‌‌

Android™ rendszerű Nokia telefonok

Tökéletes páros

A Nokia okostelefonok és az Android szoros együttműködése 2017-ben kezdődött el az első Android rendszerű Nokia okostelefon forgalomba hozatalával. Ez a partnerkapcsolat tart azóta is minden Nokia okostelefon gyártásánál, ami több millió felhasználó számára biztosít letisztult, biztonságos és modern mobilhasználati élményt.

Hardver

Jobb teljesítmény

Minden Android One rendszerrel ellátott Nokia okostelefon megfelel számos szigorú hardver szabvány követelményeinek, többek között a RAM, a tárhely és a sebesség tekintetében, hogy valóban maximális teljesítményt nyújthasson. A kisméretű, megszűrt előre telepített alkalmazás-készlet segítségével pedig az Android One rendszerrel működő Nokia okostelefonok minden célra több tárhelyet biztosítanak.

Android one logo 130px, color

Szoftver

Minden, ami lényeges

Az Android One-nal az a célunk, hogy egy rendkívüli okostelefonos élményt nyújtsunk vásárlóinknak erős Google™ támogatással. Élvezd a könnyeden intuitív felhasználói felületet, a Google Segédet és a Google Fotók által kínált korlátlan fénykép-tárhelyet, valamint a gyárilag biztosított rendszeres havi biztonsági frissítéseket és a Google Play Protect funkciót, amelyekkel eszközöd mindig biztonságos, gyors és maximális teljesítményű marad.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android 9 Pie

A mesterséges intelligencia ereje

Az Android 9 Pie a mesterséges intelligencia alkalmazásával segít még többet kihozni Nokia készülékedből. Az adaptív akkumulátor, az adaptív fényerő és más új funkcióival alkalmazkodik a telefonhasználati szokásaidhoz, idővel felismeri a kedvenc beállításaidat, és folyamatosan fejleszti magát, hogy hosszabb ideig biztosítsa számodra a problémamentes működést.

Ismerd meg jobban az Android 9 Pie-t!
Android (Go kiadás)

Mentsd el az adataidat, és legyél biztonságban!

Az Android (Go kiadás) operációs rendszert úgy optimalizálták, hogy az alkalmazások használata gyors, lassulások nélküli legyen. Az alkalmazások kisebb méretének köszönhetően több tárhely áll rendelkezésre, és sokkal hatékonyabban szabályozhatod a tartalmak tárolási módját. Az Android (Go kiadás) tehát segít helyet felszabadítani arra, ami a legfontosabb.

A Google, az Android és a Google Play a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A kínálat eltérő lehet. Ellenőrizd a helyi elérhetőséget. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 Az Android One rendszerű Nokia okostelefonok között szerepel többek között a Nokia 3.1, a Nokia 5.1, az 5.1 Plus, a Nokia 6.1, a Nokia 6.1 plus, a Nokia 7 Plus és a Nokia 8 Sirocco.

2A Google Fotók alkalmazása korlátlan tárhelyet kínál a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges