Mer frihet med Google One

Nokia-telefoner och Google One

Mer lagring, mer frihet

Tre månaders Google One-medlemskap medföljer utvalda smartphones från Nokia1.

Din lagring

Mer plats för alla dina minnen

Få mer plats för allt, med 100 GB lagring för Google Drive, Gmail och Google Foto. Du kan dessutom bjuda in upp till fem ytterligare familjemedlemmar som får dela ditt utrymme utan extra kostnad, så att det blir enklare för hela familjen att spara saker.

Dina säkerhetskopior

Din telefon, alltid säkerhetskopierad

Om det finns på din telefon så är det viktigt för dig. Med Google One säkerhetskopieras automatiskt dina foton, kontakter, meddelanden och andra filer i molnet. Så även om du skulle förlora din telefon så går du inte miste om dina filer – återställ helt enkelt allt det viktiga till din nya enhet.

Dina förmåner

Google-experter, alltid nära till hands

Få hjälp när du behöver det med hjälp av premiumsupport för Google. Google One-experter är riktiga människor – tillgängliga via chatt, telefon eller e-post – som hjälper dig med alla frågor om produkter och tjänster från Google. Gå till webbsidan för Google One för mer information.

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC.

Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Villkor gäller.