Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Idite i stvarajte

Prijava

Zaslon u boji

HDR video Uvijek.

Uživajte u iznimno oštrom gledanju zahvaljujući PureDisplay tehnologiji dostupnoj samo na Nokia pametnim telefonima. Radi čistoće prikaza svi videozapisi koje gledate transformiraju se u stvarnom vremenu u visokodinamički raspon (HDR). Osim toga, možete se opustiti i uživati u gledanju videozapisa na svjetlom zaslonu HD+ veličine 6,3”.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Baterija

Više snage. Manje punjenja.

Snažan procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 u kombinaciji s operativnim sustavom Android™ 9 Pie omogućava korištenje uređaja do dva dana bez punjenja.1 Uređaj Nokia 7.2 opremljen je također i značajkom Prilagodljiva baterija kojom se daje više baterije aplikacijama koje najčešće upotrebljavate.

Dizajn

Sve se zasniva na estetici

Uređaj Nokia 7.2, čiji je dizajn nadahnut finskim dizajnom, predstavlja spoj precizne izrade i kvalitetnih materijala u savršenoj ravnoteži. Istinski bezvremenski dizajn koji nije samo lijep, već i trajan.

Saznajte više

Nokia 7.2

Dobitnik nagrade: Nagrade za inovacije CES 2020

Nagrađen u kategoriji "Mobilni uređaji i pribor" zbog svojih inovativnih značajki, estetskog dizajna i inženjerskih kvaliteta.

Studija Counterpointa

Telefoni Nokia ocijenjeni su kao najbolji kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti

Pametni telefoni Nokia imaju dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uzimajući u obzir navedenu činjenicu znači da smo vodeći proizvođač kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti po čemu se izdvajamo od ostalih proizvođača pametnih telefona. Pogledajte studiju Counterpointa kako biste saznali više.

Google Assistant

Malena pomoć gdje god idete

Uz pomoć gumba za uslugu Google Assistant dovedite u red svoj iznimno ubrzani život2. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Vaš se asistent usavršava i postaje bolji što ga više upotrebljavate kako biste što više uživali u životu, a manje se koristili svojim telefonom.

Saznajte više

Ambient Google Assistant

Obavite više uz hands-free

Uporabom ambijentalnoga načina stavke Google Assistant možete provjeriti vrijeme, pregledati svoj popis obaveza, upravljati glazbenim i pametnim kućanskim uređajima, čak i da pritom ne rukujete telefonom. Osim toga, pretvorite svoj telefon u digitalni okvir za fotografije dok se uređaj puni.

Google One

Dobijte više od Googlea uz Google One

Iskoristite besplatni tromjesečni paket od 100 GB na usluzi Google One (16,00 HRK/mjesečno) kad kupite uređaj Nokia 7.23. Kao korisnik usluge Google One imate 100 GB prostora za pohranu u oblaku za stavke Google Drive, Gmail i Google Photos, automatsko sigurnosno kopiranje telefona i pristup Googleovim stručnjacima — sve u jednom obiteljskom paketu koji se može dijeliti.

Značajke

Nokia 7.2

Oslobodite svoju kreativnost uređajem Nokia 7.2. Snimite odlične fotografije, gledajte videozapise u HDR formatu i uživajte u bateriji koja može izdržati do dva dana¹. Osim toga, uređaj pokreće Android 9 Pie operativni sustav koji omogućuje besprijekoran rad, a uređaj korištenjem postaje sve bolji i bolji.

Kamere

Kamere

Trostruka kamera s glavnom kamerom od 48 MP i ZEISS optikom.

Zaslon

Zaslon

Visokorazlučivi Full HD+ zaslon veličine 6,3” sa značajkom PureDisplay. HDR konverzija u stvarnom vremenu.

Baterija

Baterija

Energetski učinkoviti procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 sa značajkom Prilagodljive baterije koja je potpomognuta umjetnom inteligencijom.

Dizajn

Dizajn

Višeslojni premaz za glatku metalnu završnu obradu. Stražnje satinirano staklo koje raspršuje svjetlo.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Google, Android i ostale robne marke u vlasništvu su društva Google LLC. aptX zaštitni je znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd., koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Qualcomm je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci USB Implementers Foruma. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve slike su u ilustrativne svrhe.

1.Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, prenošenje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći. Trajanje baterije značajno ovisi o postavkama, korištenju i drugim čimbenicima.

2Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

3Uvjeti se primjenjuju.

4Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

5. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin se kapacitet smanjuje tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

(