Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

A klasszikus kihajtható telefon 4G kapcsolattal tért vissza.

Szín
Beállítások
Kettős SIM

Nokia 2720 Flip

Visszatért a klasszikus kihajtható telefon. Maradj kapcsolatban 4G segítségével, valamint a WhatsApp és a Facebook alkalmazásokkal. Két kijelzője van - a külső kijelzőn is láthatod, hogy ki hív. A nagy gombok segítségével egyszerű az üzenetküldés és a tárcsázás. Ezeken felül a külön vészhelyzeti gomb extra biztonságot nyújt.

Részletes leírás

Kihajtható telefon

A külső kijelzőn láthatod a hívó fél azonosítóját. A hívások befejezéséhez csukd be a telefont.

Gombok

Nagyméretű gombok a billentyűzeten, és vészhelyzeti kapcsolattartói gomb.

akkumulátor

Akár 28 nap készenléti idő egyetlen töltéssel.

4G

Előtelepítettük neked a Facebook és a WhatsApp alkalmazásokat. Wifi hotspot funkció.

A klasszikus kihajtható telefon 4G-vel tért vissza

Nézd meg most!

Klasszikus kihajtható

Egyszerű és megbízható

Ez az a felnyitható telefon, amire emlékszel, csak újításokkal. A könnyen használható funkciók, mint a nagy gombok és a jól olvasható szövegek egy ismerős és megbízható választást jelent, ami segít tartani a kapcsolatot a barátokkal és a családdal.

Hívás

Egyszerű használni

A Nokia 2720 Flip két különálló kijelzővel rendelkezik. A külső kijelzőn megnézheted az üzeneteket vagy a hívó felet, mielőtt felnyitnád a nagy kijelzőt. Ha végeztél, egyszerűen csak csukd le.

Szövegírás és tárcsázás

Nagy gombok. Nagy betűk.

A Nokia 2720 Flip nagy gombokkal rendelkezik a könnyű tárcsázás és az üzenetküldés érdekében. Nagy betűket is beállíthatsz, hogy könnyebb legyen üzeneteket olvasni.

akkumulátor

Akár 28 napos készenléti idő

A Nokia 2720 Flip egyetlen töltéssel akár 28 napig bírja készenléti módban, így még több alkalommal léphetsz kapcsolatba a barátokkal és a családdal.

Nokia 2720 Flip

Nyertes: iF DESIGN AWARD 2020

A hannoveri iF International Forum Design GmbH nemrégiben a Nokia 2720 Flipnek ítélte oda a világhírű formatervezési díjat, az iF DESIGN AWARD-ot.

Nézd meg az iF DESIGN profilját

Tartósság

Strapabíró kialakítás

A Nokia 2720 Flip kiemelkedő tartóssággal és időtlen dizájnnal büszkélkedik, emellett elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a zsebedbe vagy a kézitáskába. Kemény polikarbonátból készül, ami elég erős ahhoz, hogy kiállja a mindennapok próbáit.

Vészhelyzeti gomb

Lelki nyugalom

Ha váratlan esemény történne, akkor a Nokia 2720 Flip vészhelyzeti gombja4 megnyugtató közelségben lesz. A gomb megnyomása vészhelyzeti szöveges üzenetet küld, amely tartalmazza az aktuális tartózkodási helyet, és felhívja a címjegyzéken lévő öt vészhelyzeti kapcsolattartót.
Olvasd el a felhasználói útmutatót

Segélyhívás

A segélyhívó gomb megnyomásakor a szöveges üzenet elküldése mellett a címjegyzékben kiválasztott öt ismerőst egyenként, kihangosítva hívja fel, amíg egyikük fel nem veszi.

Segítség a segítőknek

További biztosítékként az ICE (In Case of Emergency, vészhelyzet esetén) az elsőként válaszolóknak hozzáférést biztosít a fontos névjegyekhez és orvosi információkhoz.

Alkalmazások és 4G

WhatsApp, Facebook és még sok más

Az alapvető alkalmazások, mint a Facebook és a WhatsApp már előre telepítve vannak, hogy könnyen kapcsolatban maradhass a barátaiddal és családtagjaiddal. Ráadásul 4G-képes és internetmegosztási funkciói is vannak.

Alkalmazások

Közösségi hálózatok és még sok más

Maradj kapcsolatban a barátaiddal és családoddal olyan alkalmazások segítségével, mint a Facebook vagy a WhatsApp. Ráadásul más hasznos alkalmazásokat és játékokat is letölthetsz az alkalmazásboltból.

4G internet

Oszd meg az internetet

Fedezd fel a sebességet a 4G-vel. Megoszthatod az internetkapcsolatot barátaiddal, a családoddal vagy akár a saját táblagépeddel, így tetszés szerint nagyobb képernyőn is böngészhetsz.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

2A VoLTE HD hívások tényleges elérhetősége a helyi szolgáltatóktól függ. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják. 4 A gomb funkciója a használatbavételkor választható. Ha a Kisegítő szolgáltatás módot választod a Nokia 2720 Flip első indításakor, akkor a Vészhelyzet gomb aktiválódik. 5Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.