Ghiduri și manuale de utilizare

Nokia 3310 3G

Taste și piese

Explorați tastele și componentele noului dvs. telefon.

Telefonul dvs.

Tastele și componentele noului dvs. telefon sunt:

 1. Conector încărcător
 2. Receptor
 3. Tastă pentru derulare și selectare
 4. Tastă funcțională, tastă de apel
 5. Taste numerice
 6. Tastă funcțională, tastă de terminare apel/pornire dispozitiv
 7. Conector pentru căști
 8. Cameră foto
 9. Lanternă
 10. Zona antenei
 11. Fanta de deschidere a capacului din spate
 12. Difuzor

Pentru a bloca tasta automat, selectați Meniu > > Securitate > Protecție tastatură > Protecție automată tastatură și selectați Activată.

Pentru a debloca tastele, selectați Deblocare și apăsați *.

Evitați atingerea inutilă a zonei antenei în timp ce aceasta este în uz. Contactul cu antenele afectează calitatea comunicării și poate reduce durata de funcționare a bateriei din cauza creșterii nivelului de consum în timpul funcționării.

Nu vă conectați la aparate care emit semnale de ieșire, deoarece dispozitivul se poate deteriora. Nu conectați nicio sursă de curent la conectorul audio. Când conectați la conectorul audio orice dispozitiv sau set de căști cu microfon extern, altele decât cele aprobate spre a fi utilizate cu acest dispozitiv, aveți o grijă deosebită la nivelul de volum.

Unele componente ale dispozitivului sunt magnetice. Materialele magnetice pot fi atrase de dispozitiv. Nu așezați cărți de credit sau alte suporturi magnetice de memorare în apropierea dispozitivului, deoarece informațiile stocate pe acestea ar putea fi șterse.

Unele dintre accesoriile menționate în acest ghid al utilizatorului, cum ar fi încărcătorul, setul de căști cu microfon sau cablul de date, ar putea fi vândute separat.

error_outline

Rețineți: Puteți seta telefonul să solicite un cod de siguranță. Selectați Meniu > > Securitate > Protecție tastatură și setați Cod de siguranță ca activat. Dacă există un cod presetat, acesta este 12345. Schimbați-l pentru a vă proteja confidențialitatea și datele personale. Totuși, rețineți că atunci când schimbați codul, trebuie să țineți minte noul cod, deoarece HMD Global nu-l poate deschide sau ocoli.

Considerați utile aceste informații?

Schimbă limba

Alege locația
Alege limba

Contactați serviciul de asistență

Tutoriale video

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter