Why Android and Nokia make the perfect match

‌‌

Från Finland, med kärlek

Android™ som blir bättre hela tiden

Läs mer

Vår historia

Från Finland, med kärlek.

Vår historia

Från Finland, med kärlek.

Vår historia börjar i Finland, där Nokia-telefonerna designas med en stil och hållbarhet som står emot tidens tand – precis som vår version av Android.

Varje detalj är designad med precision. Allt onödigt är borttaget. Det är samma sak med vår version av Android.

Inget onödigt. Ingen bloatware. Enbart en genuin upplevelse som håller sig säker och blir bättre med tiden – och det gäller alla smartphones från Nokia. Enkelt.

Ren Android

Mindre kan ibland vara mer. Mycket, mycket mer.

Ren Android

Mindre kan ibland vara mer. Mycket, mycket mer.

Det finns redan småsaker i vardagen som bromsar oss: trafiken, vädret, butiken du glömde besöka. Så när du kollar efter svar i din telefon är det sista du behöver något som saktar ner dig ännu mer.

Vi lägger inte till någon bloatware som slösar batteri. Vi lägger inte till onödiga funktioner som slukar kraft. Nokia smartphones har Android. Ren, fullständig Android. Inget oönskat, inget som hindrar.

uppdateringar och uppgraderingar

Och den blir bättre hela tiden

uppdateringar och uppgraderingar

Och den blir bättre hela tiden

Direkt när du tar ur den från lådan är din Nokia smartphone bättre än någonsin. Låt det gå ett par år, och vet du vad? Fortfarande bättre än någonsin. Det beror på att vi gör månatliga säkerhetsuppdateringar under hela tre år.

Om du redan funderar på nästa version av Android är du inte ensam – det gör vi också. Under två år kommer din Nokia smartphone att få plattformsuppgraderingar som behåller den senaste och bästa Android OS-versionen, tillsammans med eventuella nya Google-funktioner som ingår. Så bli inte förvånad om du efter ett år eller två fortfarande pratar om din "nya" telefon.

Android 10

Ännu ett steg framåt

Det är enklare att kontrollera din integritet. Det går snabbare att skriva svar. Det känns till och med mer naturligt att använda din telefon. Android 10 har nya funktioner, som Mörkt läge och Smarta svar, plus förbättringar i integritetskontroll och gestnavigering. Upptäck alla sätt som Android 10 hjälper dig få ut det mesta av din smartphone från Nokia.

Nokia-telefoner och Google One

Google One, ingår i tre månader¹

Utrymme som tar slut? Det är något att förpassa till historien. Med ett Google One-medlemskap får du 100 GB molnlagring på Google Drive, Gmail och Google Foto samt automatisk säkerhetskopiering av telefonens foton, kontakter med mera. Dessutom kan du dela abonnemanget med din familj och förenkla lagringen för alla. För utvalda smartphones från Nokia ingår allt i tre månader.

1Villkor gäller.

(