Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Razgovarajte više. Igrajte se više.

Prijava

Glazba

Svakog trenutka zvučni zapis

Ponesite sa sobom tisuće pjesama u vašem džepu zahvaljujući ugrađenom reproduktoru za MP3 ili utoru za MicroSD karticu u koju možete staviti karticu do najviše 32 GB radi proširenja prostora za pohranu1. Osim toga, dugotrajnom vam se baterijom omogućava slušanje glazbe od izlaska do zalaska Sunca.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Igre

Poboljšajte svoj najbolji rezultat

Uživajte uz igru Zmija. I kada se zasitite klasične igre, postoje četiri jednako zarazne igre koje možete isprobati i kupiti koje uključuju igre Doodle Jump i Football Cup.

Kamera

Snimite svijet oko sebe

Jeste li zapazili nešto što vam se sviđa? Snimite. Pretvorite trenutke u trajne uspomene u obliku fotografije ili videozapisa snimljenih ugrađenom stražnjom kamerom.

Dizajn

Čvrst telefon. Robustan stil.

Uređaj Nokia 110 izrađen je od čvrstog polikarbonata koji savršeno leži u vašoj ruci, a koji je otporan na svakodnevno trošenje i habanje. Trima dostupnim bojama omogućava vam se da uskladite ovaj uređaj sa svojim stilom.

Baterija

Razgovarajte koliko želite

Dopisujte se još dulje. Razgovarajte do 14 sati na jednom punjenju, a kada završite čavrljanje, jednostavno napunite uređaj korištenjem standardnim punjačem s mikro USB-om.

Značajke

Nokia 110

Zabavljajte se cijeli dan reproduktorom za MP3, FM radijom2, Zmijom i ostalim uzbudljivim igrama. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji uživajte u zabavnim i dugim razgovorima. Osim toga, snimite svijet oko sebe ugrađenom stražnjom kamerom. Telefon koji je zaista u skladu s vašim stilom života.

Glazba

Glazba

Slušajte glazbu ili pretražujte lokalne radijske stanice2.

Igre

Igre

Instalirana cjelovita inačica igre Zmija i igre koje možete isprobati i kupiti.

Trajnost

Trajnost

Kućište od čvrstog polikarbonata oblikovano je da udobno leži u ruci.

Baterija

Baterija

Do 14 sati razgovora samo s jednim punjenjem.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Sve specifikacije, značajke i ostali podatci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1Memorijska se kartica treba kupiti zasebno.

2. Korištenje FM radija zahtijeva kompatibilne slušalice koje se možda prodaju zasebno.

3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

4. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

(