Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip

A klasszikus kihajtható telefon 4G-vel tért vissza

Feliratkozás

Klasszikus kihajtható

Egyszerű és megbízható

Ez az a felnyitható telefon, amire emlékszel, csak újításokkal. A könnyen használható funkciók, mint a nagy gombok és a jól olvasható szövegek egy ismerős és megbízható választást jelent, ami segít tartani a kapcsolatot a barátokkal és a családdal.

További részletek
További részletek
További részletek

Tartósság

Strapabíró kialakítás

A Nokia 2720 Flip kiemelkedő tartóssággal és időtlen dizájnnal büszkélkedik, emellett elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a zsebedbe vagy a kézitáskába. Kemény polikarbonátból készül, ami elég erős ahhoz, hogy kiállja a mindennapok próbáit.

További részletek
További részletek
További részletek

akkumulátor

Akár 28 napos készenléti idő

A Nokia 2720 Flip egyetlen töltéssel akár 28 napig bírja készenléti módban, így még több alkalommal léphetsz kapcsolatba a barátokkal és a családdal.

Google Segéd¹

A dolgok végrehajtásának egy gyorsabb módja

Hívásindítás és üzenetküldés gépelés nélkül. Egy gombnyomás, és a Google Segéd a hangutasításaid alapján kezeli a telefon leggyakrabban használt funkcióit.

További részletek
További részletek
További részletek

A Google Asszisztens

Egy kis segítség, bárhová is mész

Egy gombnyomással válaszokat kaphatsz és információt szerezhetsz. Keress az interneten, ellenőrizd az időjárást, vagy legyél naprakész a hírekkel a Google Segéd segítségével.

Vészhelyzeti gomb

Lelki nyugalom

Ha váratlan esemény történne, akkor a Nokia 2720 Flip vészhelyzeti gombja4 megnyugtató közelségben lesz. A gomb megnyomása vészhelyzeti szöveges üzenetet küld, amely tartalmazza az aktuális tartózkodási helyet, és felhívja a címjegyzéken lévő öt vészhelyzeti kapcsolattartót.

További részletek
További részletek
További részletek
Olvasd el a felhasználói útmutatótOlvasd el a felhasználói útmutatótOlvasd el a felhasználói útmutatót

Alkalmazások és 4G

WhatsApp, Facebook és még sok más

Az alapvető alkalmazások, mint a Facebook és a WhatsApp már előre telepítve vannak, hogy könnyen kapcsolatban maradhass a barátaiddal és családtagjaiddal. Ráadásul 4G-képes és internetmegosztási funkciói is vannak.

További részletek
További részletek
További részletek

Jellemzők

Nokia 2720 Flip

Visszatért a klasszikus kihajtható telefon. Maradj kapcsolatban 4G segítségével, valamint a WhatsApp és a Facebook alkalmazásokkal. Két kijelzője van - a külső kijelzőn is láthatod, hogy ki hív. A nagy gombok segítségével egyszerű az üzenetküldés és a tárcsázás. Ezeken felül a külön vészhelyzeti gomb extra biztonságot nyújt.

Kihajtható telefon

Kihajtható telefon

A külső kijelzőn láthatod a hívó fél azonosítóját. A hívások befejezéséhez csukd be a telefont.

Gombok

Gombok

Nagyméretű gombok a billentyűzeten, és vészhelyzeti kapcsolattartói gomb.

akkumulátor

akkumulátor

Akár 28 nap készenléti idő egyetlen töltéssel.

4G

4G

Előtelepítettük neked a Facebook és a WhatsApp alkalmazásokat. Wifi hotspot funkció.

Részletes leírás

Nokia 2720 Flip

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el.

2A VoLTE HD hívások tényleges elérhetősége a helyi szolgáltatóktól függ.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

4 A gomb funkciója a használatbavételkor választható. Ha a Kisegítő szolgáltatás módot választod a Nokia 2720 Flip első indításakor, akkor a Vészhelyzet gomb aktiválódik. Ha a Kisegítő szolgáltatás mód nincs aktiválva, akkor a gomb a Google Segédet aktiválja.

5Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.

(