Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Heart Longevity Plant Arrow right Play

Oprește hackerii cu Android Enterprise securizat

Skip to main content

Pentru firmeMagazinul tău unic pentru mobilitatea companiei

Cea mai largă gamă Android Enterprise Recommended din lume. Mai mult decât dispozitive mobile pentru întreprinderi: oferim și mijloacele pentru a le menține protejate, gestionate și conectate. Alături de fiabilitatea legendară a mărcii lider de smartphone-uri din Europa.

Ia legătura pentru a găsi cea mai bună soluție pentru întreprinderea ta sau descoperă gama completă de smartphone-uri pe care le oferim pentru toate tipurile de afaceri, inclusiv pentru IMM-uri.

aer full

Clasamentul Techradar Pro #1

Nokia XR20 desemnat cel mai bun smartphone de business

De la certificarea sa IP65 de rezistență la apă, la carcasa creată la standardele militare și la ecranul cu cea mai rezistentă sticlă, robustul Nokia XR20 a fost proiectat chiar și pentru cele mai exigente domenii de activitate, incluzând chiar și patru ani de actualizări de securitate.

Android Enterprise Recommended Nokia XR20 a fost numit smartphone-ul de business numărul 1 la ora actuală.

Află mai mult

Cea mai largă gamă

Smartphone-uri și tablete securizate la orice nivel de preț

Ia decizia corectă pentru afacerea ta, indiferent de dimensiune.

Indiferent de smartphone-ul Nokia Android Enterprise Recommended pe care îl alegi, vei primi cel puțin doi ani de upgrade de software Android și trei ani de actualizări lunare de securitate1. Pentru dispozitivele selectate poți beneficia și de o a 4-a corecție de securitate ca serviciu cu valoare adăugată.

Și, datorită celei mai ample game de smartphone-uri și tablete Android Enterprise Recommended din lume, poți alege cel mai bun dispozitiv pentru fiecare utilizator și cerință a industriei.

Știai că firmele pot cumpăra până la 10 dispozitive simultan și pot primi o factură cu TVA pentru achiziția lor?

Vezi telefoanele

Nokia XR20 : De cursă lungă, rezistent la situațiile de zi cu zi

Contactați-ne

Nokia G50: Un smartphone adaptat exigențelor viitorului

Contactați-ne

Nokia G21: Asistență pentru câțiva ani și baterie pentru câteva zile

Contactați-ne

love it

Creăm experiențe inovatoare care depășesc toate așteptările, pe dispozitivele noastre, la o valoare uimitoare. Ne pasă de designul fiecărui telefon – estetică finlandeză elegantă, atemporală, cu o paletă de culori nordice/scandinave.

trust it

Actualizări periodice de securitate timp de câțiva ani pentru toate telefoanele Nokia, indiferent de segmentul căruia i se adresează. Dispozitivele Nokia au tot ceea ce este mai bun de la Android, fără bloatware sau procese care anulează experiența Android pură.

keep it

Durabilitate superioară, astfel încât să vă puteți păstra telefonul mai mult timp, fără să-l aruncați înainte de vreme. Telefoanele Nokia sunt construite pentru a rezista, fiind supuse unor teste mai exigente decât cele din industrie. Protecție mai lungă pentru securitate mai îndelungată – 3 ani de actualizări ce privesc securitatea

Contactați-ne

Îmbunătățește-ți productivitatea

Nokia T20 - O tabletă creată să reziste

Un ecran clar 2K de 10,4 inchi, o durata lungă de viață a bateriei și securitatea la zi sunt doar câteva dintre modalitățile în care Nokia T20 vă va optimiza productivitatea – fie la birou, fie pe teren.

Bazată pe legendarul nostru sistem de operare Pure Android, Nokia T20 este prima tabletă Android Enterprise Recommended care beneficiază de doi ani de actualizări ale sistemului de operare Android și trei ani de corecții lunare de securitate.

Mai multe informații
Close-up of the camera on the Nokia T20

O tabletă concepută să reziste

Manage business devices your way

Cu HMD Enable Pro – soluția EMM de la HMD – departamentul de IT al companiei poate implementa smartphone-uri și tablete Nokia cu aplicațiile și configurațiile necesare pentru activitate. Eficient, ușor de utilizat și flexibil, HMD Enable Pro este construit pe baza Android Management API, ceea ce face ca soluția să fie valabilă pentru viitor, oferindu-ți asigurarea că beneficiezi de cele mai recente capacități Android Enterprise. Și funcționează pe toate dispozitivele Android 9 GMS sau mai noi.

Mai multe informații

Soluția ta globală de conectivitate pentru roaming de date IoT

Cu HMD Connect Pro, afacerea ta se poate bucura de acoperire globală și fiabilă, cu acces în peste 200 de destinații la nivel global. Toate datele tale sunt dirijate uniform și în siguranță și poți controla cartelele SIM printr-o consolă de administrare, indiferent de locul în care se află dispozitivele tale conectate. Soluția noastră este construită pe Nokia WING, care este încercată și testată cu milioane de carduri SIM conectate la nivel global.

Mai multe informații

Planuri de asigurare și garanție pentru telefoane Nokia

Asigurarea pentru telefon Nokia oferă acoperire la nivel mondial împotriva daunelor accidentale, inclusiv daune generate de lichide, în timp ce asigurarea pentru telefon Nokia plus acoperă și furtul. Alegeți între abonamentul de 1 sau 2 ani. Este disponibilă și garanția extinsă pentru telefonul Nokia, prelungind garanția producătorului și acoperind defecțiunile mecanice cu încă un an.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată, care să cuprindă toate telefoanele dvs Nokia pentru întreprinderi.

Mai multe informații
Nokia T20 stays secure with regular updates

Setări de securitate

Poți avea certitudinea că afacerea ta este în mâini bune

Smartphone-urile au devenit parte integrantă a vieții profesionale, așadar este esențial să luăm în considerare securitatea dispozitivelor mobile și a datelor profesionale pe care acestea le stochează și le accesează. De aceea, când vine vorba de smartphone-urile noastre din gama enterprise, securitatea este prioritatea noastră numărul unu.

Toate smartphone-urile și tabletele Nokia cu sigiliul Android Enterprise Recommended îți protejează datele cu o securitate cuprinzătoare pe mai multe niveluri. Și cu trei ani de actualizări lunare 1, afacerea ta este protejată împotriva celor mai recente amenințări cibernetice de astăzi și din viitor.
Vezi cele mai recente actualizări de securitate

Vocea clientului

Studii de caz

Studiu de caz Lörrach

Consiliul Lörrach din Germania beneficiază de comunicații mobile securizate cu Nokia 7.2 și Nokia 8.3 5G

Mai multe informații
Studiu de caz LumiraDx

Accelerarea diagnosticării COVID-19 prin gestionarea eficientă a conectivității IoT

Mai multe informații
In-tech GmbH case study

Wi-Fi Calling on Nokia 4.2 and Nokia 5.1 Plus improves connectivity at in-tech

Mai multe informații
CCS insight study

Android-Powered Nokia Smartphones: New contenders in the enterprise mobile device market

Mai multe informații
Isle of Wight Council case study

The Isle of Wight Council secures 650 Nokia 5.3 smartphones

Mai multe informații
Vessel case study

Vessel engages HMD Connect Pro to revolutionise Patient Data Management

Mai multe informații
Nokia

Nokia smartphones exceed Nokia’s own exacting standards

Mai multe informații
SAP

SAP runs on Nokia smartphones

Mai multe informații
Mukava

Security to protect your most sensitive data

Mai multe informații
Accon avm

Accon avm uses Nokia smartphones for secure FMI enterprise communications

Mai multe informații
YBS

YBS transforms with Nokia smartphones

Mai multe informații
EnBW

How Nokia phones became the preferred smartphones of EnBW

Mai multe informații

SustenabilitateConstruit pentru a proteja ziua de mâine

Din 2017, lucrăm intens la strategia noastră de sustenabilitate, iar eforturile noastre dau roade. Am fost recunoscuți de agenția de rating de sustenabilitate EcoVadis, care ne-a acordat o medalie de aur în 2021, atribuită doar primilor 6% dintre companii din industria noastră, pentru angajamentul față de practicile sustenabile. Dar încă nu am terminat.

Contactați-ne

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta

Pentru asistență cu privire la telefoanele Nokia, vizitează nokia.com/phones/support

Alege smartphone-urile Nokia Android Enterprise Recommended pentru angajații și afacerea ta, și bucură-te de securitate mai bună, gestionare mai ușoară și fiabilitate de la un brand european în care poți avea încredere. Datele tale personale vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate a companiei HMD Global.

Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de smartphone-urile Nokia enterprise. Un membru al echipei noastre te va contacta în curând.

Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Doi ani de upgrade de software Android și trei ani de actualizări lunare de securitate reprezintă oferta standard de la începutul vânzărilor globale.