Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Camera Display 6.82 inches 6.82 Battery

Nokia G50

Skip to main content

Un smartphone 5G¹ ideal pentru prezent și pregătit pentru viitor, cu un preț accesibil.

Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Front and Back
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Front
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Back
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Back
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Front and Back
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Front
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Back
Enlarge Ocean Blue Nokia G50 from Front and Back
CuloareOcean Blue
Memorie internă

Model

4 GB RAM, 64 GB Memorie internă, Dual SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia G50 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Emag
  • Altex
  • MediaGalaxy
  • Orange
The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

Un smartphone 5G¹ ideal pentru prezent și pregătit pentru viitor, cu un preț accesibil.

Nokia G50

Un telefon de calitate superioară este mai bun pentru tine, pentru buzunarul tău și pentru planetă. Din dorința de a crea un terminal care să întrunească aceste atribute, am conceput Nokia G50, un smartphone perfect pentru prezent și adaptat exigențelor viitorului. Este pregătit1 pentru tehnologia 5G, datorită platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G. Nokia G50 este prevăzut cu o baterie cu autonomie de câteva zile, o cameră triplă de 48 MP care beneficiază de inteligență artificială și opțiuni de stabilizare a imaginii, fiabilitate și calitate corespunzătoare terminalelor Nokia. În plus, Nokia G50 vine cu Android™ 11, 2 ani de actualizări ale sistemului de operare și 3 ani de actualizări lunare de securitate.

Specificații complete

Pregătit pentru 5G¹

Prevăzut cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

Cameră triplă de 48 MP

Beneficiezi de asistența inteligenței artificiale atunci când fotografiezi și ai opțiuni de filigranare a fotografiilor

Ecran mare

Prevăzut cu un ecran HD+ de 6,82” conceput să reziste

Baterie care durează mult

Bateria durează până la 2 zile după o încărcare

Taking a photo with Nokia G50

Camera

Surprinde frumusețea din orice te înconjoară.

Cauți în permanență frumusețea în tot ce te înconjoară, iar acum o poți imortaliza în cel mai mic detaliu. Nokia G50 este prevăzut cu o cameră triplă de 48 MP ce surprinde detalii care îți taie răsuflarea în fotografii pe care pur și simplu le vei adora.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Devine mai bun odată cu trecerea timpului

Nu te poți bucura de un smartphone multă vreme dacă nu mai este la fel de rapid și devine depășit după mai puțin de un an. Nokia G50 este prevăzut cu ultima versiune Android 11 și este pregătit pentru viitor –, cu 3 ani de actualizări lunare de securitate și 2 ani de upgrade-uri ale sistemului de operare. Cu adevărat inteligent.

Talking on Nokia G50

Compatibil 5G¹

Un smartphone adaptat exigențelor viitorului

Nokia G50 este telefonul perfect acum, pregătit pentru viitor. Se va perfecționa și mai mult odată ce se va conecta la 5G¹, datorită platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G care va optimiza tehnologia viitoare. Un smartphone mai inteligent.

Filigran

Aplică un filigran fotografiilor tale

Fie că folosești câteva cuvinte, fie că folosești un logo, funcția de filigranare îți permite să adaugi o semnătură unică fotografiilor.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Stabilizare pentru selfie

Stabilizează-ți fotografiile selfie

Cu Nokia G50 ești mereu pregătit pentru un selfie. Datorită funcției de stabilizare video, vei obține selfie-ul perfect –, chiar dacă ești în mișcare. Iar dacă ești o pasăre de noapte, modul Super Night Selfie te ajută să faci selfie-uri reușite și în condiții de lumină slabă.

Tot ce vrei să asculți, ba chiar mai mult

Toate melodiile și podcasturile pe care le știi și le iubești — și milioane pe care încă nu le-ai descoperit. Smartphone-urile Nokia au acum preinstalat Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio din lume. Astfel, ești la doar câteva atingeri distanță de cele mai de succes melodii cântate de cei mai de succes artiști din lume. Nu-ți rămâne decât să asculți muzică pe Spotify în fiecare săptămână.

Aflați mai multe
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Îmbunătățește-ți securitatea cu ExpressVPN

Fie că folosești Wi-Fi, fie că folosești date mobile, ExpressVPN adaugă un plus de securitate conexiunii tale la internet, protejându-ți datele de priviri indiscrete. Obține o versiune ExpressVPN de probă, gratuită timp de 30 de zile, numai pe telefoanele Nokia selectate.

Aflați mai multe
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

1Acoperirea 5G este limitată și este posibil să nu fie acceptată de furnizorul tău de servicii de rețea. Viteza reală depinde de rețea și de alți factori.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android este marcă comercială a Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări.