Nokia 8110 4G

‌‌

Nova Nokia 8110 4G

Za originalnost

Oblika

Izstopajte

Ikona se vrača. Enako kot prvotna različica ima nova Nokia 8110 4G ukrivljen zaščitni pokrov, ki ga odprete s podrsanjem za prevzem klicev in zaprete za prekinitev klica. Edinstvena oblika pomeni tudi, da lahko telefon zasukate na načine, ki si jih ne morete niti predstavljati.

Povezljivost

Ostanite povezani z aplikacijo WhatsApp

WhatsApp je zdaj na voljo za prenos za telefon Nokia 8110 4G. Preprosto klepetanje in deljenje zvočnih posnetkov, fotografij ter video posnetkov z vašimi prijatelji in družinskimi člani.

Aplikacije

Sinhronizirajte svoje življenje

Preprost uvoz stikov in sinhronizacija koledarja prek storitev Gmail in Outlook. Na voljo je trgovina, ki jo poganja operacijski sistem KaiOS, in že nameščena igra Kača za dolgotrajno zabavo.

Baterija

Dolgotrajna življenjska doba baterije

Mobilna platforma Qualcomm® 205 je optimizirana za zmogljivost brez kompromisa pri delovanju baterije, saj omogoča do 25 dni v stanju pripravljenosti z enim samim polnjenjem1.

Tehnologija

Prednaložene zmožnosti 4G

S povezavo 4G LTE lahko brskate, klepetate in pretakate video hitreje. Funkcija brezžične dostopne točke pa vam omogoča, da ustvarite lastno povezavo Wi-Fi, kjerkoli želite.

Funkcije

Nokia 8110 4G

S telefonom Nokia 8110 4G prejmete enostavnost hitrejšega povezovanja s priljubljenimi aplikacijami in igrami prek povezave 4G LTE, vse to brez kompromisov pri zmogljivem večdnevnem delovanju z baterijo. In z 2,4-palčnim zaslonom, ki je vgrajen v edinstveno zaobljeno ohišje, bo zagotovo izstopal v množici.

4G

4G

Izkoristite vso moč in prednosti povezave 4G LTE.

Oblika

Oblika

Edinstven zaobljen 2,4-palčni zaslon in polikarbonatno ohišje.

Baterija

Baterija

Večdnevno delovanje z baterijo, tako kot pri prvotni različici pred leti.

Aplikacije

Aplikacije

Zabavajte se še naprej z vsemi želenimi aplikacijami in igrami.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Mobilna platforma Qualcomm je izdelek družbe Qualcomm Technologies Inc. Vse druge blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Preizkušanje je bilo izvedeno v laboratorijskih pogojih brez delujočih aplikacij v ozadju. 2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

(