‌‌

Iz Finske, z ljubeznijo

Android™, ki postaja vedno boljši

Več informacij

Naša zgodba

Iz Finske, z ljubeznijo.

Naša zgodba

Iz Finske, z ljubeznijo.

Naša zgodba se začne na Finskem, kjer so telefoni Nokia oblikovani s slogom in trpežnostjo, ki prestane preizkus časa – enako kot naša različica operacijskega sistema Android.

Vsak rob je izrisan z natančnostjo, vse nepotrebno smo odstranili – enako kot v naši različici operacijskega sistema Android.

Brez navlake. Brez nepotrebne programske opreme. Samo čista izkušnja, ki ostane varna in se sčasoma izboljšuje – in to velja za vse pametne telefone Nokia v naši ponudbi. Preprosto.

Čist Android

Manj je včasih več. Veliko, veliko več.

Čist Android

Manj je včasih več. Veliko, veliko več.

V našem vsakdanjiku je vse polno malih ovir: promet, vreme, trgovina, ki ste jo pozabili obiskati. Ko se na telefon obrnete za pomoč, resnično ne želite nečesa počasnega.

Ne dodajamo nepotrebne programske opreme, ki trati vašo baterijo. Ne dodajamo navlake, ki zaseda moč procesorja. V pametnih telefonih Nokia je nameščen operacijski sistem Android. Čist in popoln Android. Ničesar neželenega, ničesar v napoto.

posodobitve in nadgradnje

In ves čas postaja boljši

posodobitve in nadgradnje

In ves čas postaja boljši

Vaš pametni telefon Nokia ponuja vrhunsko kakovost že takoj, ko ga vzamete iz škatle. Kaj pa se zgodi po nekaj letih uporabe? Vrhunska kakovost delovanja je še vedno zagotovljena, saj ponujamo mesečne varnostne posodobitve še tri leta.

Če že razmišljate o naslednji različici operacijskega sistema Android, ne skrbite – to počnemo tudi mi. Vaš pametni telefon Nokia bo dve leti prejemal nadgradnje platforme za najnovejšo in najboljšo različico operacijskega sistema Android, skupaj z vsemi pripadajočimi novimi Googlovimi funkcijami. Zato ne bodite presenečeni, ko boste po letu ali dveh še vedno govorili o svojem »novem« telefonu.

Android 9 Pie

Moč umetne inteligence

Vaš pametni telefon Nokia uporablja operacijski sistem Android 9 Pie, resnično sproščeno moč umetne inteligence. Več ko ga uporabljate, vse boljši in boljši postaja. S funkcijami, kot sta prilagodljiva baterija in prilagodljiva svetlost, se nauči vaših nastavitev ter omogoča boljše in daljše delovanje.

1Veljajo pogoji.