Nokia 8110 4G

‌‌

Noul Nokia 8110 4G

Pentru cei care apreciază originalul

Design

Un telefon care iese în evidență

Reîntoarcerea unui simbol al mărcii. La fel ca originalul, Nokia 8110 4G are o carcasă de protecție curbată pe care o deschizi prin glisare pentru a prelua apelurile și pe care o închizi pentru a le încheia. Forma unică te ajută să rotești telefonul în moduri pe care nici nu ți le-ai imaginat.

Conectivitate

Rămâi conectat\(ă\) cu WhatsApp

WhatsApp poate fi acum descărcat pe Nokia 8110 4G. Poți vorbi pe chat cu prietenii și familia, poți trimite înregistrări audio, fotografii și înregistrări video cu ușurință.

Aplicații

Sincronizează-ți viața

Îți poți importa ușor contactele și îți poți sincroniza calendarul folosind Gmail și Outlook. Magazinul virtual de aplicații pus la dispoziție de KaiOS și jocul Snake preinstalat îți asigură divertisment continuu.

baterie

Autonomie extinsă a bateriei

Platforma mobilă Qualcomm® 205 este optimizată pentru a oferi performanțe ridicate fără a compromite autonomia bateriei, oferind până la 25 de zile în așteptare cu o singură încărcare1.

Tehnologie

Reîncărcat cu capabilități 4G

Poți naviga, discuta pe chat și transmite date mai rapid cu 4G LTE. În plus, funcția Hotspot Wireless îți permite să îți creezi propria conexiune Wi-Fi, oriunde te-ai afla.

Caracteristici

Nokia 8110 4G

Cu Nokia 8110 4G, te poți conecta cu ușurință prin 4G LTE la aplicațiile și jocurile favorite, fără a consuma prea multă baterie. În plus, ecranul de 2,4" cu design unic curbat îți va scoate telefonul din anonimat.

4G

4G

Profită de toate beneficiile 4G LTE.

Design

Design

Ecran unic curbat de 2,4” și carcasă din policarbonat.

baterie

baterie

Baterie cu autonomie de mai multe zile, exact ca originalul.

Aplicații

Aplicații

Delectează-te cu toate aplicațiile și jocurile de care ai nevoie.

Specificații complete

Noul Nokia 8110 4G

Disponibile acum la vânzare

Alege partener

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Platforma mobilă Qualcomm este un produs al Qualcomm Technologies Inc. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor de drept. Pot exista variații ale ofertei. Te rugăm să verifici disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar rol de prezentare.

1Testare realizată în condiții de laborator, fără nicio aplicație care rulează în fundal. 2Software-ul și aplicațiile preinstalate ocupă o parte semnificativă a spațiului de memorie. 3Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea sa scade în timp. În cele din urmă, este posibil să fie necesar ca bateria să fie înlocuită.

(