Nokia 2.3

‌‌
129,00€

Nyt saatavilla

129,00€
  • Ilmainen toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 3 vuoden takuu

Nokia 2.3

  • 6,2 tuuman HD+ in-cell -näyttö, jossa selfie-lovi

  • Tekoälyavusteinen adaptiivinen akkutekniikka

  • Kaksoistakakamera ja ainutlaatuiset boke-tehosteet

  • Puhelimen lukituksen poisto biometrisellä kasvojentunnistuksella

Nokia 2.3

Tutustu tekoälyn voimaan

Pitkäkestoista viihdettä

Viihdettä koko päiväksi

Uppoudu suosikkisarjoihisi ja -elokuviisi pidemmäksi aikaa tekoälyavusteisen 2 päivän akun keston avulla1. Lisäksi suuri 6,2 tuuman HD+ 19:9 -näyttö herättää upeat tarinat eloon.

Lisätietoja

Moderni muotoilu ja välttämättömyydet

Suunniteltu sinua ajatellen

Nokia 2.3 näyttää hyvältä ja tuntuu vahvalta. Biometrisen kasvojentunnistuksen ansiosta sen salasana on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse – yksi vilkaisu ja puhelin on käytössäsi.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Google Assistant

Apuri mukana kaikkialla

Google Assistant2 -painike pysyy mukana menossa vauhdikkaassakin elämänrytmissä. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai selvitä liikennetilanne. Assistant oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Ominaisuudet

Nokia 2.3

Tutustu tekoälyn voimaan Nokia 2.3:n kanssa. Se kestää jopa 2 päivää1 adaptiivisella akkutekniikalla, ottaa mahtavia kuvia AI-kuvankäsittelyllä – jopa hämärässä – ja avautuu lukituksesta yhdellä vilkaisulla. Suuri 6,2 tuuman HD+ 19:9 -näyttö herättää upeat tarinat eloon. Lisäksi se on valmis Android 10:lle tai uudemmalle versiolle, joten sinulle on luvassa 2 vuoden ohjelmistopäivitykset ja 3 vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset.

Näyttö

Näyttö

6,2 tuuman HD+ in-cell -näyttö, jossa selfie-lovi ja 19:9-kuvasuhde.

Akku

Akku

Tekoälyavusteinen adaptiivinen akkutekniikka mahdollistaa jopa 2 päivän akun keston 1 yhdellä latauksella.

Kamerat

Kamerat

13 MP:n ja 2 MP:n kaksoistakakamera, ainutlaatuiset bokeh-tehosteet ja tarkennuksen säätö.

Lukituksen avaus kasvoilla

Lukituksen avaus kasvoilla

Biometrinen kasvojentunnistus varmistaa nopean ja turvallisen puhelimen lukituksen poiston.

Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(