‌‌

Nokia-älypuhelinten näytönvaihtotarjous

Maksuton näytönvaihto kolmen kuukauden sisällä ohjelmaan kuuluvan Nokia-älypuhelimen ostamisesta.

Vahinkoja sattuu silloin kun niitä vähiten odottaa, eikä puhelimen näytön rikkoutuminen ole mikään poikkeus. Siksi tarjoamme ohjelmaan kuuluville Nokia-älypuhelimille maksuttoman näytönvaihdon kolmen kuukauden sisällä puhelimen ostosta. Yllätysten sattuessa olet siis suojattuna.

Tässä on kaikki olennaiset tiedot:

 • Tarjous koskee tällä hetkellä vain Nokia 9 PureView-puhelimia, jotka on ostettu Nokian verkkokaupasta osoitteessa mobileshop.nokia.com.
 • Tarjous koskee vain henkilöitä, jotka asuvat Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Puolassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa.
 • Puhelimen ostopäivän on oltava 24.02.2019–30.04.2019.
 • Tarjous kattaa näytön vaihdon yhdeksänkymmenen (90) päivän sisällä puhelimen toimituksesta.

A.  Näin lunastat maksuttoman näytönvaihdon

 1. Kirjaudu sisään Nokian Tuki-sovellukseen, joka on esiasennettuna Nokia-älypuhelimeesi. Anna sovellukselle oikeudet käyttää puhelimesi IMEI-tietoja. Valitse sovelluksessa Takuu ja vakuutukset, niin näet, onko Nokia-älypuhelimesi maksuttoman näytönvaihdon piirissä.

 2. Jos puhelimesi näyttö kaipaa korjausta, siirry Nokia.comin tukisivustolle osoitteeseen https://www.nokia.com/phones/fi_fi/support tai Nokian Tuki-sovellukseen, niin pääset online-korjauspalvelun pariin. Näytön korjaus vie noin 5–10 arkipäivää. Huomaa kuitenkin, että toisinaan tällaisiin korjauksiin voi myös kulua enemmän kuin 10 päivää.

 3. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Nokian asiakastukeen: https://www.nokia.com/phones/fi_fi/support#contact-us.

B.  Tarjous ei kata seuraavia

Tarjous ei kata mitään vahinkoja, jotka eivät kuulu valmistajan rajoitetun takuun piiriin (näyttöä lukuun ottamatta). Tällaiset korjaukset ovat maksullisia.
Valmistajan takuutiedot ovat saatavilla puhelimen myyntipakkauksessa sekä sivulla https://www.nokia.com/phones/fi_fi/support#warranty.

C.  NOKIA-ÄLYPUHELINTEN NÄYTÖNVAIHTOTARJOUKSEN EHDOT

Tarjouksen tarjoaa HMD Global Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo, jäljempänä ”valmistaja”.

Näytönvaihtotarjous antaa ehdot täyttäville osallistujille kertaluontoisen maksuttoman näytönvaihtopalvelun (jäljempänä ”palvelu”), mikäli ulkoinen näyttö rikkoutuu vahingossa. Tarjous on lunastettava kolmen (3) kuukauden sisällä ohjelmaan kuuluvan Nokia-älypuhelimen toimituspäivästä. Palveluun sovelletaan seuraavia ehtoja:

Palvelukausi on kolme (3) kuukautta ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen (jäljempänä ”puhelin”) toimituspäivästä. Mikäli näyttö halkeaa tai rikkoontuu, valmistaja voi oman harkintansa mukaan joko korjata tai vaihtaa näytön ilman, että siitä aiheutuu kustannuksia osallistujalle. Yhtä puhelinta kohti voi saada soveltuvan palvelukauden aikana vain yhden maksuttoman palvelun. Vain näyttö korjataan maksutta. Muut tarvittavat korjaukset, jotka eivät kuulu valmistajan rajoitetun takuun piiriin, ovat maksullisia. Näytönvaihtotarjous koskee vain tiettyjä, ehdot täyttäviä puhelimia, jotka on ostettu valtuutetun Nokia-verkkokaupan kautta tai erikseen määritetyiltä Nokia-jälleenmyyjiltä siinä maassa, missä näytönvaihtotarjousta haetaan ehdot täyttävälle puhelimelle. Näytönvaihtotarjous koskee lisäksi vain Nokian online-korjauspalvelua, erikseen määritettyjä Nokia-huoltopisteitä tai Nokian valtuuttamia korjauspalveluita, jotka ovat saatavilla samassa maassa kuin mistä puhelin ostettiin.

Näytönvaihtotarjous (”tarjous”) alkaa kello 10.00 EST 24.02.2019 ja päättyy kello 23.59 EST 30.04.2019 (”ostokausi”). Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa ostokautta ilman erillistä ilmoitusta.

 1. Palvelu on saatavilla vain yli 18-vuotiaille kuluttajille. Alle 18-vuotiaat kuluttajat tarvitsevat vanhemman tai huoltajan luvan palvelun lunastamiseen. Valmistaja tai Nokian valtuuttama korjauspalveluntarjoaja voi edellyttää, että vanhempi tai huoltaja allekirjoittaa nämä ehdot palvelun saamisen ehtona.

 2. Valmistaja pidättää oikeuden milloin tahansa varmentaa palvelun lunastamisen oikeutuksen sekä osallistujan tiedot (mukaan lukien osallistujan henkilöllisyyden, iän ja asuinpaikan). Valmistaja pidättää oikeuden evätä palvelun harkintansa mukaan kaikilta henkilöiltä, joiden valmistaja uskoo rikkoneen näitä ehtoja, vääristelleen lunastusprosessia tai harjoittaneen laitonta tai sopimatonta toimintaa, jonka tarkoituksena on vaarantaa tarjouksen reilu ja asianmukainen toiminta.

 3. Palvelun lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus tai valtuutetun Nokia-jälleenmyyjän kuitti tai lasku, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-puhelimen ostopäivä. Kuluttajan on pyydettäessä esitettävä kelvollinen todiste ostosta osana palveluprosessia.

 4. Oikeus lunastaa palvelu tämän tarjouksen mukaisesti koskee vain alkuperäistä ostajaa, eikä oikeutta voi siirtää eikä vaihtaa.

 5. Valmistaja voi oman harkintansa mukaisesti hyväksyä virheitä ja puutteita. Jos valmistaja ei jossain vaiheessa käytä oikeuksiaan, se ei tarkoita, että valmistaja luopuu näistä oikeuksista. Valmistaja pidättää laillisen oikeutensa periä vahingonkorvauksia tai muita korvauksia, mikäli näitä oikeuksia rikotaan.

 6. Mikäli tarjoukseen puututaan millään tavoin tai mikäli sitä ei voida toteuttaa odotetulla tavalla johtuen syystä, jonka ei voida kohtuudella olettaa olevan valmistajan hallinnassa, rajoituksetta mukaan lukien teknisistä vaikeuksista, luvattomasta sekaantumisesta tai petoksesta, valmistaja pidättää itsellään oikeuden lain sallimissa rajoissa ja oman harkintansa mukaan (a) hylätä osallistujan tai (b) tarvittaessa keskeyttää, lopettaa tai peruuttaa tarjouksen tai muokata sitä.

 7. Valmistaja pidättää oikeuden peruuttaa, keskeyttää tai päättää tarjouksen tai sen osan tai muokata sitä tai sen osaa oman harkintansa mukaan, mikäli petos, tekniset viat tai muut tekijät, joiden ei voida kohtuudella olettaa olevan valmistajan hallinnassa, vaikuttavat haitallisesti valmistajan kykyyn toteuttaa tarjousta tai sen osaa näiden ehtojen tarkoittamalla tavalla, sillä varauksella, etteivät minkään sääntelyviranomaisen kirjalliset ohjeet toisin määrää. Kaikista peruutuksista tai tarjouksen muokkauksista ilmoitetaan valmistajan verkkosivustolla osoitteessa www.nokia.com/phones.

 8. Mikään näissä ehdoissa ei rajoita, poista tai muokkaa tai pyri rajoittamaan, poistamaan tai muokkaamaan mitään valmistajan jo tarjoamia kuluttajatuotteiden takuita tai mitään kuluttajan lakisääteisiä takuita, jotka paikallinen kuluttajalainsäädäntö tarjoaa maassa, jossa tarjous on saatavilla tarjouskauden ajan.

 9. Lain sallimissa rajoissa valmistaja ei ole vastuussa mistään osallistujan ohjelmaan kuuluvaan puhelimeen tallentamien tietojen menetyksestä, vioittumisesta tai tuhoutumisesta, kolmannen osapuolen laitteiston tai ohjelmiston menetyksestä tai vahingosta tai mistään erityisistä, epäsuorista tai johdannaisista menetyksistä tai vahingoista.

 10. Valmistaja ei ole vastuussa mistään puhelimista tai tarvikkeista, jotka vahingoittuvat tai hukkuvat kuljetuksen aikana, mikäli osallistuja ei voi tuoda puhelinta henkilökohtaisesti Nokian online-korjauspalveluun, erikseen määritettyyn Nokia-huoltopisteeseen tai valtuutetulle Nokia-jälleenmyyjälle, vaan lähettää puhelimen valmistajalle postitse tai kuriiripalvelun välityksellä.

 11. Valmistaja kerää henkilötietoja tarjouksen ja palvelun suorittamista varten ja voi tässä tarkoituksessa jakaa nämä henkilötiedot kolmansille osapuolille, rajoituksetta mukaan lukien edustajille, sopimuskumppaneille ja palveluntarjoajille. Osallistujan henkilötietojen toimittaminen on ehtona palvelun lunastamiselle. Valmistaja käyttää ja käsittelee henkilötietoja valmistajan osoitteessa https://www.nokia.com/phones/privacyportal saatavilla olevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

 12. Jos puhelimen tai sen osan katsotaan olevan korjaamattomissa tai osia ei ole enää saatavilla, valmistaja voi oman harkintansa mukaan korvata puhelimen tai tuotteen eri tuotteella, joka on vähintään saman arvoinen.