Facebook Instagram YouTube Twitter 4G

Nokia 2720 Flip

Skip to main content

A klasszikus kihajtható telefon 4G kapcsolattal tért vissza.

Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Fekete Nokia 2720 Flip from Front and Back
SzínFekete
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 2720 Flip

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

A klasszikus kihajtható telefon 4G-vel tért vissza

Nokia 2720 Flip

Visszatért a klasszikus kihajtható telefon. Maradj kapcsolatban 4G segítségével, valamint a WhatsApp és a Facebook alkalmazásokkal. Két kijelzője van - a külső kijelzőn is láthatod, hogy ki hív. A nagy gombok segítségével egyszerű az üzenetküldés és a tárcsázás. Ezeken felül a külön vészhelyzeti gomb extra biztonságot nyújt.

Részletes leírás

Kihajtható telefon

A külső kijelzőn láthatod a hívó fél azonosítóját. A hívások befejezéséhez csukd be a telefont.

Gombok

Nagyméretű gombok a billentyűzeten, és vészhelyzeti kapcsolattartói gomb.

akkumulátor

Akár 28 nap készenléti idő egyetlen töltéssel.

4G

Előtelepítettük neked a Facebook és a WhatsApp alkalmazásokat. Wifi hotspot funkció.

Klasszikus kihajtható

Egyszerű és megbízható

Ez az a felnyitható telefon, amire emlékszel, csak újításokkal. A könnyen használható funkciók, mint a nagy gombok és a jól olvasható szövegek egy ismerős és megbízható választást jelent, ami segít tartani a kapcsolatot a barátokkal és a családdal.

Hívás

Egyszerű használni

A Nokia 2720 Flip két különálló kijelzővel rendelkezik. A külső kijelzőn megnézheted az üzeneteket vagy a hívó felet, mielőtt felnyitnád a nagy kijelzőt. Ha végeztél, egyszerűen csak csukd le.

Szövegírás és tárcsázás

Nagy gombok. Nagy betűk.

A Nokia 2720 Flip nagy gombokkal rendelkezik a könnyű tárcsázás és az üzenetküldés érdekében. Nagy betűket is beállíthatsz, hogy könnyebb legyen üzeneteket olvasni.

akkumulátor

Akár 28 napos készenléti idő

A Nokia 2720 Flip egyetlen töltéssel akár 28 napig bírja készenléti módban, így még több alkalommal léphetsz kapcsolatba a barátokkal és a családdal.

Nokia 2720 Flip

Nyertes: iF DESIGN AWARD 2020

A hannoveri iF International Forum Design GmbH nemrégiben a Nokia 2720 Flipnek ítélte oda a világhírű formatervezési díjat, az iF DESIGN AWARD-ot.

Nézd meg az iF DESIGN profilját

Tartósság

Strapabíró kialakítás

A Nokia 2720 Flip kiemelkedő tartóssággal és időtlen dizájnnal büszkélkedik, emellett elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a zsebedbe vagy a kézitáskába. Kemény polikarbonátból készül, ami elég erős ahhoz, hogy kiállja a mindennapok próbáit.

Vészhelyzeti gomb

Lelki nyugalom

Ha váratlan esemény történne, akkor a Nokia 2720 Flip vészhelyzeti gombja¹ megnyugtató közelségben lesz. A gomb megnyomása vészhelyzeti szöveges üzenetet küld, amely tartalmazza az aktuális tartózkodási helyet, és felhívja a címjegyzéken lévő öt vészhelyzeti kapcsolattartót.

Olvasd el a felhasználói útmutatót

Segélyhívás

A segélyhívó gomb megnyomásakor a szöveges üzenet elküldése mellett a címjegyzékben kiválasztott öt ismerőst egyenként, kihangosítva hívja fel, amíg egyikük fel nem veszi.

Segítség a segítőknek

További biztosítékként az ICE (In Case of Emergency, vészhelyzet esetén) az elsőként válaszolóknak hozzáférést biztosít a fontos névjegyekhez és orvosi információkhoz.

Alkalmazások és 4G

WhatsApp, Facebook és még sok más

Az alapvető alkalmazások, mint a Facebook és a WhatsApp már előre telepítve vannak, hogy könnyen kapcsolatban maradhass a barátaiddal és családtagjaiddal. Ráadásul 4G-képes és internetmegosztási funkciói is vannak.

Alkalmazások

Közösségi hálózatok és még sok más

Maradj kapcsolatban a barátaiddal és családoddal olyan alkalmazások segítségével, mint a Facebook vagy a WhatsApp. Ráadásul más hasznos alkalmazásokat és játékokat is letölthetsz az alkalmazásboltból.

4G internet

Oszd meg az internetet

Fedezd fel a sebességet a 4G-vel. Megoszthatod az internetkapcsolatot barátaiddal, a családoddal vagy akár a saját táblagépeddel, így tetszés szerint nagyobb képernyőn is böngészhetsz.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹A gomb funkciója a használatbavételkor választható. Ha a Kisegítő szolgáltatás módot választod a Nokia 2720 Flip első indításakor, akkor a Vészhelyzet gomb aktiválódik.