Nokia 110

Nokia 110

Beszélgess többet. Játssz többet.

Feliratkozás

Zene

Háttérzene minden pillanatban

Tarts több ezer dalt a zsebedben a beépített MP3-lejátszóval és az akár 32 GB méretű kártyát is fogadni képes MicroSD foglalattal1. A hosszan tartó akkumulátornak köszönhetően pedig napkeltétől napnyugtáig hallgathatod a legújabb slágereket.

További részletek
További részletek
További részletek

Játékok

Döntsd meg a rekordod

Szerezz magadnak vidám pillanatokat a Kígyóval. Ha pedig végre el tudsz szakadni ettől a legendás játéktól, próbáld ki a másik négy, hasonlóképp magával ragadó játékdemót is, többek között a Doodle Jump és a Football Cup nevű játékot.

Kamera

Örökítsd meg a körülötted lévő világot

Látsz valamit, ami tetszik? Készíts róla felvételt. Alakítsd a pillanatot örök emlékké a hátlapi kamerával készült fényképpel vagy videóval.

Dizájn

Időtálló telefon. Időtálló stílus.

Ellenáll a mindennapos használatból adódó kopásnak: a Nokia 110 kemény polikarbonátból készült, kialakítása révén pedig tökéletesen illeszkedik a markodba. A három választható színnek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy a stílusodhoz is illik.

akkumulátor

Beszélj, amennyit csak szeretnél

Csevegj hosszabb ideig. Egyetlen töltéssel akár 14 órán át beszélgethetsz – ha pedig végeztél a csevegéssel, csak töltsd fel a készüléket egy hagyományos Micro USB-s töltővel.

Jellemzők

Nokia 110

Egész napos szórakozás az MP3-lejátszóval, az FM-rádióval2, a Kígyóval és a többi izgalmas játékkal. Az akkumulátor hosszabb üzemidejének köszönhetően pedig mindezt még tovább élvezheted. Örökítsd meg a körülötted lévő világot a hátlapi kamerával. Egy telefon, ami igazán alkalmazkodik az életstílusodhoz.

Zene

Zene

Hallgasd a számaidat vagy hangolj rá egy helyi rádióállomásra2.

Játékok

Játékok

Előre feltelepítettük a Kígyót, és néhány játékdemót.

Tartósság

Tartósság

Kemény polikarbonátból készült, és úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezedbe.

akkumulátor

akkumulátor

Akár 14 óra beszélgetési idő egyetlen töltéssel.

Részletes leírás

Nokia 110

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

Még nem találtad meg, amit keresel?

Találd meg a tökéletes telefont!

Az összes telefon megtekintése

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A memóriakártyát külön kell megvásárolni.

2Az FM rádió használatához kompatibilis fülhallgatóra van szükség, ami külön kapható.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.