Nokia 8 Sirocco

‌‌
Nokia 8 Sirocco

Vsakdanje življenje si zasluži nevsakdanji telefon

Ogled videoposnetka
android_one-white.svg
icon-play-circle-60.svg

Izdelava za resnično življenje

Na mrzlem severu smo se naučili izdelovati zanesljive izdelke za resnično življenje. Toda resnično življenje ni takšno, kot je prikazano v filmih, zato je najpomembnejša lastnost vašega pametnega telefona prav njegova zanesljivost.

Android™ 9 Pie⁴

Prihranite čas in baterijo z Androidom 9 Pie

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia 8 Sirocco. Prilagaja se vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse skupaj deluje bolje in dlje.

Več informacij o Androidu 9 Pie

Prilagodljiva baterija

Intuitiven uporabniški vmesnik, ki temelji na kretnjah

Nokia8Sirocco_03_design-phone-optimised.png

Oblika

Prikrojen za vsakogar

Nokia 8 Sirocco je oblikovana iz enega kosa nerjavnega jekla, za katerega strojna izdelava traja več ur in omogoča trdno, toda kljub vsemu edinstveno tanko ter kompaktno obliko. Elegantno prikrojen za prileganje še tako neelegantnim hlačnim žepom.

Steklo Full 3D Corning® Gorilla® Glass 5 je zaobljeno čez vse robove in poskrbi za čudovito obliko, ki jo lahko vidite in občutite.

Optika

Spremenite svoje ostanke v gradivo za kuharsko knjigo

Širokokotna hrbtna kamera z 12 MP z optiko ZEISS in 2-kratno optično povečavo zagotavlja kristalno jasne spomine iz še tako meglenih vikendov ali gurmanski pogled na ostanke sinočnje večerje.

Postanite profesionalec

Z novim načinom Pro Camera lahko preprosto prevzamete nadzor nad vsako sliko, ročen in ločen nadzor nastavitve beline, izostritve, ISO, hitrosti zaslonke in kompenzacije osvetlitve. Preproste in podrobne prilagoditve s sprotnim prikazom rezultatov.

nokia_130-icon_camera.svg

Kamera

Kamera z 12 MP z optiko ZEISS in optično povečavo

nokia_6_2-icon-display.svg

Zaslon

Čudovito ukrivljen 5,5-palčni zaslon 2K

ANDROID ICON.svg

Programska oprema

Android 9 Pie

Avdio

Zelo glasen zvok bo slišati zelo dobro

Nokia8Sirocco_ROW_sound_phones.png

Prostorski zvok Nokia uporablja tri integrirane mikrofone za velik dinamični razpon s 24-bitnim zvokom in zmožnostjo snemanja pri glasnosti do 132 decibelov. To pomeni kristalno jasen zvok brez popačenj tudi na oglušujoče glasnih koncertih.

Nokia8Sirocco_ROW_sound_phones.png
Nokia8Sirocco_ROW__power-phone-1-PIE.png

Power

Pripravljen na prihodnost

Nokia 8 Sirocco v sebi skriva veliko moči za nemoteno delovanje. Njeno skrivno orožje sta delovni pomnilnik s 6 GB in 128 GB1 notranje shrambe, ki skrbita za manj negotov jutri. Omogoča tudi brezžično polnjenje in zmožnost polnjenja 50 % v 30 minutah, da vam nikoli ne bo dolgčas v jutranjem prometu. V resničnem življenju ne sije vedno sonce, zato je telefon Nokia 8 Sirocco izdelan tako, da je odporen na vodo v skladu s standardom IP67.

Furiously fast

Po svojih najboljših močeh smo se potrudili, da je telefon Nokia 8 Sirocco naš najhitrejši pametni telefon Android™ doslej. Pravzaprav gre za enega najhitrejših pametnih telefonov na mobilni platformi Qualcomm® Snapdragon™ 835. To je resnična hitrost.

Nokia8Sirocco_08_android_phone-optimised.png

Programska oprema

Najboljše iz Androida

Android One prinaša pri Googlu zasnovano programsko izkušnjo na novi telefon Nokia 8 Sirocco. Ponuja vam vse, kar si želite, in ničesar, česar nočete – prečiščen vmesnik, preprost za uporabo, izbran nabor vnaprej nameščenih aplikacij in brezplačno neomejeno shrambo za visokokakovostne fotografije3 s storitvijo Google Foto. Redne varnostne posodobitve in dve leti nadgradenj operacijskega sistema pomenijo, da je pametni telefon Nokia 8 Sirocco s platformo Android One vedno zaščiten, in omogočajo najnovejše Googlove inovacije, kot je optimiziranje za Pomočnika Google.

Celotne specifikacije

Oblika

 • Velikost 140,93 × 72,97 × 7,5 mm

 • Barve Črna

Omrežje in povezave

 • Hitrost omrežja LTE 12. kat. 600 Mb/s prenos v napravo \ 13. kat. 150 Mb/s (64QAM) prenos iz naprave

 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (MIMO)

 • Drugo GPS/AGPS+GLONASS+BDS, NFC, ANT+

Zmogljivost

 • Operacijski sistem Android 9 Pie⁴

 • Pomnilnik 6 GB LPPDDR 4X

 • CPE Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 835, osem jeder (4 × 2,36 GHz Kryo + 4 × 1,9 GHz Kryo)

Shramba

 • Notranja 128 GB1 USF 2.1

 • Oblak Google Drive

Avdio

 • Mikrofoni 3 x AOP

 • Zvočnik En zvočnik s pametnim ojačevalnikom

Zaslon

 • Velikost in vrsta 5,5-palčni zaslon QHD pOLED

 • Material Steklo Corning® Gorilla® Glass 5, steklo 3D

Kamera

 • Glavna kamera Široki kot in 12 MP (2L7, 1,4 um, 2PD, f/1.7, FOV 78,2) + 13 MP Tele (3M3, 1,0 um, f/2.6, FOV 47,3), dvobarvna bliskavica

 • Sprednja kamera 5 MP, S.LSI 4E8, 1,4 um, zaslon z bliskavico

Povezljivost

 • USB USB-C

 • Senzorji Senzor za prstni odtis, ALS/PS, senzor za silo, E-kompas, žiroskop, senzor Hall, barometer

 • Bluetooth® 5.0, ANT+

Baterija

 • Baterija Integrirana baterija 3260 mAh2

 • Brezžično polnjenje Qi

Drugo

 • Standard zaščite IP67 – odpornost proti prahu in vodi.

Zapri specifikacije

V prodajnem kompletu

V ponudbi lahko pride do odstopanj, preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Slike so uporabljene samo za ponazoritvene namene.

Google, Android in Android One so blagovne znamke družbe Google LLC; Oreo je blagovna znamka družbe Mondelez International, Inc. group. Qualcomm, Snapdragon in Kryo so blagovne znamke družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic.

1 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

4Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 9 Pie. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.