‌‌

nokia android10-logo

Nokia telefonok Android™ 10-zel

Adatvédelem, biztonság, könnyű használat és digitális jólét - az Android 10, az Android legújabb verziója fejlődést mutat valamennyi téren.

Jellemzők

Üdvözölünk az innováció új hullámában

Az operációs rendszer rengeteg új funkciójával és tulajdonságával az Android 10 minden bizonnyal segít abban, hogy kihozd a legtöbbet a Nokia okostelefonodból.

További részletek
További részletek
További részletek

Szoftver

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonok mindig egyre jobbak lesznek. 2 évig szoftverfrissítéssel és 3 évig havi biztonsági frissítéssel járnak, és az ígéretünk betartására vállalt elkötelezettségünk révén a szoftverfrissítések és biztonság szempontjából a legelőkelőbb helyen állunk, mindenki mást magunk mögé utasítva. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Olvasd el a tanulmánytOlvasd el a tanulmánytOlvasd el a tanulmányt

Hangerősítő

Halld meg a különbséget

A Hangerősítőnek köszönhetően tisztábban hallhatod a beszédet és a hangokat1. Ez a funkció javítja a fejhallgató használatakor hallható hangot, az igényeid szerint felerősítve, szűrve és finomhangolva azt.

Digital Wellbeing

Találd meg a tökéletes egyensúlyt

Alakíts ki egészséges digitális szokásokat magadnak és családodnak. A Family Link szülői vezérlők közvetlenül a telefon beállításaiba épülnek be, a weboldal- és alkalmazásidőzítők pedig hozzájárulnak a digitális jólétedhez.

További funkciók megismerése
További funkciók megismerése

1 A hangerősítő funkciók használatához szükség lehet a Sound Amplifier alkalmazás kézi letöltésére, amit a Google LLC tett közzé a Google Play áruházban. Az alkalmazás letöltéséhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges. A letöltés során javasolt a wifi használata, ugyanis a mobiladatok használata további költséggel járhat.

Az Android, a Google és más, kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei.

A kínálat eltérő lehet, A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

(