Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Play Arrow right

Why Android and Nokia make the perfect match

Finnországból, szeretettel

Android™, ami egyre csak jobb és jobb lesz

Történetünk

Finnországból, szeretettel.

Történetünk Finnországban kezdődik, ahol a Nokia telefonokat úgy alkotják meg, hogy stílusosak és tartósak legyenek, és kiállják az idő próbáját – akárcsak az Android-verziónk.

Precízen megrajzolt élek, felesleges részletek nélkül – akárcsak az Android-verziónk.

Nincsenek felesleges alkalmazások. Sem kéretlen szoftverek. Csupán a tiszta élmény, amely biztonságos marad, és idővel egyre jobbá válik – ez elmondható a Nokia összes okostelefonjáról. Ilyen egyszerű.

A Nokia smartphone with Google apps

Letisztult Android

A kevesebb néha több. Sokkal, sokkal több.

Mindennapjaink tele vannak hátráltató tényezőkkel: a forgalom, az időjárás, a bolt, ahova elfelejtettünk elmenni. Tehát amikor a telefonunkhoz fordulunk segítségért, az utolsó dolog, amire szükségünk van, hogy az lelassítson bennünket.

Telefonjaink mentesek az akkumulátor gyorsabb merüléséért felelős kéretlen szoftverektől. Nem szórjuk tele őket alkalmazásokkal, amelyek lassítják a működést. A Nokia okostelefonok Android rendszerrel kaphatók. Tiszta, teljes Androiddal. Szükségtelen, akadályozó dolgok nélkül.

Android 10

Újabb lépés előre

Könnyebb védened az adataidat. Gyorsabban írhatsz választ. A telefon puszta használata is természetesebb. Az Android 10 olyan új funkciókkal érkezik, mint a Sötét téma és az Intelligens válasz, és fejlesztettük az adatvédelmi beállításokat és a kézmozdulatokkal való navigálást is. Fedezd fel az összes újdonságot, melyet az Android 10 nyújt, hogy a legtöbbet hozd ki Nokia okostelefonodból.

Ismerd meg jobban az Android 10-et

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt

Google One

Google One, 3 hónapig jár¹

Tárhelyed elfogyása immár a múlté. A Google One tagjai 100 GB felhőbeli tárhelyet kapnak a Google Drive-hoz, a Gmailhez és a Google Képekhez, valamint a telefonon lévő fényképek, névjegyek és egyéb tartalmak automatikus biztonsági mentéséhez. Emellett megoszthatod a csomagodat a családoddal és mindenki számára egyszerűbbé teheted a tárolást. Ez 3 hónapig jár egyes Nokia okostelefonokhoz.

Tudj meg többet a Google One-ról
1Feltételekhez vannak érvényben.
* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.