Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 10 and Nokia phones

Skip to main content

Szoftver

Nokia phones with Android 10

Jellemzők

Üdvözölünk az innováció új hullámában

Az operációs rendszer rengeteg új funkciójával és tulajdonságával az Android 10 minden bizonnyal segít abban, hogy kihozd a legtöbbet a Nokia okostelefonodból.

Módok

Hangulathoz illő megjelenés és érzés.

Az Android 10 a régóta várt Sötét témával érkezik – ez sötétebb tónusokra cseréli a felhasználói felület színeit, így a telefon gyenge fényviszonyok között történő használata nem zavarja a szemet.

Intelligens válasz

Prediktív válaszok és javasolt műveletek

Az eszköz gépi tanulása azt jelenti, hogy minél többet használod a telefont, az annál jobbá válik. Az Intelligens válasz funkció megjósolja a begépelni kívánt szöveget, az értesítésekben pedig még válaszlehetőségeket is javasol. Az Intelligens válasz hasznos műveleteket is javasol, mint például a Google Maps használatát egy üzenetben kapott cím megkereséséhez.

Navigáció kézmozdulatokkal

Intuitívabb gesztusok

Az Android 10 az Android 9 Pie-ban megismert navigációs rendszert még intuitívabbá teszi. Intelligensebb, kényelmesebb gesztusok segítségével navigálhatsz előre és vissza, előhívhatod a kezdőképernyőt, és felfelé pöccintéssel láthatod a nyitott alkalmazásokat. A telefonon minden könnyebben elérhetővé válik.

Biztonság és adatvédelem

Nagyobb irányítás

Mostantól az összes adatvédelmi beállítást egy helyen kezelheted. A Web és Alkalmazástevékenységek, a Helyelőzmények és a Hirdetési beállítások mind az Adatvédelem menüben találhatók, amely most a telefon legfontosabb beállításai alatt érhető el.

Pontosan megadhatod, hogy az alkalmazások milyen esetekben férhetnek hozzá tartózkodási helyedhez: mindig, csak egyszer, az alkalmazás használatakor, vagy soha. Emellett értesítést is kapsz arról, ha az alkalmazások hozzáférnek a tartózkodási helyedhez, melynek segítségével teljes mértékben ellenőrizheted a telefonon lévő adatok hozzáférését.

Hangerősítő

Halld meg a különbséget

A Hangerősítőnek köszönhetően tisztábban hallhatod a beszédet és a hangokat1. Ez a funkció javítja a fejhallgató használatakor hallható hangot, az igényeid szerint felerősítve, szűrve és finomhangolva azt.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Digital Wellbeing

Találd meg a tökéletes egyensúlyt

Alakíts ki egészséges digitális szokásokat magadnak és családodnak. A Family Link szülői vezérlők közvetlenül a telefon beállításaiba épülnek be, a weboldal- és alkalmazásidőzítők pedig hozzájárulnak a digitális jólétedhez.

Family Link

A Family Link szülői vezérlők megkönnyítik a szülőknek, hogy egészséges digitális szokásokat alakíthassanak ki gyermekeik számára. A gyermek telefonjának beállítása során a Family Link szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a telefont saját eszközükkel összekapcsolják. Ezután a szülők saját telefonjuk vezérlőpultján ellenőrizhetik, hogy gyermekeik mely alkalmazásokat szeretnék telepíteni, korlátozhatják a napi képernyő előtt töltött időt, megtekinthetik az alkalmazástevékenységet és korlátozhatják a tartalmakat.

Webhely- és alkalmazásidőzítők

Az időzítők lehetővé teszik, hogy napi szinten korlátozd a webhelyek és alkalmazások használatának idejét, így jobban kihasználd a Nokia okostelefonnal töltött idődet. Kitűzhetsz célokat, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt a telefon használata közben.

1 A hangerősítő funkciók használatához szükség lehet a Sound Amplifier alkalmazás kézi letöltésére, amit a Google LLC tett közzé a Google Play áruházban. Az alkalmazás letöltéséhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges. A letöltés során javasolt a wifi használata, ugyanis a mobiladatok használata további költséggel járhat.

Az Android, a Google és más, kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei.

A kínálat eltérő lehet, A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.