Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Upgrade jouw beeld

PureDisplay

Dramatische kleuren en helderheid

Ga volledig op in jouw video's met PureDisplay – exclusief voor Nokia smartphones. Elk beeld wordt live getransformeerd tot High Dynamic Range (HDR), waardoor je levendigere kleuren en een scherpere foto krijgt. Bovendien kan je van elke seconde genieten op een indrukwekkend 6,3” Full HD+ scherm.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Software

Android ™ 10-download is nu beschikbaar

Eenvoudige privacy-instellingen, snellere antwoorden en algemene verbeteringen waardoor je telefoon natuurlijker aanvoelt. Android 10 bevat tal van nieuwe functies waarmee je alles uit je Nokia-smartphone haalt.

  • Dark thema
  • Slimme antwoordsuggesties

Batterij

Dagenlange batterijduur

Ben je het beu dat je batterij dagelijks leeg is? Geen zorgen met Nokia 6.2. Je hoeft twee dagen lang niet op te laden1 dankzij de krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 636 processor met 3500mAh batterij2. Bovendien geeft de AI Adaptive Battery altijd prioriteit aan jouw meest gebruikte apps.

Ontwerp

Met zorg gemaakt

Nokia 6.2 is geïnspireerd op het Finse ontwerp en combineert vakmanschap met kwalitatieve materialen, in een perfecte balans. Elk detail is goed overwogen en ontworpen voor een echt tijdloos design dat zowel stijlvol als duurzaam is.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

De Google Assistant

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat

Jouw dagelijkse leven wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant Button.3 Stel vragen, bekijk je agenda of dim zelfs de lichten. Je Assistant leert en past zich aan bij elk gebruik – zodat je meer kunt doen met je leven door minder te doen met je telefoon.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Ambient Google Assistant

Krijg meer gedaan, handsfree

Dankzij de Ambient-modus van Google Assistant kun je het weer checken, je takenlijst bekijken en je muziek en smart home apparaten bedienen. Bovendien kan je je telefoon in een digitale fotokader veranderen, zelfs tijdens het opladen.

Google One

Haal meer uit Google met Google One™

Een 100 GB Google One proeflidmaatschap (€1,99/maand) is automatisch inbegrepen bij aankoop van een Nokia 6.24. Als Google One-lid krijg je: 100 GB cloudopslag in Google Drive, Gmail en Google Photos, automatische back-ups van je smartphone en toegang tot Google experts – en dat allemaal in één gezinsabonnement om te delen.

Functies

Nokia 6.2

Zie alles beter met Nokia 6.2. Bekijk video's in HDR dankzij PureDisplay. Ga creatief aan de slag met je foto's dankzij de drie camera's en geavanceerde AI beeldvorming. Bovendien draait alles moeiteloos dankzij de Android 9 Pie-software. Zo blijft deze telefoon alleen maar beter worden.

Scherm

Scherm

6,3” Full HD+ scherm met PureDisplay. Onmiddellijk omgezet naar HDR.

Camera's

Camera's

Drie camera's met AI beeldvorming. Bewerk je foto's met bokeh-effecten.

Batterij

Batterij

Energiezuinige Qualcomm® Snapdragon™ 636-processor. Batterijduur van wel 2 dagen.¹

Ontwerp

Ontwerp

Licht en sterk dankzij de combinatie van massief metaal met Corning® Gorilla®-glas.

Volledige specificaties

Koop Nokia 6.2

Aanbieding inclusief 70€ aan extra’s

Onze Nokia 6.2 met de volgende extra’s, zolang de voorraad strekt:

  • Lagere prijs Nokia 6.2
  • Nokia Kevlar case
  • 1 jaar extra garantie

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Opslag
Kleuren:

€ 219.00

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

icon-007-disclaimer © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. icon-007-disclaimer is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Google, Android en andere gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2121 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

4Voorwaarden van toepassing.

5 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

6 Promotie geldig tem 31 december 2019. Kom meer te weten hier gelezen worden.

7De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.

8 Als Android Oreo / Android 9 Pie wordt geleverd, is een upgrade naar Android 10 mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden.

(