Facebook Instagram YouTube Twitter 6.0

Nokia 7 Plus

Skip to main content

Durability and design meet in this award-winning smartphone.

Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Front
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Back
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Back
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Front
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Back
Enlarge Fekete Nokia 7 plus from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 7 plus

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 7 Plus

Proud winner of the EISA Best Consumer Smartphone in 2018-2019, Nokia 7 Plus is purely a phone you can rely on. Watch your photos come to life with the 3 ultra-sensitive cameras featuring ZEISS Optics, ensuring you capture every detail, whether relaxing at the park or enjoying the ambiance of a low-lit cafe. And worry less about running low because the 2-day Adaptive Battery means you can enjoy your moments for longer on the 6" Full-HD+ display.

6" Full HD+ display

With an 18:9 aspect ration for a bigger and better view

Dual rear camera

Get creative with Bokeh and Beautify effects

Dizájn

Sleek and robust with diamond-cur edges

Hosszan tartó akkumulátor

Go up to 2 days between charges¹

Mindig csak egyre jobb

Képernyő

Képernyő élmény

Élvezd a nagy képernyős élményt a 6”-es, 18:9 képarányú Full-HD+ kijelzőn, vagy nézz videót és chatelj egyszerre az 1:1 arányban megosztott képernyőn.

Kamera

Kamera, korlátok nélkül

Váltogass a méretarányok és felvétel funkciók között, és állítsd be a paramétereket a különböző fényképező üzemmódokban, például a hatásfokozó Bokeh és Beautify módokban. A fényképező alkalmazásba beépített Google Lens™ és Motion Photos segítségével pedig még sosem volt ilyen könnyű a körülötted lévő világ újszerű, kreatív felfedezése és megörökítése.

Fényképek, ahogy még soha

A 12 MP-es és 13 MP-es érzékelők a ZEISS optikával és 2-szeres optikai zoommal élénk színeket és élethű fotókat eredményeznek. A másik oldalon a 16 MP-es előlapi kamerával a ZEISS optikának és a fantasztikus alacsony fényerejű teljesítménynek köszönhetően éjjel-nappal lenyűgöző szelfiket készíthetsz.

Dizájn

Szépség az erőben

2,75 mm-es élek

Kerámia-hatású bevonat

Egy darabból álló készülékház 6000-es ötvözetű alumínium

Hardver

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

A Nokia 7 Plus Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobilplatformjával gondoskodik a teljesítményről, amire csak szükséged lehet. A nagy teljesítményű 3800 mAh-s2 akkumulátor pedig az Android 9 Pie rendszerben elérhető adaptív akkumulátor funkcióval együtt egyetlen feltöltéssel kétnapos akkumulátor-élettartamot garantál1.

Hang

A suttogástól a hangfalig

Bárhol is van és bármilyen is a zajszint, a három kiváló minőségű mikrofon készen áll, hogy rögzítsen minden hangot.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Ismerd meg jobban az Android 10-et

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A Google, az Android, az Android One és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játék, videólejátszás, hívások, SMS-küldés, böngészés, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét lekötik. 4A Nokia 7 plus kettős hibrid SIM-kártyafoglalattal rendelkezik: a második kártya SIM vagy MicroSD lehet. 6Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat. * A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.