‌‌

Centar za pružanje pomoći

Kako mogu tvornički resetirati uređaj i vratiti ga na originalne tvorničke postavke?

Imajte na umu: tvorničkim resetiranjem izbrisat ćete sve podatke, postavke i sadržaj na svom pametnom telefonu i vratit ćete ga na originalne tvorničke postavke. Izričito preporučujemo da prije tvorničkog resetiranja izradite sigurnosnu kopiju svog uređaja. Posjetite ovdje kako biste saznali više o tome kako daljinskim putem izraditi sigurnosnu kopiju svog pametnog telefona.

Kako biste resetirali svoj pametni telefon i izbrisali sav njegov sadržaj, najprije se pobrinite da je telefon priključen na izvor napajanja. Također preporučujemo da prilikom tvorničkog resetiranja baterija bude napunjena najmanje 50%.

Istovremeno pritisnite tipku za pojačavanje glasnoće i tipku za uključivanje/isključivanje za približno 30 sekundi ili dok se ne otvori korijenski izbornik. Potom iz korijenskog izbornika odaberite radnju koju želite, u ovom slučaju „Brisanje podataka/tvorničko resetiranje“.

Tvorničko resetiranje možete izvršiti i tako da dodirnete Postavke > Sigurnosna kopija i resetiranje > Resetiranje na tvorničke podatke > Resetiranje telefona > Izbriši sve.

Je li vam ovaj sadržaj bio koristan?

Obratite se podršci

Poučni videozapisi

(