Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Regel alles. En nog veel meer. Dankzij Google Assistant.

De Google Assistant

Ontvang hulp dankzij één simpele klik - zowel onderweg als thuis.

Leven in snel tempo wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant-knop.1 Stel vragen, bekijk je planning of dim zelfs de lichten. De functie leert bovendien steeds bij terwijl je deze gebruikt. Haal dus meer uit je leven door minder gebruik te maken van je telefoon.

Ontdek wat hij kan

Ontwerp

We hebben de lat voor het design nog hoger gelegd

Prachtig vakmanschap - zelfs voor alledaags gebruik. Met een dikte van slechts 8,4 mm en een hoogwaardig gebogen 2.5D-glas aan de voor- en achterkant is deze telefoon een plezier om vast te houden. Het HD+ scherm van 5,71" en de beeldschermverhouding van 19:9 garanderen bovendien een maximaal kijkplezier. En dankzij de zuinige batterij, die zich aan jou aanpast, is deze telefoon niet alleen mooi maar ook nog eens slim.

Verken het design

Fotografie

Je herinneringen zagen er nog nooit zo goed uit

Leg het volledige verhaal vast op beeld. Dankzij de dubbele camera en een selfiecamera met groothoek is echt iedereen in beeld. Toon je vervolgens van je meest creatieve kant met baanbrekende opties zoals de Bokeh-modus en geavanceerde opname-instellingen.

Duik in een nieuwe foto-ervaring
Duik in een nieuwe foto-ervaring
Duik in een nieuwe foto-ervaring

Android™

It just keeps getting better

Nokia 4.2 biedt een pure Android-ervaring met Android One en is voorzien van Android 9 Pie. Geen onnodige applicaties, geen software van derden en gratis maandelijkse beveiligingsupdates die je telefoon niet vertragen.

Voeg hier nog Artificiële Intelligentie aan toe waardoor je telefoon je voorkeuren aanleert, de juiste sneltoetsen voorstelt, over je welzijn waakt met verschillende apps, ... en je krijgt een uitstekende Android-ervaring.

Ontdek het zelf

Nokia 4.2

Winnaar: Good Design® Award 2019

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design gaf Nokia 4.2 een 2019 Good Design Award voor zijn design en betaalbaarheid in de categorie Electronica. Daarnaast heeft hij ook de allernieuwste smartphone innovaties.

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

Functies

Nokia 4.2

Met de Google Assistant-knop is hulp binnen handbereik. Geniet van video's en games op het 5.71" HD+-scherm, in een verbluffend ontwerp met gebogen 2.5D-glas. Snelle foto's zien er geweldig uit dankzij de dubbele 13 MP en 2 MP camera aan de achterkant en de professionele bewerkingsopties. Met de biometrische gezichtsherkenning ontgrendel je je telefoon in een paar seconden.

The Google Assistant

The Google Assistant

Snel toegang tot Google Assistant met de speciale Google Assistant-knop.

Scherm

Scherm

2.5D gebogen glas aan de voor- en achterkant, met 5.71" HD+-scherm.

Camera's

Camera's

Dubbele camera aan de achterkant en 8 MP-camera aan de voorkant. Bewerk foto's met de Bokeh-functie.

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning

Ontgrendel je telefoon snel en veilig met biometrische gezichtsontgrendeling.

Volledige specificaties

Koop Nokia 4.2

Aanbieding inclusief 80€ aan extra’s

Onze Nokia 4.2 met de volgende extra’s, zolang de voorraad strekt:

  • Betere prijs op de Nokia 4.2
  • Nokia Clear Case
  • Dubbele USB Quick Charge 3.0 Comptibele Auto Oplader
  • 1 jaar extra garantie

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Opslag
Kleuren:

€ 149.00

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Google, Android™ en andere gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegevens mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Google Photos biedt gratis onbeperkte, hoogkwalitatieve foto-opslag; vereist een Google-account en internetverbinding.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

5 De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.