Nokia 5.3

‌‌

Nokia 5.3

Az egyetlen, amire szükséged van

Lépj nagyot. Lépj tovább.

Feliratkozás

Négy kamera

A megfelelő kamera a megfelelő pillanatokra

Lásd a világot egy - vagy inkább négy - teljesen új perspektívából a sokoldalú quad kamerával. A makró objektívvel közeli fotókat, az ultraszéles 118°-os objektívvel pedig akár egy teljes tájképet is készíthetsz.

Fejlett képalkotás MI-vel

Intelligens funkciók teszik látványossá a képeidet

A nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával támogatott képalkotás kreatív eszközöket biztosít a lenyűgöző képek készítéséhez. Éjszakai módban vaku nélkül is gyönyörű képek születnek. Portré módban pedig a különleges bokeh hatásokkal készíthetsz felejthetetlen képeket.

Képernyő

Merülj el a nagy képernyőben

A káprázatos 6,55” méretű képernyővel elmerülhetsz egy másik világban, legyen szó játékról vagy videózásról. És ez a nagyméretű képernyő még elfér a zsebedben. Csak előnyei vannak.

A TÜV RHEINLAND TANÚSÍTVÁNYÁVAL RENDELKEZIK

A szemeid hálásak lesznek

A rendkívül nagy kijelzővel gondoskodunk a szemeidről. Ezért kapta meg a Nokia 5.3 a TÜV Rheinland alacsony kékfény-kibocsátásról szóló tanúsítványát, ugyanis ez kevésbé terheli meg a szemedet, miközben a kedvenc alkalmazásaiddal, játékaiddal és videóiddal töltöd az időt.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Teljesítmény, amiben megbízhatsz

Akár 2 napig1 nem merül le a készüléked, hála a 4000 mAh-es2 akkumulátornak és az MI-vel támogatott adaptív akkumulátornak, ami a leggyakrabban használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét. Ekkora üzemidővel végleg búcsút inthetsz az akkumulátor miatti aggódásnak.

Játék és szórakozás

Gyorsnak terveztük. Játékra hangoltuk.

Játssz a profik között, mert a dinamikus Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzorral és a rendkívüli 6,55” képernyővel tovább játékban maradsz.

Az Android One ígérete

Készen áll az Android™ 11-re és az újabb verziókra

Az Android One szoftvere letisztult, egyszerű a felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Emellett a rendszeres biztonsági frissítésekkel és szoftverfrissítésekkel a Nokia 5.3 egyre csak jobb lesz.

Dizájn

A tartósság még sosem volt párosult ilyen szépséggel

A Nokia 5.3 elegáns 2.5D üveg előlappal és karcolásnak ellenálló kompozit hátlappal rendelkezik, ami növeli a tartósságát. Három szembetűnő, skandináv ihletésű szín közül választhatsz: cián, homokbarna és faszén.

A Google Segéd gomb³

Egy kis segítség, bárhová is mész

A Google Segéd gombbal3 könnyen elérheted a kedvenc asszisztensed. Minden használat alkalmával tanul és alkalmazkodik, így többet törődhetsz az életeddel és kevesebbet a telefonoddal.

Jellemzők

Nokia 5.3

Lépj tovább a Nokia 5.3-mal. A hihetetlen, négytagú kamera segít a fényképezés határait feszegetni. A 6,55” nagyméretű képernyővel elmerülhetsz egy másik világban. És a 2 napos üzemidővel1 többé nem kell aggódnod, hogy lemerül az akkumulátor. Ráadásul a Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzor és a legújabb Android 10 operációs rendszer minden feladatot gyorsan elvégez, sőt, a 2 évig tartó szoftverfrissítéseknek köszönhetően mindez csak jobb lesz.

Kamera

Kamera

Lenyűgöző négyes kamera az MI fejlett képalkotásával.

Kijelző

Kijelző

Káprázatos 6,55” méretű kijelzőn nézheted a videókat.

Processzor

Processzor

A nagy teljesítményű Qualcomm® Snapdragon™ 665 processzor tökéletes a játékokhoz.

akkumulátor

akkumulátor

A 2 napig üzemelő akkumulátorral tovább töltve maradsz1.

Részletes leírás

Nokia 5.3

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(