Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus

Mindig csak egyre jobb

Feliratkozás

Képernyő

További részletek

Képernyő élmény
Képernyő élmény
Képernyő élmény

Dizájn

Szépség az erőben

Hardver

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Ismerd meg az akkumulátort!
Ismerd meg az akkumulátort!
Ismerd meg az akkumulátort!

Hardver

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

A Nokia 7 Plus Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobilplatformjával gondoskodik a teljesítményről, amire csak szükséged lehet. A nagy teljesítményű 3800 mAh-s2 akkumulátor pedig az Android 9 Pie rendszerben elérhető adaptív akkumulátor funkcióval együtt egyetlen feltöltéssel kétnapos akkumulátor-élettartamot garantál1.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Hang

A suttogástól a hangfalig

Bárhol is van és bármilyen is a zajszint, a három kiváló minőségű mikrofon készen áll, hogy rögzítsen minden hangot.

Fontos tartozékok

Nokia 7 Plus

A részletek

Feliratkozás
Részletes leírás
Részletes leírás
Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android, az Android One és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játék, videólejátszás, hívások, SMS-küldés, böngészés, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét lekötik.

4A Nokia 7 plus kettős hibrid SIM-kártyafoglalattal rendelkezik: a második kártya SIM vagy MicroSD lehet.

5A Google Fotók korlátlan tárhelyet kínál a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

6Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location