Nokia 2.1

‌‌

Nokia 2.1

Långlivad underhållning

Köp nu

batteri

Friheten med två dagars batteritid¹

Utforska batteri
Utforska batteri
Utforska batteri
Friheten med två dagars batteritid¹

Med ett 4000 mAh batteri2 håller Nokia 2.1 två dagar i sträck, så att du kan ägna mindre tid åt att oroa dig över laddning och mer åt att göra det du gillar.

Skärm

Upplev mer på en större skärm

Skärmupplevelse
Skärmupplevelse
Skärmupplevelse

Skärm

Upplev mer på en större skärm

Nokia 2.1 förstärker alla dina skärmupplevelser. Titta på dina favoritfilmer med en vän på den 5.5’’ stora HD-skärmen, stor nog för att dela – eller njut helt för dig själv. De dubbla fronthögtalarna gör det till en helhetsupplevelse med ett uppslukande stereoljud.

Design

Skapad med ett öga för detaljer

Hårdvara

Smidig prestanda

Android 9 Pie (Go edition) är optimerat för att få ut maximalt från den mobila plattformen Qualcomm® Snapdragon™ 425 i Nokia 2.1 — att bläddra, titta på videor och växla mellan appar är enkelt och smidigt.

Programvara

Android™, optimerat för livet

Nokia 2.1 levereras med Android 9 Pie⁴ (Go edition), optimerat så att du kan använda appar snabbare, utan störande fördröjning. Dessutom är de förinstallerade apparna utformade att använda mindre lagringsutrymme och data, så att du kan göra mer och få plats med fler bilder och appar i din telefon.

Upptäck programvara
Upptäck programvara

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Nokia 2.1

Välj återförsäljare

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.
Fullständiga specifikationer
Fullständiga specifikationer
Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Android, Android One och Google är varumärken som tillhör Google LLC. Oreo är ett varumärke tillhörande Mondelez International, Inc. Variationer i erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna är enbart i illustrationssyfte.

1Testet för två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet 5 timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade t.ex. spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (så som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4Om den levereras med Android Oreo kan den uppgraderas till Android 9 Pie. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata

(