Nokia 110

Nokia 110

Pričajte više. Igrajte se više.

Registracija

Muzika

Muzika za svaki trenutak

Na hiljade pesama sada staju u vaš džep uz pomoć ugrađenog MP3 plejera i MicroSD ležišta za kartice koje podržava do 32 GB proširive memorije1. Uz to, baterija koja traje duže omogućava vam da slušate vašu omiljenu muziku od svitanja do sumraka.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Igre

Prevaziđite svoj najbolji rezultat

Zabava je uvek zagarantovana uz igricu Snake. A ako uspete da se odvojite od ove klasične igrice, na raspolaganju su vam još četiri zanimljive igre koje možete da probate i kupite, među kojima su Doodle Jump i Football Cup.

Kamera

Snimite svet oko sebe

Vidite nešto što vam se dopada? Snimite to. Pretvorite sve najlepše trenutke u trajne uspomene koje će biti zabeležene na fotografijama ili video-zapisima snimljenim uz pomoć zadnje kamere.

Dizajn

Snažan telefon. Izuzetan stil.

Model Nokia 110 je izrađen od čvrstog polikarbonata, oblikovanog tako da savršeno pristaje vašem dlanu. Ovaj telefon je dizajniran da izdrži sve izazove svakodnevne upotrebe. Na raspolaganju su vam tri boje, a na vama je da izaberete boju koja najviše odgovara vašem stilu.

Baterija

Pričajte koliko god želite

Neka ćaskanje traje duže. Razgovarajte i do 14 sati sa samo jednim punjenjem, a zatim jednostavno napunite svoj telefon uz pomoć standardnog mikro USB punjača.

Karakteristike

Nokia 110

Neka zabava traje ceo dan uz MP3 plejer, FM radio2, igru Snake i druge uzbudljive igrice. Dugotrajna baterija omogućava vam još više zabave i još duže razgovore. Osim toga, uz pomoć zadnje kamere možete da snimite sve što vas okružuje. Ovo je telefon koji će zaista odgovarati vašem načinu života.

Muzika

Muzika

Slušajte sopstvenu muziku ili pređite na lokalne radio stanice2 .

Igre

Igre

Unapred instalirana kompletna igrica Snake, plus igrice koje možete da probate i kupite.

Izdržljivost

Izdržljivost

Napravljen je od čvrstog polikarbonata, oblikovan da udobno leži u vašoj ruci.

Baterija

Baterija

Vreme razgovora do 14 sati nakon samo jednog punjenja.

Kompletne specifikacije

Nokia 110

Sada dostupno za kupovinu

3999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Još uvek tražite?

Pronađite savršen telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Memorijska kartica se kupuje zasebno.

2Korišćenje FM radija zahteva kompatibilne slušalice koje se prodaju zasebno.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.