaaksi yritysälypuhelimeksi

IP65-vedenkestävyysluokituksensa, sotilasstandardien mukaisen kuorensa ja markkinoiden kovimman näyttölasinsa ansiosta kestävä Nokia XR20 soveltuu vaativimpaankin yrityskäyttöön. Mukana tulevat myös tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi.

Android Enterprise Recommended ‑malli Nokia XR20 on nyt myös nimetty tämän päivän parhaaksi yritysälypuhelimeksi.

Lisätietoja

Laajin valikoima

Turvaa joka hintaluokassa

Tee oikea päätös yrityksellesi sen koosta riippumatta.

Jokaiseen Nokian Android Enterprise Recommended ‑älypuhelimeen saat Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset vähintään kahdeksi vuodeksi sekä kuukausittaiset tietoturvapäivitykset vähintään kolmeksi vuodeksi1. Tiettyihin laitteisiin tulee myös neljäs tietoturvapäivitys lisäarvoa tuovana palveluna.

Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended ‑älypuhelimia ja ‑tabletteja, jokaisen käyttäjän ja toimialan tarpeisiin löytyy varmasti sopiva laite.

Tiesitkö, että yritykset voivat ostaa jopa 10 laitetta kerrallaan ja saada ALV-laskun ostoksestaan?

Näytä puhelimet

Nokia XR20: Kestää elämää ja suunniteltu pitkäikäiseksi

Ota yhteyttä

Nokia G21: Vuosien tuki ja usean päivän akunkesto

Ota yhteyttä

love it

Luomme innovatiivisen käyttökokemuksen, joka ulottuu kaikkiin laitteisiimme. Meille jokaisen puhelimen muotoilulla on väliä: laitteemme edustavat ajattoman kaunista, suomalaista estetiikkaa, jota pohjoismainen värimaailma korostaa.

trust it

Kaikkien Nokia-puhelinten mukana tulevat säännölliset tietoturvapäivitykset useaksi vuodeksi riippumatta siitä, mille asiakasryhmälle laite on suunnattu. Nokia-laitteissa on Androidin parhaat palat eikä yhtään ylimääräistä tai turhaa sovellusta heikentämässä puhtaan Androidin käyttökokemusta.

keep it

Erinomaisen kestävyyden ansiosta puhelin pysyy pidempään käytössä ja poissa kaatopaikalta. Nokia-puhelimet on rakennettu kestämään ja niitä testataan alan keskiarvoa vaativammilla testeillä. Pidempi suoja, pidempi tietoturva – mukana tulevat tietoturvapäivitykset kolmeksi vuodeksi.

Ota yhteyttä

Paranna tuottavuuttasi

Nokia T20 – tabletti, joka on suunniteltu kestämään

Terävä 10,4 tuuman 2K-näyttö, pitkäkestoinen akku ja päivitetty tietoturva ovat vain muutamia tapoja, joilla Nokia T20 parantaa tuottavuuttasi niin toimistolla kuin liikkeelläkin ollessasi.

Legendaariseen puhtaaseen Android-käyttöjärjestelmään perustuva Nokia T20 on ensimmäinen Android Enterprise Recommended ‑tabletti, johon saat Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset kahdeksi vuodeksi sekä kuukausittaiset tietoturvapäivitykset kolmeksi vuodeksi.

Lisätietoja
Close-up of the camera on the Nokia T20

Tabletti, joka on suunniteltu kestämään

Hallitse yrityksen laitteita omalla tavallasi

HMD Enable Pro on EMM-ratkaisu, jonka avulla yrityksen IT-osasto voi ottaa Nokia-älypuhelimet ja ‑tabletit käyttöön työhön tarvittavilla sovelluksilla ja määrityksillä. Tehokas, helppokäyttöinen ja joustava HMD Enable Pro on rakennettu Android-hallinnan ohjelmointirajapintaan, minkä ansiosta ratkaisu kestää tulevaisuudessakin ja mahdollistaa uusimpien Android Enterprise ‑ominaisuuksien tuomien etujen hyödyntämisen. Se toimii kaikilla Android 9 GMS ‑laitteilla ja uudemmilla.

Lisätietoja

Maailmanlaajuinen IoT-dataverkkovierailujen ratkaisu

HMD Connect Pron avulla yrityksesi voi nauttia maailmanlaajuisesta ja luotettavasta verkkokattavuudesta yli 200 kohteessa koko maailmassa. Kaikki tietosi reititetään turvallisesti ja voit ohjata SIM-kortteja hallintakonsolista riippumatta siitä, missä päin maailmaa yhdistetyt laitteesi ovat. Ratkaisumme on rakennettu Nokia WING ‑pohjalle, joka on testattu miljoonilla SIM-korteilla ympäri maailmaa.

Lisätietoja

Nokian puhelinvakuutus- ja takuuohjelmat

Nokia-puhelinvakuutus kattaa vahingoista (myös kastumisesta) aiheutuneet vauriot maailmanlaajuisesti. Nokia-puhelinvakuutus plus kattaa myös varkaudet. Voit valita yhden tai kahden vuoden vakuutuksen. Saatavilla on myös Nokia-puhelinten pidennetty takuu, joka pidentää mekaaniset virheet kattavaa valmistajan takuuta vuodella.

Pyydä mukautettu vakuutustarjous yrityksesi Nokia-laitteille.

Tietoa vakuutuspaketeista
Nokia T20 stays secure with regular updates

Mobiilitietoturva

Luota siihen, että yrityksesi pysyy turvassa

Älypuhelimista on tullut keskeinen osa työelämää, joten on tärkeää kiinnittää huomiota mobiililaitteiden turvallisuuteen ja yrityksen tietoihin, joita laitteissa säilytetään ja käytetään. Siksi yrityksille valmiissa älypuhelimissamme tietoturva on aina etusijalla.

Kaikki Android Enterprise Recommended ‑tunnuksella varustetut Nokia-älypuhelimet ja ‑tabletit suojaavat tietojasi laajalla, monikerroksisella turvalla. Saat kuukausittaiset päivitykset kolmeksi vuodeksi1, joten yrityksesi pysyy turvassa viimeisimmiltä kyberuhkilta niin tänään kuin tulevaisuudessakin.
Katso viimeisimmät suojauspäivitykset

Asiakkaidemme kokemuksia

Referenssit

Lörrach-asiakaskertomusLörrachin kunta Saksassa hyödyntää Nokia 7.2:n ja Nokia 8.3 5G:n turvallisia mobiiliyhteyksiä

Lisätietoja

LumiraDx-asiakaskertomusCOVID-19-diagnostiikan nopeuttaminen tehokkaalla IoT-yhteyksien hallinnalla

Lisätietoja

In-tech GmbH -asiakaskertomusWi-Fi-puhelut Nokia 4.2- ja Nokia 5.1 Plus -puhelimilla parantavat yhteyksiä in-techillä

Lisätietoja

CCS Insight -tutkimusNokian Android-älypuhelimet – uusi haastaja yritysmobiililaitteiden markkinoilla

Lisätietoja

Isle of Wightin aluevaltuuston asiakaskertomusIsle of Wightin aluevaltuusto hankki 650 Nokia 5.3 -älypuhelinta

Lisätietoja

Vessel-asiakaskertomusVessel uudistaa potilastietojen hallintaa HMD Connect Prolla

Lisätietoja

NokiaNokia-älypuhelimet ylittävät Nokian omat tiukat vaatimukset

Lisätietoja

SAPSAP käyttää Nokia-älypuhelimia

Lisätietoja

MukavaTietoturva suojaa arkaluontoisimmat tiedot

Lisätietoja

Accon avmAccon avm käyttää Nokian älypuhelimia turvalliseen FMI-yritysviestintään

Lisätietoja

YBSYBS uudistuu Nokia-älypuhelinten avulla

Lisätietoja

EnBWNokia-puhelimista tuli EnBW:n ensisijaisia älypuhelimia

Lisätietoja

KestävyysTurvanasi, myös huomenna

Olemme keskittyneet työstämään kestävyysstrategiaamme vuodesta 2017 asti, ja ponnistelumme tuottavat myös tulosta. Saimme tunnustuksen kestävän kehityksen luokituslaitokselta EcoVadisilta, joka myönsi meille kultamitalin vuonna 2021. Se myönnettiin kestävyyskäytäntöihin eniten sitoutuneelle 6 prosentille alan yrityksistä. Työ ei kuitenkaan ole vielä valmis.

Ympäristö ja ihmiset

Yritysten vaihtopalvelu

Uskomme, että ympäristövaikutusten vähentäminen auttaa sekä yrityksiä että planeettaamme. Siksi saat hyvitystä uusille yrityspuhelimille, kun tarjoat vaihdossa vanhat puhelimet. Kierrätämme ne turvallisesti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä

Jos kaipaat tukea Nokia-puhelimille, siirry osoitteeseen nokia.com/phones/support.

Valitse työntekijöille ja yritykselle Nokian Android Enterprise Recommended -älypuhelimet, jotka parantavat tietoturvaa, hallittavuutta ja toimintavarmuutta. Saat kaiken tämän eurooppalaiselta tuotemerkiltä, johon voit luottaa. Henkilötietojasi käsitellään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kiitos mielenkiinnostasi Nokian yritysälypuhelimia kohtaan. Tiimimme jäsen ottaa sinuun pian yhteyttä.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset alkavat maailmanlaajuisesta ensimmäisestä myyntipäivästä.