Facebook Instagram YouTube Twitter 6.55

Nokia 5.3

Skip to main content

Több kamera, nagyobb képernyő, kevesebb unalom.

Enlarge Cián Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Front
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Front
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cián Nokia 5.3 from Front and Back
SzínCián
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 5.3

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Lépj nagyot. Lépj tovább.

Nokia 5.3

Lépj tovább a Nokia 5.3-mal. A hihetetlen, négytagú kamera segít a fényképezés határait feszegetni. A 6,55” nagyméretű képernyővel elmerülhetsz egy másik világban. És a 2 napos üzemidővel1 többé nem kell aggódnod, hogy lemerül az akkumulátor. Ráadásul a Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzor és a legújabb Android 10 operációs rendszer minden feladatot gyorsan elvégez, sőt, a 2 évig tartó szoftverfrissítéseknek köszönhetően mindez csak jobb lesz.
Részletes leírás

Kamera

Lenyűgöző négyes kamera az MI fejlett képalkotásával.

Kijelző

Káprázatos 6,55” méretű kijelzőn nézheted a videókat.

Processzor

A nagy teljesítményű Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzor tökéletes a játékokhoz.

akkumulátor

A 2 napig üzemelő akkumulátorral tovább töltve maradsz1.

Négy kamera

A megfelelő kamera a megfelelő pillanatokra

A lenyűgöző négyes kamerával teljesen új szögekből fényképezhetsz. Ráadásul az MI-vel támogatott képalkotás napszaktól függetlenül jól teljesít, életre kelti az esti fotóidat és portréidat.

Dizájn

A tartósság még sosem volt párosult ilyen szépséggel

A Nokia 5.3 elegáns 2.5D üveg előlappal és karcolásnak ellenálló kompozit hátlappal rendelkezik, ami növeli a tartósságát. Három szembetűnő, skandináv ihletésű szín közül választhatsz: cián, homokbarna és faszén.

A TÜV RHEINLAND TANÚSÍTVÁNYÁVAL RENDELKEZIK

A szemeid hálásak lesznek

A rendkívül nagy kijelzővel gondoskodunk a szemeidről. Ezért kapta meg a Nokia 5.3 a TÜV Rheinland alacsony kékfény-kibocsátásról szóló tanúsítványát, ugyanis ez kevésbé terheli meg a szemedet, miközben a kedvenc alkalmazásaiddal, játékaiddal és videóiddal töltöd az időt.

További részletek

Fejlett képalkotás MI-vel

Intelligens funkciók teszik látványossá a képeidet

A nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával támogatott képalkotás kreatív eszközöket biztosít a lenyűgöző képek készítéséhez. Éjszakai módban vaku nélkül is gyönyörű képek születnek. Portré módban pedig a különleges bokeh hatásokkal készíthetsz felejthetetlen képeket.

Képernyő

Merülj el a nagy képernyőben

A káprázatos 6,55” méretű képernyővel elmerülhetsz egy másik világban, legyen szó játékról vagy videózásról. És ez a nagyméretű képernyő még elfér a zsebedben. Csak előnyei vannak.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Teljesítmény, amiben megbízhatsz

Akár 2 napig1 nem merül le a készüléked, hála a 4000 mAh-es2 akkumulátornak és az MI-vel támogatott adaptív akkumulátornak, ami a leggyakrabban használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét. Ekkora üzemidővel végleg búcsút inthetsz az akkumulátor miatti aggódásnak.
Játék és szórakozás

Gyorsnak terveztük. Játékra hangoltuk.

Játssz a profik között, mert a dinamikus Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzorral és a rendkívüli 6,55” képernyővel tovább játékban maradsz.

Az Android One ígérete

Készen áll az Android™ 11-re és az újabb verziókra

Az Android One szoftvere letisztult, egyszerű a felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Emellett a rendszeres biztonsági frissítésekkel és szoftverfrissítésekkel a Nokia 5.3 egyre csak jobb lesz.

A Google Segéd gomb³

Egy kis segítség, bárhová is mész

A Google Segéd gombbal3 könnyen elérheted a kedvenc asszisztensed. Minden használat alkalmával tanul és alkalmazkodik, így többet törődhetsz az életeddel és kevesebbet a telefonoddal.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

¹ A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

² Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

³ A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

⁴ Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.