Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch 4G 4G Design Battery Store Play

Nokia 8110 4G

Skip to main content

4G v vašem žepu, ergonomska oblika v vaši dlani.

Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Front
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Back
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Back
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Front
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Back
Enlarge Črna Nokia 8110 4G from Front and Back
BarvaČrna
SIM

Model

Ena SIM-kartica

Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 8110 4G na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 8110 4G

S telefonom Nokia 8110 4G prejmete enostavnost hitrejšega povezovanja s priljubljenimi aplikacijami in igrami prek povezave 4G LTE, vse to brez kompromisov pri zmogljivem večdnevnem delovanju z baterijo. In z 2,4-palčnim zaslonom, ki je vgrajen v edinstveno zaobljeno ohišje, bo zagotovo izstopal v množici.

Celotne specifikacije

4G

Izkoristite vso moč in prednosti povezave 4G LTE.

Oblika

Edinstven zaobljen 2,4-palčni zaslon in polikarbonatno ohišje.

Baterija

Večdnevno delovanje z baterijo, tako kot pri prvotni različici pred leti.

Aplikacije

Zabavajte se še naprej z vsemi želenimi aplikacijami in igrami.

Za originalnost

Oblika

Izstopajte

Ikona se vrača. Enako kot prvotna različica ima nova Nokia 8110 4G ukrivljen zaščitni pokrov, ki ga odprete s podrsanjem za prevzem klicev in zaprete za prekinitev klica. Edinstvena oblika pomeni tudi, da lahko telefon zasukate na načine, ki si jih ne morete niti predstavljati.

Povezljivost

Ostanite povezani z aplikacijo WhatsApp

WhatsApp je zdaj na voljo za prenos za telefon Nokia 8110 4G. Preprosto klepetanje in deljenje zvočnih posnetkov, fotografij ter video posnetkov z vašimi prijatelji in družinskimi člani.

Aplikacije

Sinhronizirajte svoje življenje

Preprost uvoz stikov in sinhronizacija koledarja prek storitev Gmail in Outlook. Na voljo je trgovina, ki jo poganja operacijski sistem KaiOS, in že nameščena igra Kača za dolgotrajno zabavo.

Baterija

Dolgotrajna življenjska doba baterije

Mobilna platforma Qualcomm® 205 je optimizirana za zmogljivost brez kompromisa pri delovanju baterije, saj omogoča do 25 dni v stanju pripravljenosti z enim samim polnjenjem1.

Tehnologija

Prednaložene zmožnosti 4G

S povezavo 4G LTE lahko brskate, klepetate in pretakate video hitreje. Funkcija brezžične dostopne točke pa vam omogoča, da ustvarite lastno povezavo Wi-Fi, kjerkoli želite.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

1 Preizkušanje je bilo izvedeno v laboratorijskih pogojih brez delujočih aplikacij v ozadju. 2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.