Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Sivuston ehdot

Siirry pääsisältöön
Julkaisupäivä 14.10.2016

Sivuston ehdot

Nokia.com/phones-sivuston toiminnasta vastaa HMD Global Oy (”HMD Global”), joka on yksinoikeudella Nokia-merkkisten puhelimien ja taulutietokoneiden lisenssinhaltija.

Käyttämällä HMD Globalin World Wide Web -sivuja käyttäjä ilmaisee hyväksyvänsä seuraavat ehdot. Jos käyttäjä ei hyväksy seuraavia ehtoja, pyydämme huomioimaan, että sivuston käyttö ei ole sallittua käyttäjälle.

HMD Globalin World Wide Web -sivujen tekijänoikeus: © HMD Global 2016. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman HMD Globalin kirjallista ennakkolupaa, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. HMD Global sallii HMD Global World Wide Web -sivujen selaamisen tietokoneella sekä niiden osien tulostamisen käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sisällön jakeleminen on kiellettyä ilman HMD Globalin kirjallista suostumusta. HMD Globalin World Wide Web -sivujen sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jotka ilmoitetaan noissa asiakirjoissa.

Tämän sivuston ja sen sisällön käyttö yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi luokiteltujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan.

Tämä sivusto ja sen sisältö on tarkoitettu käyttäjien hyödyksi. HMD Global toimittaa World Wide Web -sivuilla olevan sisällön ”sellaisena kuin se on” ja ”sellaisena kuin se on saatavilla”. HMD Global ei takaa sitä, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. HMD Global pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. MITÄÄN NIMENOMAISTA TAI HILJAISTA TAKUUTA NÄIDEN SIVUJEN SISÄLLÖN SAATAVUUDESTA, VIRHEETTÖMYYDESTÄ, LUOTETTAVUUDESTA TAI SISÄLLÖSTÄ EI ANNETA, MUKAAN LUKIEN TAKUU OMISTUSOIKEUDESTA TAI OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA TAI HILJAINEN TAKUU SISÄLLÖN KURANTTIUDESTA TAI SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN. HMD GLOBAL EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN TÄMÄN PALVELUN TAI SEN KESKEYTYMISEN AIHEUTTAMISTA SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, LIIKEVOITON MENETYKSISTÄ TAI LIIKETOIMINNAN KESKEYTYKSESTÄ, VAIKKA TÄLLAISEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA OLISI ILMOITETTU HMD GLOBALILLE. KAIKKI LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI TIETTYJEN TAKUIDEN MITÄTÖINTIÄ TAI VASTUUN RAJOITTAMISTA. SEN VUOKSI EDELLÄ KUVATUT RAJOITUKSET TAI MITÄTÖINNIT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE KÄYTTÄJÄÄ. EDELLÄ KUVATUN KALTAISESSA TAPAUKSESSA HMD GLOBALIN VASTUU ON ENINTÄÄN SOVELLETTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN PAKOTTAVIEN SÄÄNNÖSTEN MUKAINEN.

Käytön helpottamiseksi HMD Global saattaa sisällyttää sivuilleen linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille Internet-sivustoille. Siirtyessäsi tällaisille sivustoille sinun on tutustuttava niiden käyttöehtoihin ja hyväksyttävä ne ennen käytön aloittamista. Hyväksyt myös, että sivuston sisältö ei ole HMD Globalin hallinnassa, eikä se voi ottaa vastuuta kyseiseen sivustoon luodun tai siellä julkaistun aineiston sisältöön. HMD Globalin ulkopuoliselle kolmannen osapuolen sivustolle viittaava linkki ei myöskään tarkoita sitä, että HMD Global tukisi kyseistä sivustoa tai sillä mainittuja tuotteita tai palveluja.

Lähettämällä aineistoa jollekin palvelimistamme esimerkiksi sähköpostitse tai HMD Globalin World Wide Web -sivujen välityksellä hyväksyt seuraavat asiat: (a) lähettämäsi aineisto ei sisällä mitään laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta kohdetta, (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuulliseksi katsottavia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut saastuttavat tai tuhoavat ominaisuudet, (c) omistat aineiston tai sinulla on rajoitukseton oikeus luovuttaa se HMD Globalille ja että HMD Global voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta, ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita HMD Globalia kohtaan ja sitoudut hyvittämään HMD Globalille kulut, jotka sille mahdollisesti aiheutuvat toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

HMD Global ei tarkista eikä pysty tarkistamaan sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. HMD Global voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Nokia on Nokia Corporation -yhtiön tavaramerkki. HMD Global on yksinoikeudella Nokia-merkkisten puhelimien ja taulutietokoneiden lisenssinhaltija. Muut tässä mainitut tuotteiden tai yrityksien nimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä tai kauppanimiä. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivustolla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Nokian tai kolmannen osapuolen kirjallista ennakkosuostumusta.