Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Otkrijte moć veštačke inteligencije

Kupite sada

Dugotrajna zabava

Zabavljajte se tokom celog dana

Uživajte u svojim omiljenim serijama i filmovima, još duže, sa baterijom koja traje dva dana, potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije1. I oživite sjajne priče sa velikim HD+ ekranom dijagonale 6,2 inča, razmere 19:9.

Saznajte više

Moderan dizajn i neophodni dodaci.

Dizajniran prema vašim potrebama

Nokia 2.3 je privlačan i snažan model. A uz biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica, njegova lozinka je jedinstvena koliko i vi – jedan pogled, i telefon je otključan.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor

Google Assistant

Mala pomoć gde god da krenete

Dugme Google Assistant2 je tu da održi korak sa vašim brzim životnim tempom. Postavljajte pitanja, pogledajte vaš raspored ili proverite situaciju u saobraćaju. Vaš Google Assistant uči i prilagođava se pri svakom korišćenju – kako biste mogli da uradite više, a da pri tom telefon koristite manje.

Karakteristike

Nokia 2.3

Otkrijte moć veštačke inteligencije sa telefonom Nokia 2.3. Uz tehnologiju prilagodljive baterije ovaj model traje i do 2 dana1, snima fantastične fotografije uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije – čak i pri slabom osvetljenju – i otključava se u tren oka. Oživite sjajne priče uz fenomenalni HD+ ekran dijagonale 6,2 inča, sa razmerom 19:9. Uz to, spreman je za Android 10 ili noviji operativni sistem, tako da možete da očekujete softverska ažuriranja tokom 2 godine, kao i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine.

Ekran

Ekran

HD+ „in-cell“ ekran dijagonale 6,2 inča sa selfi urezom i razmerom od 19:9.

Baterija

Baterija

Prilagodljiva baterija potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije omogućava trajanje baterije tokom 2 dana1 uz samo jedno punjenje.

Kamere

Kamere

Glavna kamera sa dva senzora od 13 MP i 2 MP, sa ekskluzivnim bokeh efektima i podešavanjem fokusa.

Otključavanje putem prepoznavanja lica

Otključavanje putem prepoznavanja lica

Biometrijsko prepoznavanje lica za brzo i bezbedno otključavanje telefona.

Kompletne specifikacije

Nokia 2.3

Sada dostupno za kupovinu

15499 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju u stvarnom vremenu video zapisa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb-stranici https://support.google.com/assistant.

3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

5 Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže

(