Why Android and Nokia make the perfect match

‌‌

Finnországból, szeretettel

Android™, ami egyre csak jobb és jobb lesz

További részletek

Történetünk

Finnországból, szeretettel.

Történetünk

Finnországból, szeretettel.

Történetünk Finnországban kezdődik, ahol a Nokia telefonokat úgy alkotják meg, hogy stílusosak és tartósak legyenek, és kiállják az idő próbáját – akárcsak az Android-verziónk.

Precízen megrajzolt élek, felesleges részletek nélkül – akárcsak az Android-verziónk.

Nincsenek felesleges alkalmazások. Sem kéretlen szoftverek. Csupán a tiszta élmény, amely biztonságos marad, és idővel egyre jobbá válik – ez elmondható a Nokia összes okostelefonjáról. Ilyen egyszerű.

Letisztult Android

A kevesebb néha több. Sokkal, sokkal több.

Letisztult Android

A kevesebb néha több. Sokkal, sokkal több.

Mindennapjaink tele vannak hátráltató tényezőkkel: a forgalom, az időjárás, a bolt, ahova elfelejtettünk elmenni. Tehát amikor a telefonunkhoz fordulunk segítségért, az utolsó dolog, amire szükségünk van, hogy az lelassítson bennünket.

Telefonjaink mentesek az akkumulátor gyorsabb merüléséért felelős kéretlen szoftverektől. Nem szórjuk tele őket alkalmazásokkal, amelyek lassítják a működést. A Nokia okostelefonok Android rendszerrel kaphatók. Tiszta, teljes Androiddal. Szükségtelen, akadályozó dolgok nélkül.

frissítések és fejlesztések

És egyre csak jobb és jobb lesz

frissítések és fejlesztések

És egyre csak jobb és jobb lesz

Nokia okostelefonod már a dobozból kivéve az élre tör. És mi lesz néhány év múlva? Még mindig az élen fog járni. Ez a három évig havi rendszerességgel nyújtott biztonsági frissítéseknek köszönhető.

Ha már most az Android következő verzióján jár az eszed, ne aggódj! A miénk is. Nokia okostelefonod két évig részesül platformfrissítésekben, amelynek köszönhetően az Android operációs rendszer legújabb és legnagyszerűbb verziójával rendelkezik majd, a velejáró új Google-funkciókkal kiegészítve. Ne lepődj meg tehát, ha még egy vagy két év múlva is az „új” telefonodat emlegeted majd!

Android 9 Pie

A mesterséges intelligencia ereje

Az Android 9 Pie rendszert futtató Nokia okostelefonod segítségével igazán szabadjára engedheted a mesterséges intelligencia erejét. Minél többet használod, annál jobbá válik. Az olyan funkciókkal, mint az adaptív akkumulátor vagy az adaptív fényerő, megtanulja, milyen beállításokat részesítesz előnyben, és gördülékennyé teszi a dolgokat.

Nokia telefonok és a Google One

Google One, 3 hónapig jár¹

Tárhelyed elfogyása immár a múlté. A Google One tagjai 100 GB felhőbeli tárhelyet kapnak a Google Drive-hoz, a Gmailhez és a Google Képekhez, valamint a telefonon lévő fényképek, névjegyek és egyéb tartalmak automatikus biztonsági mentéséhez. Emellett megoszthatod a csomagodat a családoddal és mindenki számára egyszerűbbé teheted a tárolást. Ez 3 hónapig jár egyes Nokia okostelefonokhoz.

1Feltételekhez vannak érvényben.

(